Prišla som o panenstvo?

3. júl 2020

Žienky idem si k vám po radu včera sme mali s priateľom prvý krát pohlavný styk.. Myslela som si ze nejaká krv bolesť ale so mna nič ani som nič necítila.. Myslíte ze blanu už prerazil, alebo môže byť hlboko?

catherine1989
3. júl 2020

Ako si nič necítila? Nemyslím nutne bolesť, ale aspoň tlak... Veď aj keď si zavedieš tampón, "niečo" tam dolu cítiš. Aspoň sa ti to páčilo?

yvoneta
3. júl 2020

Každá to máme tam dole odlišné, ale nie je nevyhnutné, aby prvý pohl.styk bol vždy spojený aj s bolesťou a krvácaním. Takže ak si toto necítila, to je v poriadku. Ale že bol v tebe si hádam cítila, hm ?

matus7030
4. júl 2020

Nemusíš nutne cítiť bolesť a mať krv. Mňa napríklad tiež prvý sex vôbec nebolel. Skôr potom ďalšie niektoré, keď už bol pohlavný styk intenzívnejši, dlhší... uvidíš ako bude nabudúce. Myslím, že si "nič" necítila preto, že si bola v strese, aj keď možno len podvedome. Nabudúce bude lepšie, uvidíš. Začnete si to užívať🙂

sara07
4. júl 2020

smutné že v tomto storoči je tu taká otázka, keby sme mali normálnu sexuálnu vychovu, prevenciu pred otehotnením, antikoncepia vyhody / nevyhody / nežiaduce učinky, ochrana , normálnu prirodovedu bez zásahov krestanskej strany
takáto otázka by tu vôbec nemusela byt
a ak niekto namieta že boh nie je v učebniciach je , v každej básni uvodnej, na konci, hocikde podsuvany v priebehu učiva atd

terezka1947
4. júl 2020

@sara07 nemyslim,ze s tym nieco ma Boh. Je to o vychove doma,najprv doma. Potom v skole. Rodic ma ako.prvy postupne dieta vychovavat v tejto oblasti,primerane veku,lebo ho pozna najlepsie.
Ale rodicia to alibisticky nechavaju na skolu.
A,je to tak so vsetkym. Ci s vychovou k slusnosti,ci vychovou a vysvetlovanim nabozenstva,ci intimity.

sara07
4. júl 2020

@terezka1947 konkrétne boh ktory neexistuje nie
ano v prvom rade by toto mali riešit rodičia ale oni sa spolahnu však v škole to preberaju, ale tu učebnicu si už neotvoria že je to povrchné
ano najväčšia vina je u rodiča
potom je vina v cirkvi ktorá zasahuje do učebných osnov, ešte aj v etike je básnička s bohom alebo kde sa dá ticho podsuvané , a samozrjeme ovplyvnuju aké je učivo ,aky je rozsah , čo sa prebera čo sa neprebera atd však kto bol proti sexualnej vychove ? ked to chceli zaviest

terezka1947
4. júl 2020

@sara07 ja,som veriaca,aj moji rodicia boli a nemam pocit,ze by to bolo u nas tabu.
A aj svojim detom to v pohode vysvetlim a planujem byt otvorena. Som protu sexualnej vychove ako bola prezentovana....naprv. v skolke,atd.
Ale opakujem,Boh s tym nic nemam.
Uz by si konecne ridicia mohli vstupit do svedomia a prist na,to,ze deti si.musia vychovavat sami.....skoly su na informacie,formaciu,vychova ma mat zaklad doma....az potom sa,na nej da stavat v skole.

