Priateľove (ne)hygienické návyky

7. dec 2022

S priatelom sme spolu 2 roky, pred tým sme žili oddelene ale kedže som otehotnela tak sme šli bývať spolu. Je to asi pol roka čo žijeme spolu a dieťatko sa nám už aj narodilo. No k veci, čo sa týka vzťahu všetko bolo fajn rozumieme si super ale postupom času si začínam všímať to všetko čo som nevidela keď sme spolu nežili. A vyslovene mi to extrémne vadí. Keď príde z vonku neumyje si ruky, ani keď fajčí potom ide za malou a chytá ju za tvár ide jej prstami k ústam. Za to som mu povedala že so špinavými rukami nech ju nechytá tak ho musím upozorňovať aby si išiel zakaždým umyť ruky. Keď príde z práce špinavý(je stavbar) tak sa nejde osprchovať a prezliecť ale prve čo je si lahne tak do postele. Keď mu niečo padne na zem nedvihne to zo zeme nechá to tam pokial to nedvihnem ja. Riad si nevie po sebe spratať bol by schopný to kopiť na nočnom stolíku v izbe pri posteli pokial by to nepadalo. A to je minimum z toho všetkého ide mi to hore krkom ja niesom zvyknutá na takýto štýl života a vyslovene sa mi hnusí lahnúť si do špinavej postele. Niesom zasa Monk ale podla mňa sú to základné hygienické návyky ktoré ovláda aj malé dieťa a príde mi blbé upozorňovať na to dospelého človeka stále. Cítim sa koli tomu blbo lebo neviem či som len panovačná ja alebo preháňam no velmi ma to odneho odrádza a popravde neviem ako si mám poradiť. Určite nemienim vychovávať svoje dieťa v domácnosti takýmto štýlom.

sandyan
7. dec 2022

Strasne by mi to vadilo ale ze strasne..ku dietatu s cigaretovymi rukami, predpokladam ze nosi monterky to v monterkach lahne do postele??? Pripomina mi to ceske zameny manzeliek🤣...vsak normalne mu povedz,ze je nechutny a mas s tym sakra problem,aky priklad si ma brat vase dietatko do buducnosti?

saxana000
7. dec 2022

v monterkach do postele neexistuje..
to aj jeho rodicia su take prasce?ak ho to nenaucili oni bohuzial musis ty.sprav bordel a tie taniere mu otrieskaj o hlavu

autor
7. dec 2022

@sandyan veď ja to nosntop hovorím že mi to je nepríjemné. Ale zakaždým to sprašne “preháňam”. Vadí mi mu dať aj pusu ked si všímam tieto móresy preto keď príde beriem malú na ruky a radšej sa s ňou prechádzam po byte aby nečichala ten cigaretový smrad a aby ju nechytal za tvár dokým sa neumyje. Všetko je zbytocne a ja sa neviem pohnúť ďalej. A neviem ani ako reagovať lebo v zápale hnevu som schopná zbaliť dieťa a odísť. Raz keď sa mi človek zhnusí tak neni cesty späť.

autor
7. dec 2022

@saxana000 no u nich doma sa také veci asi neučia alebo neviem ako si to vysvetliť. Rodičia sa ospevuju ako mega čistotný ludia no on a jeho surodenci sa to od nich očividne nenaučili.

lubkavargova1
7. dec 2022

Vy dlho spolu nebudete...

sandyan
7. dec 2022

A sprcha?? Usta hygiena?? Vsetko ok??...to poznam,mne sa byvaly tiez tak zhnusil,ze nebolo cesty spat len on nebol spindira🤣

lesana25
7. dec 2022

A keď teba išiel chytiť, umýval si ruky? Prečo si tu každá všíma toho chlapa, až keď s ním má decko?

januska12323
7. dec 2022

Keby si s ním neotehotnela už by si ho nazývala bývalý.

