Prítomnosť chlapov

4. dec 2022

ja to fakt nedavam, nemozem chlapov ani vidiet. vediac o tom, ze som pre nich iba objekt...fuj tie pohlady, ked sa s nejakym chlapom zoznamujem alebo som niekde sama ako dievca, tie poznamky co maju. ja fakt neviem vydrzat chlapovu pritomnost ale lesba nie som. proste nechcem sa citit menejcenne v ich pritomnosti a ani sa nebudem lebo chlapmi opovrhujem. ale ako si mam potom najst vztah, neviem vobec ci chcem vztah ale potom som sama a neviem ci chcem byt sama...

hipuska
4. dec 2022

Vyhľadaj psychológa. Tvoje reakcie a pohľad na mužov nie sú celkom v poriadku. Áno, chlapi sú takí ale nie všetci. Pravdepodobne to bude mať pôvod niekde inde, možno hlboko v detstve.

liljana
4. dec 2022

Kolko mas rokov? Je ine, ked to povie 16 rocna a priklad 30 rocna,.. Nemozes chlapov ani vidiet, ked sa s nimi zoznamujes? Aku radu cakas? Tak ich bud neries a bud spokojna sama so sebou, alebo ries seba, ze toto nastavenie je chyba v tvojom programe. Bud to zvladnes sama, pripadne ti pomozu priatelia, alebo naostatok psycholog.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
4. dec 2022

nuž... ak si pre nich iba objekt, možno by nebolo od veci prehodnotiť svoje správanie, prípadne vzdelanie, vystupovanie. a slušnejšie sa obliecť. pretože inteligentná baba, ktorá vie komunikovať, netrčia jej z výstrihu cecky a spod nohavíc riť, nie je iba objektom.

autor
4. dec 2022

@panelacikova praveze ja som nikdy nemala za potrebu sa vyzivavo obliekat a ani to nerobim

tykat
4. dec 2022

Tak sa neobliekaj a nevystupuj ako lacna stetka a nechod do spolocnosti vymletych typkov. Inak si tych v tvojej blizkosti vsadepritomnych slintajucich nadrzanych chlapov neviem predstavit.

Alebo mas paranoju ze kazdy chlap ide po tebe. A potom smer psycholog.

viestta
4. dec 2022

POtrebujes popracovat na svojom sebevedomi. Pretoze ak by si to sebevedomia mala, nemala by si pocit, ze si tovar. Keby si mala sebevedomie vedela by si sa aj v spolocnosti chlapov citi ako rovnocenny partner. Ano, chlapi su kadejaki, presne ako zeny, ale pausalizovat, ze si pre nich len tovar, to je chyba. A asi chyba v tebe, pretoze sa stretavas s nespravnou spolocnostou.

thoughtfulweirdo
4. dec 2022

Ak nechceš na svojom pocite nič meniť, porozmýšľaj o vstúpení do nejakého mníšskeho rádu. To sa ti nevysmievam, nie je to irónia, píšem to vážne 🙂 sú rôzne životné cesty, toto môže byť tá tvoja. Alebo ak nie si veriaca, existujú na Slovensku mnohé špeciálne komunity, určite existuje aj nejaká čisto ženská, skús pogoogliť. Ale ak chceš vzťah s mužom, bez návštevy odborníka sa nepohneš, musíš nájsť príčinu tohto tvojho pocitu. Držím palce.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
4. dec 2022

@zoro9836 Ale ja sa ju nesnažím smerovať na pomoc ľuďom, smerujem ju na spoločenstvá, kde sa môže cítiť komfortnejšie, ak nemieni riešiť svoj problém 😄

spadnutaslivka
4. dec 2022

@thoughtfulweirdo prepáč, ale toto je rada za mínus 100 bodov. Očividne nevieš ani fň o rádoch a spoločenstvách, tak aspoň neraď somariny. To je ako keby si radila niekomu, kto nevie vystávať starých ľudí, aby sa stal učiteľom/učiteľkou v škôlke, lebo tam sa starí vyskytujú minimálne. Odpusť, ale fakt to bol proste debilný nápad úplne mimo misu.

zuzitko74
4. dec 2022

Myslím si, že v tvojom živote sa stalo (alebo stále deje) niečo vážne, čo spôsobilo, že máš tieto pocity a myšlienky. Inak by si nemala dôvod takto ,,hodiť do koša" polovicu ľudstva len preto, že vlastní chromozóm XY.
Určite si nehľadaj vzťah, kým toto nemáš v sebe vyriešené. Bola by si nešťastná ty a aj tvoj partner. Hľadať vzťah s chlapom, ktorým opovrhuješ (len preto, že je to chlap), aby si nebola sama, zaváňa z tvojej strany zneužívaním.

janetinka27
4. dec 2022

ahoj a tvoj vek?
alebo rosamunde pilcher?

petamich
4. dec 2022

v prvom rade by si asi mala prehodnotit spolocnost, v ktorej sa pohybujes, nebyt prehnane citliva (neviem si predstavit, co za poznamky akoze maju) a popracovat na sebavedomi

lebo nie s takymto postojom a v takomto kolektive si chlapa nenajdes, ak ho teda chces

thoughtfulweirdo
4. dec 2022

@spadnutaslivka Odpustim, lebo máš pravdu, veru neviem 😁 budem rada, ak ma aj poučíš prečo.

laska86
4. dec 2022

Hadzes vsetkych do jedneho vreca..tazko si najdes partnera ked su podla teba vsetci rovnaky..daj tomu cas..

alexnina777
5. dec 2022

V akom prostredí si vyrastala? akého si mala otca a aký mali vzťah tvoji rodičia medzi sebou? ak bol v tomto niekde zásadný problém tak si ho reťazovo preniesla aj do svojho podvedomia a vzorcov svojho správania a pocitov voči mužom..napíš viac o tom