Ahojte, u mňa sexuálna túžba s mužom vyprchala, no je mi s ním aj tak dobre. Posúva ma vpred. Vypočuje, poradí, je trpezlivý... O deti sa postará. Taký pohodový chlap. Nie je príťažlivý, ale je s ním pohoda. Keď ideme mať sex tak si vždy musím zapnúť niečo na navnadenie a potom to ide. Ale bez toho by mi to nešlo. Strašne by ma zaujímalo, či Vás partner priťahuje aj po viac ako x rokoch čo ste spolu?
Mna len zaujima po kolkych rokoch je to tak.
No tak my dáme väčšinou vínko a potom to ide samo. Že by ma po tých rokoch niečo na ňom hrozne vzrušovalo, to nie, ale sex máme radi obaja, vie, čo má robiť, aby som dosiahla orgazmus, tak normálne teraz rozmýšľam, že ja ani neviem, čo sa mi na ňom po tých rokoch "páči", že stále s ním idem do postele 🤔. No proste je nám v tej posteli spolu fajn 🤷. Bez ohľadu na to, ako vyzerá. (Ale on sa príliš nezmenil, ja nie som nejaká extra dobrá kuchárka, tak chudák ani nemá z čoho pribrať a zhumpľovať sa 😄). Žijeme spolu od 2003. Teraz normálne rozmýšľam, že keby sa nejak extra zmenil, či by ma to v tejto sfére nejak negatívne ovplyvnilo, alebo ani nie, si mi nasadila chrobáka do hlavy 🤭.
priťahuje, bol vždy krásny muž a stará sa o seba celý život, cvičí, takže áno je pre mňa stále príťažlivý, "nezdedkovatel"
haha ženy, aj my sme spolu od 2003
Mne sa zda ze moj vyzera stale lepsie 🙂
Vôbec si nerob nič z toho,čo to ti tu niektoré píšu. Myslím to,že by tak nevedeli existovať. Je skvelé,že ti je s ním dobre,stará sa o deti a všetko ostatné. To bude totiž "nafurt". Príde vek,kedy sex nebude zďaleka tak dôležitý,ale všetko to ostatné čo si popísala áno. Ver mi😊
9 rokov a stale mame chemiu vasen a lasku 🙂
Stale ma moj pritahuje... Inac vraj to vie robit antikoncepcia alebo jednoducho slaba intimita.. malo komunikacie.. mnoho sa ti na nom mozno nepaci celkovo..a nielen vyzor..
no ešte čo to nájdem... 😀😝