autor
4. júl 2020

@catherine1989 ako pekne to bolo.. Len to ze dneska ráno sme mali, a žiadna bolesť preto otázka že či blanna nemôže byť hlboko

sara07
4. júl 2020

@terezka1947 len problém je v škole su 5 dni od 7,00 , občas aj od 6,30 do 16,/17,00 ostane ti dva dni , ano rodič si má nájst čas ale škola /systém/rodič/učivo by malo ist v ruka v ruke spolupracovat a doplnat sa
a zase načo chodia do školy len aby bol zabity čas a boli postraženy kym su rodičia v práci ?
ale krestansky podtex v učebniciach momentálne nemá čo byt, silno mi to pripomina čo robili komanči, robia presne to isté
a videla si návrh vôbec tej učebnice , pracovného zošita na sexualnu vychovu ked ju už rovno odsudzuješ
niekde je to tabu doma, doplni škola
a videla si ako prezentovat vlastne chceli , však nik v škôlke nebude riešit pohlavny akt, ale vysvetlenie v tejto dobe že dieta nosi ježiško alebo bocian neobstoji ,nik ich tam nejde učit že toto sa vola vagina a pošva a toto je pohlavny ud alebo penis

sara07
4. júl 2020

a mimochodom keby to začali riešit v škôlke že tieto dotyky nie sú v poriadku nebolo by tolko pohlavne zneužitých deti a nerozumiem jednému že to fararom stále tolerujete

monkasponka
4. júl 2020

Ach Boze... normalna otazka a zas sa to zvrtlo na nieco uplne ine 😉, takze k veci. Myslim si ze uz nie .Nie si.... sex je sex, ak bol normalny, tak panna nie si. Sice su vynimky kedy sa kadeco moze stat , ale je to dost nepravdepodobne.Tak ked si to zopar krat zopakujete tak si potom uz 100%% nie si...😉

bublinkai
4. júl 2020

... no v tomto prípade som totálne neschopná!

bublinkai
4. júl 2020

@catherine1989 ...to čo je za otázka či sa jej páčilo???

autor
4. júl 2020

@monkasponka ďakujem aspoň niekto normálny a nie spomínať tu nejaké boha🤦‍♂️

autor
4. júl 2020

Lebo priateľ keď použil prsty tak ze upkne v zadu niečo cítil a nevedel ci to tam ma byt alebo to je blana

bublinkai
4. júl 2020

@yvoneta .... dobrá otázka❤

cervenaruza123
4. júl 2020

Nemusis krvacat. Niekedy aj pocas zivota sa blana poskodi ci oslabi a pocas prveho sexu teda uz to vobec necitit nejak specialne a ani to specialne nekrvaca. Niektore zeny maju tu blanu aj tensiu, ze fakt to skoro vobec neboli. Netrap sa tym, nie je to nic zvlastne 🙂

autor
4. júl 2020

@cervenaruza123 tak nemusím sa teda báť žeby som ešte bola áno?

airaw
4. júl 2020

mala si sex? mala.. panna uz nie si.. nema to nic spolocne s bolestou, krvou, blanou.. tu mozes mat cely zivot

stanulienkat
4. júl 2020

Toto je podla mna prazdninova otazka. Uz sa autorka zacina rozpisovat do podrobnosti...😂

majulino
4. júl 2020

Ahoj, na prvykrat som tiez nic necitila ani nekrvacala. Potom som zistila, ze som vlastne stale bola pannou. Kludne to moze byt tak aj u teba. Respektive niekde som citala, ze panenska blana sa moze pretrhnut aj pri urcitych druhoch sportu, napr. bicyklovanie a plavanie tam bolo spomenute

bublinkai
4. júl 2020

@cervenaruza123 ... ona sa bojí, že by ešte bola panna 🙂 ...zvrátenosť, prepáč 🙂 ... ruky nohy by iné bozkavali keby ešte boli panny. ... vie ona koľko to u plastických chirurgov stojí byť panna?💣

bublinkai
4. júl 2020

@majulino ...ping-pong je súčasťou príkladu športov? ... aj bungee jumping je šport a čo teraz ...

majulino
4. júl 2020

@bublinkai citanie s porozumenim hadam nerobi problem ci? Pise sa tam niektorych a nie pri kazdom 🤦😉

bublinkai
4. júl 2020

@majulino ... nota sorry🐱

majulino
4. júl 2020

@bublinkai https://diva.aktuality.sk/clanok/45629/6-faktov...

Aj pri obycajnej chodzi sa panenska blana oslabuje

autor
4. júl 2020

@majulino potom po pár krát styku sa to pretrhne ci

taga
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
catherine1989
4. júl 2020

@bublinkai akože, ušlo mi niečo? Čo také strašné som sa opýtala? Keď nechce odpovedať, nemusí, tak čo to ty riešiš?