Len sa chcem opýtať milé žienky poprípade aj mužské osadenstvo.
Priťahujú vás fyzicky vaše polovičky aj po rokoch? Lebo ja sa posledné 3roky tak inak pozerám na svojho muža , viac sa mi páči- no jednoducho tak viac zmužnel 🙂 on bol vždy taký chlapčenský typ ale jednoducho asi viac dozrel a je s neho fyzicky tak viac muž. Sme spolu 11rokov a mame 3 deti.
Máte to aj vy tak troška inak po rokoch že buď k lepšiemu alebo horšiemu?
P.S. prosím nepíšte sem podobné veci ako ze fyzická krása nie je všetko a dôležité je vnútro. Len ma zaujalo práve toto pravdaže aj po iných stránkach nám to klape
@paniavokadova tiež som nad tým nedávno uvažovala, mám to podobne ako ty ale my sme spolu zatiaľ len 7 rokov 😃 on vyzerá podstatne lepšie, a jaa som stále rovnako nádherná 🤣🤣
@paniavokadova nemam muza, ale vsimla som si, ze niektori, ktori sa mi za mlada nepacili, vyzeraju po 40 k svetu 😀
@paniavokadova Moj vyzera s kazdym sedivym vlasom a kilom navyse stale lepsie a lepsie 🙂
@paniavokadova Môj muž je vyslovene fešák, páčil sa mi vždy a páči sa mi stále. Nemôžem povedať, že by sa mi s pribúdajúcim vekom páčil stále viac, ale ani menej.
Sme spolu 20 rokov a stale sa mi paci, aj ked uz vacsina sivych vlasov a pod. Ale ja zas niesom clovek ktory nejako pozera na vonkajsok, teb pre mna nieje podstatny. Naco by mi bol muz ktory je krasny ale blby?
@paniavokadova aj ja to tak mam.
Môj muž sa mi páči aj po rokoch...
@paniavokadova áno mám to presne takisto, niektorí chlapi vekom dozrievajú a vyzerajú lepšie a zas niektori kedysi chyrni krasavci vyzerajú jedna katastrofa...