Priateľstvo muž - žena

29. apr 2023

Casto citam, ze take priatelstvo nie je mozne. Je to pravda? Mali ste priatela opacneho pohlavia? Ak ano, ako to fungovalo? A co na to vas partner?

viestta
29. apr 2023

Preco sa nespytas v tej debate, co uz bezi? Na co zakladas dalsiu?

autor
29. apr 2023

@viestta Kde je taka debata?

autor
29. apr 2023

@viestta Ved to je o ex partneroch. Mna zaujima iny pripad.

nataly420
29. apr 2023

Poznám mojho najlepšieho kamaráta 10 rokov. Nikdy sme spolu nič nemali a to sme spolu aj bývali. On má svoju rodinu a ja svoju a stále sme priateľmi. Všetci to rešpektujú a nikto s tým nemá problém.

s_o_n_i_k_e
29. apr 2023

Za mňa áno mám kamarátov, nikdy sme spolu nič nemali chodíme vonku na pivo aj na bedminton a akcie. Za mňa platí pravidlo - nerobím to čo by vadilo mne. Čiže nikdy nejdeme spolu sami niekam vonku, len vždy ak je partia. Bedminton si zahráme a ideme domov, ak by bol aj môj muž tak ideme aj na pivko 🙂 rešpektujeme sa a funguje nám to 🙂

ivikuska28
29. apr 2023

Mala som takého kamaráta niekoľko rokov. Rozumeli sme si super, prekecali sme spolu dní aj kopec noci. Vedeli sme o sebe všetko a boli si oporou jeden druhému. Takže áno aj priateľstvo muža a ženy existuje .

autor
29. apr 2023

@ivikuska28 Preco ho uz nemas?

saskia_98
29. apr 2023

Mam kamosa uz 8 rokov. Je mi uplne ako taky brat a zaroven jediny clovek za ktoreho by som dala aj ruku do ohňa. Poznam jeho zenu, dieta, mamku, noo asi celu rodinu tak ako aj on moju, všetky problemy ktore mame a tak vlastne, je taka moja fakt že opora. Neviem co by som robila bez neho a on bezo mna 😄🤷🏼‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivikuska28
29. apr 2023

Lebo zomrel

autor
29. apr 2023

@ivikuska28 To ma mrzi.

annm81
29. apr 2023

Samozrejme, že je to možné. Mám skvelého kamaráta od gymnázia. Nikdy ma ani nenapadlo, že by som s ním mohla niečo mať. Rovnako ani jeho - už od tých čias, čo sa poznáme je stále s tou istou babou. Majú už aj dieťatko a sú priam dokonalý pár a ja im to veľmi prajem. Muž s tým nemá najmenší problém, zoznámila som ich. Zijemev iných krajinách ale raz do roka sa vždy na nejaký týždeň navštívime.

marianarem
29. apr 2023

Ja mam kamaratov muzov, niektorych aj takych, ze s hocicim sa im zdoverim. Manzel ma jednu taku kamosku, s ktorou si velmi casto pise a pozna sa s nou o dost dlhsie ako so mnou. Ani jeden z nas s tym nema problem. Proste citime, ze nie je na co ziarlit.

rachel36a
29. apr 2023

Mam naj kamarata uz viac ako 20 rokov...manzel s tym nema ziaden problem.. ked muz chodil na tyzdnovky, tak som s nim bola castejsie ako s muzom..

ariannazara
29. apr 2023

Mam kamoška takého chodili sme spolu celú základnú školu, bývame v jednej dedine bol aj na mojej svadbe. Muž je s nim super kamoš a teraz sme si oproti nemu postavili dom, takže býva oproti mne 😆 hocikedy večer keď dám malého spat ho zavolám na sklenicku, pokecame pol hodiny a ide domov 😂.

cervenaruza123
29. apr 2023

Podla mna sice take priatelstvo mozne je. Ale vo vacsine pripadov je za tym aspon z jednej strany nieco viac. Resp. ked aj nie je, casto sa to casom zmeni. Ved aj kolke manzelstva vznikli z dlhorocnych kamaratstiev a manzelia tvrdia, ze spociatku by im ani nenapadlo spolu chodit. Medzi heterosexualnymi muzmi a zenami uz len z vedeckeho hladiska existuje chemia ci chcu ci nechcu. Myslim, ze sa take priatelstvo da mat, ale zaroven nesmie byt prilis intimne a prilis doverne. Ja mozem mat ciste svedomie, ale nemozem vediet co ten druhy. Uz som zazila vo svojom okoli, ze kamaratstvo, povedali si to jasne a po rokoch z chlapa vypadlo, ze on je kamos, lebo caka, ze sa dotycna rozide/rozvedie a potom chce byt s nou on.
A najhorsie je, ked clovek travi viac casu s priatelom ako s vlastnym partnerom.

vkatush
29. apr 2023

Somarina. Ale niektorí tomu veria, že nič také neexistuje.

Chodili sme s mojím mužom spolu niekoľko mesiacov a ja som mala viac kamošov ako kamošiek.

Mala som dlhoročného kamoša, s ktorým sme z času na čas chodili na nočné jazdy autom, na bagety na pumpu, na nejaké pekné výhľady v okolí a kecali o živote aj do 3-4 rána (vtedy ešte vysokoškolský život, nebolo treba vstávať do roboty). A môj muž (vtedy frajer) to chápal a nemal s tým problém.

Alebo som šla s iným kamošom do kina na náhodný film (nejaká romantická komédia sa z toho vykľula). O pár miest ďalej sedela mužova sesternica. Hneď mu písala, že ho podvádzam, som s nejakým iným v kine. On sa jej len zasmial, že hej, išla s kamošom. A ona sa ho pýtala, či mi tak dôveruje, či mu nevadí, že som s iným chalanom. Lebo ona s frajerom také nerobia, ona chodí von len s kamoškami a on s kamošmi.

Jasné, že existujú kamarátstva medzi MaŽ.

Ale zažila som aj také, kde jedna strana bola len kamoš a druhá chcela viac a vice versa ... Tie boli dosť na piiip... 😂

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retatka
30. apr 2023

Samozrejme ,že existuje .Zrelý človek za tým nič nehľadá .Mám takého a nie jedného a nikdy s tým muž nemal problém .

danica2711
30. apr 2023

mám zopár dobrých kamarátov, s tým najlepším vždy hovoríme, že on je moja najlepšia kamarátka, ja jeho najlepší kamarát. Nikdy nám nič iné nenapadlo, nie je medzi nami nijaká sexuálna chémia, nič, len hlboké priateľstvo. Môj muž ho berie takmer ako člena rodiny, jeho žena takisto

karolinakr
30. apr 2023

Mala som troch, boli vyborní, 2 boli zamilovani do mňa, ale to som ja nevedela a ten treti, s tym sme aj spali v posteli, nič nebolo...teraz je v Anglicku, henti dvaja sa posunuli dalej v živote, ale poznam ich asi 20 rokov, jeden mi gratuloval k narodkam, po druhom sa zem zlahla.Hra v 3 kapelach a žije pre podium, tak sa mu splnil sen konečne..uz sa nestykame aj ked je to škoda, je velky srandista. tam sa rehoceš aj 2 hodiny v kuse pri ňom