Problém pri styku

8. apr 2024

Ahojte, posledne 2-3 mesiace máme "menší" problém, ktorý má dosť trápi a aj jeho😔
Snažíme sa o bábätko, ale problém je u partnera pri styku. Ľúbime sa radi, chceme to obaja. Pri predohre je všetko ok, ale akonáhle má prísť ku styku tak to zrazu nejde a zmäkne mu. Snažím sa akokoľvek, skúšam vseličo ale proste už sa mu nepostaví 😭.
Nehovorím mu kedy mám plodné dni a ovulaciu, proste chceme si to užiť aby nebol v strese
Máte s tým niekto skúsenosť? Čo by nám mohlo pomôcť aby mal z toho aj partner radosť?
Ďakujem za každú radu 🙂

timea301196
8. apr 2024

Podľa mňa je z toho všetkého v strese....netreba tlačiť na pílu a nechať to tak... proste ked príde chuť robiť to

fido69
8. apr 2024

Určite chce bábätko aj on? 🤔

vyrovnanaosoba
8. apr 2024

Tiež si myslím, že aj keď mu to nehovoríš, on podvedome "má povinnosť" skúste zmeniť prostredie, situáciu, bez predohry, s pohárom vína, alebo len proste si dať pauzu na týždeň od milovania. Skúste sa uspokojiť ináč, možno ho oral nabudí.

michaela789
8. apr 2024

@fido69 presne toto mi napadlo

autor
8. apr 2024

@michaela789
@fido69 áno chce aj on. Milujeme sa keď máme chuť a nie že musíme.
Myslíte že ťa predohra môže byť problém?
Neviete čo by mu mohlo pomôcť, nejaké vitamíny alebo niečo

danniiee8
8. apr 2024

A predtým ste tento problém nemavali nikdy? Začalo to až keď ste sa začali snažiť ?

sense
8. apr 2024

Odkedy ma ten problém? Odkedy ste sa začali snažiť, alebo to mal už predtým?
Ak je to. Len odkedy ste sa začali snažiť bude to psychika.
Predohra nemá byť prečo problém, ak ste ju mávali aj doteraz

liv1
8. apr 2024

Najprv manzelstvo potom deti. Ukamenujte ma 😁. A partnerovi nastuduj na googli nejake prirodne prostriedky na pomoc. Pripadne si skuste trocha vypit na uvolnenie.

michaela789
8. apr 2024

@liv1 čo má manželstvo alebo nemanželstvo spoločné s poruchou erekcie? Nejdem ťa ukameňovať, len vôbec nechápem prečo si to tu potrebovala napísať, je to úplne od veci.

autor
8. apr 2024

@danniiee8
@sense snažíme sa už takmer rok a s týmto problém nebol. Začalo to tak 2-3 mesiace dozadu.
Môže byť problém aj vek? Má 41 rokov a ja 39

autor
8. apr 2024

@liv1 myslím si že je to každého vec či sú alebo nie sú manželia s poruchou to nemá nič spoločné. Už sme si obaja prešli manželstvami a tak na to metla iné. Ľúbiť sa môžeme aj bez papiera

fido69
8. apr 2024

Píšeš "proste chceme si to užiť aby nebol v strese"
Ale on je v strese. Jeho mozog vyhodnocuje váš sex ako stresovú záležitosť. Preto mu erekcia nevydrží a úd zmäkne.

Čo tak skúsiť sex s kondómom... možno ten stres povolí. 😉

autor
8. apr 2024

@fido69 už sme skúšali aj s kondómom a bolo to to isté. Po predohre mu proste zmakol a bolo po ...

liv1
8. apr 2024

@michaela789 nema to nic spolocne. Len poznamka k situacii

sense
8. apr 2024

Môže mať stres ak sa vám už rok nedarí. Vekom neviem. My s chlapom mame vek ako tvoj partner, teda ešte o rok viac a všetko funguje ako ma.

liv1
8. apr 2024

Moze byt problem aj vek, urcite. Aj to ak to podvedome nechce

fido69
8. apr 2024

Potom musí navštíviť urológa. Koník je plný prípadov, ked muž v 40-tke ma problémy s erekciou. Je to ako novodobá pandémia. 😉

sense
8. apr 2024

@liv1 manželstvo ti šťastie nezaručí, len ti právne umožňuje brat vdovský dôchodok ak sa jeden pominie skôr.

sense
8. apr 2024

Ono ak chcete dieťa vo vašom veku ste už mali mať dávno porobené vyšetrenia, pokiaľ to neberie te štýlom keď sa podarí bude fajn a keď sa nepodarí nič sa nedeje

20erika07
8. apr 2024

Skúste zmeniť prostredie mimo domu a tam nech vznikne spontánny sex, bez predohry.

pet888
8. apr 2024

Je to z podvedomeho stresu,to vsak musi on vediet,kvoli comu ho ma..Na to sa predpisuju antidepresiva,ak sa to nezlepsuje..v zasade aj tie opakovanie zlyhania mu robia dalsi stres a to uz je potom zacyklovane cele..

domkakvet
8. apr 2024

Je mozne ze je v strese.

romeo11111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romeo11111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
9. apr 2024

@romeo11111 asi to nebolo mne, my sa nesnažíme, my máme za tým už 🙂