Problém s frajerkou

levcak
6. aug 2022

Ahojte chcel by som vasu pomôc podla vás čo màm robiť
8mesicov sme spolu vsetko islo poradku no v poslednej dobre frajerka nechcela somnou volat ani tak pisat boli aj viac krát hadky aj na maličkostiah, nevideli sme sa mesiac kedze byvame od seba trosku daleko, kezde ona chodila furt von som jej volal či vsetko v poriadku,čo robia tak a to sa jej nepacilo jej kamaráty hovorili že som chory na hlavu ze jej furt volam,už 2tyždne je somnou hnusna jak keby ma ponizovala so svojimi slovami a je furt nervozna ked jej zavolam tak ma furt zlozi alebo zobere a je hnusna kumne alebo pisem tak len dostanem tolko ze ok,okj,čau , povedala mi že chce odomna vyhladnuť mam jej dat pokoj nevolat ani nepisat chce čas, potom že nevie či ma este lubi preto chce odomna pokoj aby prisla nato a dala do poriadku veci v hlave že jej chybam a tak…
Neviem či preto lebo dakto ini jej stupil do života ini chlapec a preto ma uz nechce, pocitujem to ze mi klame a že má niekoho ineho alebo ma podviedla.
Neviem čo mám robit mám ju nechat alebo dat jej ten čas?

luciasveckova
6. aug 2022

@levcak daj jej cas.netlac na pilu ak s tebou nechce byt da ti vediet skor .moj nazor

levcak
autor
6. aug 2022

@luciasveckova dakujem len mam pocit aj teraz ze ma podviedla isla na zabavu s kamoskamy a mi povedali ze tam bola s viacerimi chlapcami a tak povedala mi ze nedelu alebo pondelok da vediet co chce a tak bolo ze utorok má prist kumne len nevie mi vysvetlit prečo chce odomna vyhladnut a chce čas kedze sme sa ani nevideli

matana2
6. aug 2022

@levcak moj exfrajer sa tak so mnou rozisiel. Najprvze potrebuje pauzu.(tiez vztah na dialku) a nakoniec v tom bola druha baba.

dadis
6. aug 2022

@levcak Neponizuj sa, uz je podla mna koniec..vobec sa jej uz neozyvaj. Ak sa do tyzdna sama neozve, tak si ju vsade blokni a najdi si inu. Nemusi byt v tom iny chlap, len sa asi odmilovala, to sa normalne stava...

jaskolka
6. aug 2022

Myslím, že tu niet o čom. Ona sa prakticky už rozišla, len nemá odvahu ti to povedať priamo, tak sa skrýva za také somariny, že si chce oddýchnuť, a chce pauzu.
Na tvojom mieste to akceptujem ako rozchod, poviem jej priamo, že ok, je teda už voľná a idem si po svojom.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
6. aug 2022

@levcak ahoj, toto vyzera uz beznadejne, ponozuje ta, je neprijemna, sklada ti telefon... uz sa do teba znova nezalubi

diewcatqoo
6. aug 2022

Myslim, ze ona uz tak vyhladla, ze zahana ten svoj hlad niekym inym 🤷‍♀️

asocial
6. aug 2022

@levcak ze ste mladi, predpkkladam, obaja. A uz ju nepovazuj za frajerku, je to forma rozchodu. Koniec. Pride nova.

xena0
6. aug 2022

Nemá to význam tak či tak sa rozidete 😁 skôr či neskôr, prepáč ale to je realita

h2
6. aug 2022

@levcak Sorry, kámo, ona už ťa nechce, len nemá odvahu ti to povedať.

levcak
autor
6. aug 2022

@janetinka27 neviem čo sa stalo ved sme sa nevideli 3tyždne

levcak
autor
6. aug 2022

@jaskolka fuh trošku to bude tažke premna

bessie12
6. aug 2022

@levcak sprava sa ako nevyzreta pubertiacka. Ako bolo spomenute vyssie, tak stratila o teba zaujem. Nechaj ju ist. Vela ludi vycuvalo z ovela horsich vztahov ako je tento a zvladli to a das to aj ty 🙂

levcak
autor
6. aug 2022

@bessie12 len mi je s toho zle ze som jej nic nespravil,vsetko som urobil prenu naozaj ze vsetko

bessie12
6. aug 2022

@levcak a ona si to nevazi a nevazi si celkovo ani teba. Vykasli sa na nu. 8 mesiacov nie je az taka dlha doba. Z toho sa rychlejsie dostanes ako z dlhorocneho vztahu. Zbytocne sa budes trapit kvoli niekomu kto o to nestoji.

