Prídu ešte city?

2. jún 2023

Ahojte,
Mám 26 a celú moju pubertu som “snívala” o dokonalom chlapovi. Mala som pár jednostranných zaľúbení (z mojej alebo deuhej strany) kedy som sa stále hneď namotala. To som bola ale mladšia okolo 18-21r. Keď som mala 21, mala som prvý normálny vzťah, najprv som to tak necítila potom som sa zaľúbila ale rýchlo tieto moje city opadli a nakoniec po dlhšej dobe (cca 2roky) sme sa rozišli.
Už 3 roky som teda sama, zabrzdil to covid, moja končiaca výška, prvá praca kedy som nemala náladu na ľudí a aj moja nespokojnosť sama so sebou.
Teraz si ale píšem s jednym chlapom asi niečo vyše tyzdna, už sme sa videli cez vikend a mala som z toho super pocit (bude to znieť divne ale až som sa mierne namotala..mala som chuť mu dať pusu) ale ďalsie dni to akoby opadlo keď mi začal prejavovať city cez správy a také reci kedy som videla že sa namotal. a dnes sme sa stretli zas a boli sme spolu asi 6 hodín, ale brala som ho žiaľ neutrálne. Som rada keď mi píše, ale nemusím mu stále odpisovať, nemám ho stále v hlave ako v pondelok a trápi ma že ma má rad a že možno by so mnou niečo chcel a ja som neutrálna. Som rada že konečne niekomu na mne záleží a je fakt supee povahovo sme si sadli ale neviem či tie city ešte len prídu alebo som už unavená z práce alebo som len rada že mám s kým traviť čas.
Som typ človeka, ktorému dlhšie trvá tvoriť kamaratstva a taktiež si s človekom utvoriť nejaké puto.
Je nejaká šanca že to ešte príde keď sa poznáme krátko alebo nemám toho chlapa trápiť? Aké mate vy skusenosri? Alebo je to tým že som viac pri zemi keď som staršia?
Ďakujem 🙂

zorkahorka
2. jún 2023

podla mna podvedome citis, ze to nie je ono. nieco ti na nom nesedi. zamysli sa nad tym

pralinka25
2. jún 2023

a mozno sa len bojis sklamania tak si preventivne robis mur

54tinka54
2. jún 2023

Daj tomu ešte čas.. poznáte sa týždeň a áno, vekom už človek zvyčajne nemá takú horúcu hlavu ako do takej 20tky.. už cca vieš čo chceš a čo nie a celkovo aj ako si sa opísala, si asi viac taký rezervovanejší a racionálnejší typ. Ak ti je blbé to, že by si ho mala “ťahať za nos”, tak mu normálne narovinu povedz, že sa potrebuješ dlhšie spoznávať, že to proste tak máš. A už nech sa sám rozhodne, či mu budeš stáť za to, dať ti čas.

autor
2. jún 2023

no práveže cítim že je fakt v pohode, len v pondelok som bola viac nadšená vkuse som myslela na to naše stretko až som nemohla spať a teraz úplne neutrálne. Akoby som len bola rada že som niekde bola. Možno som už len príliš dlho zvyknutá na samotu a podvedome sa bojím vzťahov neviem. Ale je zas pravda že mne aj niekoľko tyždnov /mesiacov trvalo kým som začala byť otvorenejšia napr ku kolegyniam alebo kamaratkam.

zorkahorka
2. jún 2023

autorka - tak nehadz flintu do zita a daj mu sancu, ak potrebujes len cas.

dadis
3. jún 2023

Este vydrz, nemusi z toho byt nic, ale aj zamilovanie. Moze byt aj rozdiel, v ktorej faze menstruacneho cyklu si😀, a ak chalan prilis rychlo prejavil zaujem a city a si si nim ista, tiez to posobi...ale to neznamena, ze to nie je ono. Ved by ti nenapisal 2 dni, uz by si sa trapila, kde sa stala chyba..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
la_dolce_vita
3. jún 2023

Ako sa hovori.. pomalsie dalej zajdes. Daj tomu sancu a cas, nie je dobre byt hned privelmi zalubena a hrrr, to aj rychlo opadne.

komplikovana
3. jún 2023

sama pises, ze potrebujes cas, tak si ho dopraj. Clovek sa dokaze zalubit rychlo, ale prava laska, ta sa buduje.

veselo_neveselo
3. jún 2023

Ves sama pises ze ti dlho trva vytvarat puta, tak co riesis? Daj tomu cas, ved si ho nemusis hned brat 🙂 Randite, pokial sa dobre bavis, spoznavajte sa a casom uvidis. Po dvoch razoch je to fakt tazko povedat.

lb1984
3. jún 2023

Ja s mojim sme teraz spolu 17 rokov. Na začiatku sme si rozumeli, ale z mojej strany žiadna zalubenost. 🤗 po 3 rokoch sa to otočilo ani neviem ako a doteraz ťahám za kratší koniec. Ci zalubenost prišla časom alebo sa z toho stala zavislost z mojej strany neviem ale aj ked ma ide z neho väčšinou času poraziť iného by som nechcela. Z mojej skúsenosti preto daj tomu čas....co ma prísť príde, čo ma odísť odíde

ivangeline
3. jún 2023

Cas.

mikadooo
3. jún 2023

Mala som to tak a city prišli. Dokonca ja som ani z toho prvého razu nebola nejak paf. Ani mi nejak extrémne lásku nevyznával na začiatku. Mám pocit, že obaja sme boli na začiatku veľmi opatrní. Ja som napríklad nikdy nezažila takú tú bláznivú lásku "na prvý pohľad". Asi nie som taký typ. Som dosť racionálne založená, intuícia, spontánnosť a city sú až na druhom mieste.

toskanka
3. jún 2023

Podľa mňa z toho nebude nič. Ak je chlapec ako fakľa, ktorá hneď vzplanie a ty ako pomaly sa rozharajuci ohnik, tak sa miniete. A inak, aj vo mne by to zabilo túžbu, keby mi niekto po týždni vyjadril city 🤷

modrykonik33
8. jún 2023

Po týždni a jednom stretku vyznávať city? Ani sa ti nečudujem, že si sa odmotala

siska53
10. jún 2023

U mna to prislo po roku.. dovtedy som ho brala len ako kamarata. U mna to bolo tym, ze som bola po rozchode a potrebovala som cas, tuzila som byt prosto sama a konecne slobodna.. city prisli teda..casom..

Uvidis..

dadis
10. jún 2023

@autorka tak ako? Stretli ste sa este?

marca12
10. jún 2023

Ja som sa nikdy nevedela bezhlavo zalubit len tak. Aj s mojim laska prisla neskor,ked sme sa spoznali,bolo mi s nim dobre,videla som ako funguje v zivote...ak ti nie je vyslovene hnusny,tak by som mu dala sancu. Nemas co stratit.

autor
10. jún 2023

@dadis stretli a aj sme sa stihli pohadať

yoxinka
10. jún 2023

Keby ste mali 15 a riešite po týždni zaľúbenie a odľúbenie, tak chápem. Ale 26 ročná žena??? Veď ste dospelí ľudia, pre milosť. Normálne sa stretávam s človekom, rozprávame sa, snažíme sa spoznávať a časom sa uvidí že čo a ako.

dadis
10. jún 2023

@autorka uz? nejako skoro 😬

mon29
10. jún 2023

Nepridu

vojtovicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
krasolienka1
30. jan 2024

Dalo ste sa dokopy