Problém pri styku

motylicek07
6. sep 2022

Ahojte zeny, mam v poslednom case problem velmi chulostivy. Pri styku sa mi stava, ze partner do mna nevie vojst akoby sa mi vstup do posvy zovrel a nejde to. Ked uz sa dostane boli ma to. Ako to mam riesit? Neviem vobec co s tym.

eliskadad1
6. sep 2022

Mozno nie si uplne pripravena? Nemas pocit, ze nie si dost uvolnena napriklad? Bez toho to jednoducho nejde.

motylicek07
autor
6. sep 2022

@eliskadad1 praveze som v pohode, citim sa dobre a uvolnene

jaskolka
6. sep 2022

Nezačala si brat nejaké lieky na hormonalnej báze? Možno antikoncepcia?Alebo opačne, nevysadila si ju? Ci hocijaké iné, na štítnu žľazu, na alergiu napríklad a podobne.
Môžte skúsiť aj lubrikanty, ono sa stáva, že v nejakom období života žena je proste suchšia, skúste toto a pripadne potom oslov svojho gynekológa, čo by odporúčal

caramba12
6. sep 2022

Mala som niečo podobné. Nech ťa tvoj partner najskôr roztiahne prstami.

stellarstar
6. sep 2022

@motylicek07 zmena polohy?

blondinka95
6. sep 2022

@motylicek07 mala som tento problém skoro rok a pomohlo mi branie probiotík na mikroflóru. Bežné dostupné v lekárni.

andreja13
6. sep 2022

Skusila by som bud dlhsiu pripravu alebo teda zmenu polohy. Musiteš najst nieco, pri com ti bude proste komfortnejsie

evinku
6. sep 2022

@motylicek07 co tak skúsiť nejaký Lubrikacny gél...ostanes vlhká, partner do teba ľahšie vnikne a teba to nebude bolieť... Hlavne treba taky, čo sa nevysusi... V lekárni vedia poradiť... Odporúčam...

babydesire
6. sep 2022

@motylicek07 mozno ziadna ci nedostatocna predohra..ja ju jednoducho potrebujem,inak to nejde

motylicek07
autor
8. sep 2022

Dakujem zienky za rady. Pouzivame lubrikant a jedine ako sa dostane je zo zadu a boli ma to. Este asi skusime dlhsiu predohru a tie prsty nech sa roztiahne. Nechapem preco je taka uzka.