autor
7. dec 2022

@lesana25 no ja neviem vo vela prípadoch čo poznám ženám otvorí oči až dieťa. A kedže ja beriem ohlad v prvom rade na svoje dieťa pochopitelne nechcem aby tak v budúcnosti žilo tak isto som nikdy nebola vedená ani vychovávaná takto existovať. Čo sa týka starostlivosti o nás nepoviem ani pol slova lebo finančne nás zaobstarať vie ale jednoducho neprekusnem to že neni čistotný.

saxana000
7. dec 2022

A aj si mu povedala ze sa ti hnusi?mozno yo potrebuje pocut

0silvia0
7. dec 2022

Povedz mu narovinu, ze je mozne, ze sa ti zhnusi, bud sa spamata alebo si zacne umyvat paprce a sprchovat sa.

mandzula
7. dec 2022

Tu niet inej cesty, ako mu na rovinu povedať, že ak neprestane byť prasaťom, nezvládneš existenciu s ním.

jennifer007
7. dec 2022

Sorry ale toto ťa čaká celý život..... Takto ho budeš sekyrovat a on sa nezmení....

morgane1975
7. dec 2022

Kks už len tie cigarety by som nezvládla…ako môže fajčiť v byte keď je tam malé dieťa? 🫣

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. dec 2022

@morgane1975 nefajčí v byte chodi na balkon to by som určite nedovolila fajčiť pri malom dieťati. Ibaže čovek ktorý fajčí ajtak smrdi od cigariet.

selest
7. dec 2022

Vadilo by mi to strasne ale zas to kym ste spolu nebyvali nikdy si u neho nebola napr na vikend alebo poobede? Alebo tak ze prisiel z prace? Ved to musel robit stale ze sa hned nebezal sprchovat ked prisiel z roboty. Alebo nesiel od dveri
rovno umyt ruky ked prisiel ku vam na navstevu. Ze si doma kde ma kupelku po cige neumyje aspon tvar a ruky, ked uz nie zuby. Ja som si este aj tricko prezliekala ked som sla na balkon fajcit. Ci to dovtedy robil a prestal az ked spolu byvate? Ked si bola tehotna teba chytal zafajcenymi rukami? Luto mi to je,neviem ci prevychovas dospeleho chlapa..

viky_21
7. dec 2022

Mne by to strasne vadilo. Ja kricim na muza ked si sadne na postel uz len v riflach a keby to spravil v spinavych monterkach tak ho asi zadusim .. chodila som s chlapom, kt. bol fajciar. Bezne sa stavalo, ze v noci nevedel spat tak si isiel zapalit a tak si lahol do postele. No mna islo roztrhnut. Podla mna ho uz tazko prevychovas ale aspon apelovat na zakladne veci ako umyvat si ruky a prezliekat sa ked pride z prace .. ale zas na druhej strane to mas ako keby si vychovavala 2 deti naraz 🤦‍♀️🤦‍♀️

simca06022011
7. dec 2022

mna uz len predstava riadu na nocnom stoliku dviha zo stolicky.... proste si sprav s nim poriadok, ze takto to nejde, je proste prasa. Pride domov umyt sa prezliect sa zaklad, umyvat si ruky detto. Jedava sa za stolom. U nas bolo pravidlo a do dnes ho dodrziava chlap, ze proste v spalni nespi ked sa neumyva. Ja ho proste do postele nepustim, a keby tam spinavy lahne tak stavnato by som mu povedala kadeco, periny prezliekat atd.
Ostatne.. no ze smrdi ok cigariet a je stavbra, ktori proste spinavi byvaju takemr vzdy, to si vedela aj predtym. Tosa proste nezmeni. fajciar vzdy smrdi..

