Asi to bude trochu téma odveci, ale mal niekto tento problém a podarilo sa mu ho vyriešiť? Nemala som orgazmus asi nikdy. Teda aspoň si myslím, lebo nikdy na mňa neprišiel nejaký špeciálny wau efekt na konci. Teraz mam šancu skúšať keďže som si nasla milenca. Ale nechcem mat od neho veľké očakávania, keďže ani ja sama to nedokážem. 😄 Ale tak mám 21 rokov a chcela by som si to aspoň raz za život skúsiť, že aké to je. Su na to nejake rady? Ospravedlňujem sa ze sa pytam tu, ale kamosky bud nemaju vztahy alebo su na tom vraj biedne so sexom, takže sa nemám koho spýtať.
Nemusíš to vedieť sama ... ja som zažila prvý orgazmus s chlapcom, sama som sa naučila "robiť" až 2 roky na to ... no ťažko sa o tomto radí, darmo každá žena je iná, každej sa páči niečo iné, musíš skúšať a hlavne sa vedieť úplne uvolniť ... držím palce 🙂
V tomto veku ani nevieš,čo je to sex a orgazmus,si ešte decko,minimálne čo sa sex.oblasti týka. Keď budeš mať 40+ a partnera s presne "vymeranymi" parametrami na tie tvoje,možno pochopíš. A možno aj nie.
suhlasim s tym, ze pokial to nevies sama asi tazko co to ocakavat aj od partnera, to je uz samozrejme iny level, lebo pokial si s niekym dlhsie vo vztahu a takto vam to klape, viete sa v tejto oblasti naladit na rovnako vlnu a ako sa hovori zosynchronizovat. nemyslim ze by ti nejaky mlady chalan spravil po voli a cakal kym ho dosiahnes.
@anita6666 Hej to si uvedomujem, že mozno ked budem starsia a skusenesia + aj chlapci budu skusenejsi, tak to bude asi o inom. Ale nevedela som, ze to musia byť nejaké vymierane parametre.
@lubbi1 Noo práveže ako neocakavam od toho, ze hned ho teraz dosiahnem, ale tak napríklad mám 2 bývalých s kt. to bolo také akoto povedať 🤔 asi normálne. Proste nič extra. A to to boli moji frajeri. A teraz s tymto mojim "kamosom" je to viac take profesionalne. Ze on sa strašne snaží a mega to vidno, že sa snaží a zaroven si to aj užíva a aj mu to celkom dosť ide oproti mojim bývalým. Takže som videla v tom trochu tú nádej.
Este sa chcem opýtať jednu vec. Urcitu chvilu som citila taký akokeby tlak v podbrusku a take jemne palenie, alebo jak to nazvat ten pocit. Proste taky tlak tam dole ale nebolo to vyslovene prijemne ale ani neprijemne. Ked to skúšal dnu. Zo zaciatku to bolo velmi velmi príjemné dlhsiu dobu, akokeby triafal presne ten bod G. Ale potom to prešlo do takehoto zvláštneho pocitu tlaku. To bolo mozno minutu a ja som sa zlakla a tak som mu povedala nech prestane. Keby vydzrim tak to prejde do toho orgazmu? Ci to bolo nieco iné?
Ak to nedokážeš ty sama, nedokáže to ani chlap.
Musíš možno na to dospieť a naučiť sa pracovať sama so sebou. Iná rada niet.
Nik ťa nepozná lepšie ako ty sama.