Priťahujú vás fyzicky vaše polovičky aj po rokoch?

paniavokadova
3. nov 2021

Len sa chcem opýtať milé žienky poprípade aj mužské osadenstvo.
Priťahujú vás fyzicky vaše polovičky aj po rokoch? Lebo ja sa posledné 3roky tak inak pozerám na svojho muža , viac sa mi páči- no jednoducho tak viac zmužnel 🙂 on bol vždy taký chlapčenský typ ale jednoducho asi viac dozrel a je s neho fyzicky tak viac muž. Sme spolu 11rokov a mame 3 deti.
Máte to aj vy tak troška inak po rokoch že buď k lepšiemu alebo horšiemu?
P.S. prosím nepíšte sem podobné veci ako ze fyzická krása nie je všetko a dôležité je vnútro. Len ma zaujalo práve toto pravdaže aj po iných stránkach nám to klape

dazdovka
3. nov 2021

@paniavokadova áno mám to presne takisto, niektorí chlapi vekom dozrievajú a vyzerajú lepšie a zas niektori kedysi chyrni krasavci vyzerajú jedna katastrofa...

ruzovakrava
3. nov 2021

@paniavokadova tiež som nad tým nedávno uvažovala, mám to podobne ako ty ale my sme spolu zatiaľ len 7 rokov 😃 on vyzerá podstatne lepšie, a jaa som stále rovnako nádherná 🤣🤣

anonym0001
4. nov 2021

@paniavokadova nemam muza, ale vsimla som si, ze niektori, ktori sa mi za mlada nepacili, vyzeraju po 40 k svetu 😀

marianarem
4. nov 2021

@paniavokadova Moj vyzera s kazdym sedivym vlasom a kilom navyse stale lepsie a lepsie 🙂

h2
4. nov 2021

@paniavokadova Môj muž je vyslovene fešák, páčil sa mi vždy a páči sa mi stále. Nemôžem povedať, že by sa mi s pribúdajúcim vekom páčil stále viac, ale ani menej.

pininka1
4. nov 2021

Sme spolu 20 rokov a stale sa mi paci, aj ked uz vacsina sivych vlasov a pod. Ale ja zas niesom clovek ktory nejako pozera na vonkajsok, teb pre mna nieje podstatny. Naco by mi bol muz ktory je krasny ale blby?

mrva
5. nov 2021

@paniavokadova aj ja to tak mam.

sandrika1986
5. nov 2021

Môj muž sa mi páči aj po rokoch...