Problém medzi partnermi

kikatina14
7. feb 2023

Ahojte :D
Neviem ako začať .. pred troma týždňami som nachytala môjho ako si honii.. okej nepovedala som mu nič smiala som sa strašne, je to predsa ľudské… keby ste videli ten pohľad keď ma uvidel .. no dnes si honil zase .. viem to .. bolo mi trápne vyjsť tak som pockala kym skončí a potom som vysla do obývačky ..ja som mu povedala rob to veď kto to nerobí no nie ? Ale začína to byt často a dosť ma to ponižuje .. v sexe nám nechýba nič .. proste povedal že to neni moja vina .. že si proste potrebuje len uľaviť .. ale on nevie o tom že viem že si honil aj dnes ale chystám sa mu to povedať keď vstane po nočnej .. proste vadí mi že to začína robiť často a mňa to ponižuje ..

A nechcem aby to bolo pomalY každý týždeň

pukina
7. feb 2023

a co chces radsej aby si nasiel inu, ked uz mu chces zakazat masturbaciu? :D

kikatina14
autor
7. feb 2023

@pukina eeech to nie 😂😂 ale 1x ho nacapat a druhý krát robí vedome keď som vedľa v izbe a dvere mám dokorán otvorené je odvaha 😂😂

sense
7. feb 2023

Véd nech si uľaví v kúpeľni, to si musí robiť v obývačke?

kikatina14
autor
7. feb 2023

@sense no zrejme v obývačke je Asi teplejšie a v kúpeľni chladno asi by sa mu od zimy stiahol 😂

pukina
7. feb 2023

@kikatina14 tak mozno ze ho vzrusuje pocit ze ho mozes nacapat, po tom, co si ho raz uz prichytila. ale to my ti uz neporadime, musite si to ujasnit sami ;)

liljana
7. feb 2023

Tak mu vysvetli, ze to nie je uz len trapne, ale priam nechutne, ked si na to nevie najst sukromie a robi si to tam, kde su vedla ini ludia. Ked to musi mat, ini o tom nemusia vediet.

kikatina14
autor
7. feb 2023

@liljana mas pravdu, už som sa s ním ale o tom rozprávala a sám povedal že po tom čo Som ho nacapala si dáva pár mesiacov pauzu .. no ta pauza netrvala ani 3 týždne .. a je to veru nechutne keď to robí vedľa v izbe a keď som v ďalšej izbe a ešte keď mám dvere dokorán otvorené .. ano jasne nech si radšej honi ako za inou ale nech to robí keď niesom doma .. neviem čo už mu mám povedať

gipsy11
7. feb 2023

@kikatina14 kazdy chlap to robi ....je to normalne.
Mala si prist a pomoct mu ked si ho uz nacapala ... Aspon by ste mali trocha spestrenie.

kikatina14
autor
7. feb 2023

@gipsy11 hej s keď som mu navrhla pozrime si spolu povedal nie cítil by sa trápne

apolka77
7. feb 2023

@kikatina14 asi to robí schválne ho vzrušuje či to zbadas a tajne dúfa že mu to pomôžeš dokončiť alebo sa pridás.

viestta
7. feb 2023

@kikatina14 mala si sa zapojit, ked uz bol rozbehnuty. A ano, masturbacia je uplne v poriadku, co ho vedie k tomu, aby si robil dobre tak aby si o tom vedela sa musis spytat jeho. Mozno naozaj len caka, ze sa pridas.

dzupi898
7. feb 2023

čo je na tom divné? akože asi by som mu nehovorila nič, aby ešte nemal potom nejaký blok alebo niečo zbytočne, do niektorých vecí netreba zabŕdať 🙂

karolinakr
7. feb 2023

Jeden raz pisal do poradne, že si honi v pritomnosti švagra a svokra.Že je na to zvyknuty od vojny a citi sa uvolnene..No odpoved sexuologa bola dost rozpačitá..

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lija22
7. feb 2023

takto. Zacni akceptovat, ze muzi to robia minimalne raz denne. akceptuj to a nezvelicuj ze je to ponizujuce. inac pre nich je to vyslovene zdrave, co sa prostaty tyka.
ale ze musi onanovat zrovna v obyvacke ked si vedla by zaskocilo aj mna 🙂 normalne mu tam parkrat vbehni a stiahne sa do hajzla a nebude s tym zatazovat okolie ;)