jaskolka
6. aug 2022

@levcak bohužiaľ, je to ťažké, ale stáva sa to. 8 mesiacov to by ešte normálne bola zamilovana a dychtivo byť s tebou, nie ze potrebuje "vyhladnut"
Ste zrejme obaja ešte mladí, ona skrátka sa odmilovala, chce skúsiť možno iné, nechce sa viazať a mat hneď vážny vzťah, ťažko povedať.
Ale na tvojom mieste by som.si nerobila zbytočne nádeje, aby si ešte viac nebol sklamaný potom.

levcak
autor
6. aug 2022

@jaskolka neviem či mám počkat kym sa ozve alebo nie

h2
6. aug 2022

@levcak Nie, vôbec sa jej neozývaj.

levcak
autor
6. aug 2022

@h2 je to tazke pokusim sa a pockam kedy sa ozve

h2
6. aug 2022

@levcak Hlavne to neber tak, že čakáš, kedy sa ozve. Nepozeraj stále na telefón, nemysli na to. Ono, je dosť dobre možné, že ona sa ani neozve. ☹️

levcak
autor
6. aug 2022

@h2 len ma to strasne boli čo robi somnou

h2
6. aug 2022

@levcak To je normálne. Zrejme ste ešte veľmi mladí. To ešte zažiješ zopárkrát. Časom to prebolí. Skús sa zamestnať niečím, nech na ňu stále nemyslíš.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimi3008
6. aug 2022

Ma vyhliadnuteho (mozno, ze nie len vyhliadnuteho) ineho

monika2012
6. aug 2022

@levcak Keby sa partner ku mne choval takto hnusne ako ona k Tebe (rozumej: bež štipky úcty a lásky), poslala by som ho kade ľahšie. To načo Ti je takýto "vzťah"? V partnerstve je prvoradá úcta. Ako čítam, ona ju k Tebe nemá. Radšej by som bola sama ako s takouto osobou, ktorá si ma neváži a neprestajne ma ponižuje.

jaskolka
6. aug 2022

Ok, pozri sa na to takto.
Ona ta odmieta, nechce s tebou komunikovať, je hnusná, ponižuje ta, chce "vyhladnut", kamošky ti píšu ci si chorý na hlavu, ona ta ma na háku, vyhýba sa ti.
A ty sa skutočne chceš ešte ponižovat tým, že budeš čakať ako psík, či sa ozve? Akože ona ti odrazu napíše, že ťa miluje a chce s tebou byť? A už bude všetko krásne? A o pár týždňov sa to zopakuje?
Neviem, koľko máte rokov, ale viac ako 20 zrejme nie. Lebo to je správanie tak pre pubertiakov

annamarin
6. aug 2022

Mne z toho príspevku príde, že príliš tlačis na pílu. Mna osobne by to tiež odradzovalo a ked mi chlapci vela vela pisali volali, tak vo mne stúpal odpor a prechadzalo to az do zufalosti, ze na jednej strane nechcem byt hnusna ale na druhej strane nechcem byt v neustalom kontakne s tou istou osobou. Mozno len potrebuje svoj priestor. Skus ju rešpektovať a daj jej pokoj. Možno to pomôže. Ak nie, tak ta neľúbi. 🙂

marca12
6. aug 2022

@levcak Tu uz niet cesty spat. Bud ta lubi alebo nie. Ja pauzy neuznavam,takze by som sa s nou rozisla. Ty sa snazis tym,ze jej neustale volas,ozyvas sa. Jej to lezie na jervy,lebo ta nechce,ale nechava si zadne vratka. Vlastne si taky pajac na spagatiku. Jej spravanie je nezrele

nurielka
6. aug 2022

Odmlč sa. Nevnucuj sa. Neváži si čo má. Ponižuje ťa cez kamarátky (alebo oni.) Taký partner by mi za to nestál. Vzťah na diaľku môže mať dlhé trvanie, ale nemusí. Ak si ďaleko tak si môže žiť ako nezadaná. To je problém mnohých vzťahov na dialku. Bohužiaľ je to tak.