janetinka27
7. dec 2022

nema dovod sa menit. dala si mu vsetko, seba a potom dieta a nic si za to nepozadovala. zrejme to nie je len o neumytych rukach a monterkach v posteli. nema snahu zmenit nieco kvoli vam. netrapi ho,ze zaspini obliecky, ktore si ty prala,zehlila,obliekala... keby si od neho chcela nieco skor,ako si mu ty dala vsetko,mozno by si zistila, ze si ochotna dat viac ako on

apolka77
7. dec 2022

Musíš mu to na rovinu jasne povedať ...vtedy keď je kľud, keď sa rozprávate o bežných veciach tak mu povedz že ti veľmi vadí a asi sa ti časom zhnusi keď si nebude umývať ruky a keď sa nebude prezliekať a starat sa o seba...že celý dom je špinavý keď ľahne v montérkach, znehodnotí všetku prácu poriadok čo robíš ty...mimochodom po cigarete by si mal umyť aj zuby keď chce chytať malú..mala som fajčiara to strašné smrdí a neverím že keď ma problém s rukami tak že dba o ústnu hygienu...no opakuj ako papagáj že budeš viac nervózna keď bude smrdieť a chytať špinavý malú...keď mu to budeš stále pripomínať podľa mňa to začne robiť. Len nepoľavuj..no bez nervov..

stary_ujco
7. dec 2022

Ale ked ste piekli bananovu tortu, tak bol určite vycisteny do sterilna, huba 3x preplachnuta savom a riady v kominkoch v linke a nie na nocnom stolíku...
No a teraz tú o psickovi a macicke.
Najhoršie je, že takyto geneticky materiál dostane vďaka nejakej naivke sa možnosť namnozit.

simca06022011
7. dec 2022

inak mozno by si mala naozaj v tom zapale hnevu sa zdvihnut a odist. Len nechapem ako si si to skor nevsimla...

mandzula
7. dec 2022

Ako sa pise vyssie, nie je mi celkom jasne, ako sa neda nevsimnut si, ze cloveku chybaju zakladne hygienicke navyky. Predtym ti cigarerami nesmrdel? Ved zrejme aj teba sa dotykal tymi prefajcenymi rukami. A ako vam fungoval sex? Nesmrdel ti? Vravis, ze rodicia sa ospevuju ako cistotni ludia. Aj nimi su? Bola si u nich?

karolinakr
7. dec 2022

@mandzula 🤣 možno ospevujú to, čo nemajú..prečo by niekto ospevoval, aky je čistotny? ibaže by nebol a chcel sa maskovať, preto na to upozorňuje

mandzula
7. dec 2022

@karolinakr tiez mi to napadlo, lebo toto skutocne cistotni ludia vacsinou nezvyknu nejako zvlast zdoraznovat, aj ked zas cistota je relativna vec, co je pre niekoho ciste, pre ineho je humus.

zmrzlinka2021
8. dec 2022

Nechcela by som fungovat s takym prasatom.

ahhola
8. dec 2022

Musíš ho len zošokovať...vymysli si storku, ty vieš, co naňho platí...

... predstav si Lucia XY dostala zltacku od starého, to prasčisko si neumylo ruky ani po WC...čaká na transplantáciu... (Kľudne prehanaj😂
Keď sa ani po tomto neuvedomí, nechaj mu jeho chliev a pá pá...

autor
8. dec 2022

No popravde pred tým som ten cigaretový zápach neriešila pretože sama som fajčila. A fajčiar sa necíti keď smrdí od cigariet. Samozrejme ako som otehotnela som hneď prestala fajčiť. A to aký je bordelár a špinďur som zistila až po tom čo sme šli spolu bývať. Kedže sme bývali oddelene a samozrejme každý mal svoju prácu tak sme sa vídali po väčšine cez víkendy a par krát do týždňa len počas dňa po robote na pár hodín. A boli sme vždy u mňa kedže ja som mala svoj byt a on býval u rodičov. Vtedy taký nebol (či sa nechcel ukzať ako špinďur neviem) a čo sa týka tam doma u nich v domácnosti to aký sú čistotný bola ironia… vždy keď vedeli že prídem bolo vyupratované že sa bliskalo ale akonáhle som prišla na blind to bola čistá katastrofa…

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz