Priateľka ma stále odmieta v posteli

21. júl 2023

Sme spolu druhý rok a ja už mám v hlave len sex.
Na začiatku sme ho mali vždy keď bola príležitosť.
Teraz už keď spolu bývame tak raz za 2 mesiace :(
Ja už na nič iné nemyslím.
Vždy je prekážka, " hriech, nemá chuť, má povinnosti, únava "
Na začiatku to nebolo. Je veľmi veriaca ale na začiatku nebol problém. Teraz sa bojím že keď sa vezmeme nezmení sa to. Neverím že by viera bol 100% celý problém. Nikdy nič neinicializuje sama, vždy ja. Už sa cítim ako úchyl stále nadržaný.
Ale čo mám robiť keď spím vedľa priateľky každú noc a nič.

Už sa neteším ani na spoločné dovolenky, lebo to bude zas ako so sestrou. Vždy mi povie že som veľmi zameraný na sex a že ona vždy povinnosti a toto nie je dôležité, už neviem čo mám robiť :/ vždy je niečo prednejšie. Vždy má odmieta a zastaví keď niečo začínam. A vraj som príliš sexuchtivy. Cítim sa ako v pasti a spôsobuje mi to nekonečnú úzkosť lebo ju nedokážem pre to opustiť a ľúbim ju a na druhej strane sa desím života bez sexu. Mám 29 a prvá partnerka bola histriónka tzn. Mala hystericku narcisticku poruchu osobnosti. Najhoršie na tom je že vlastna partnerka má teraz odmieta a milostné zážitky som mal s predchádzajúcou , síce hrane ale pre mňa vtedy zaslepeneho extrémne silné.
Je mi z toho smutno. Nikdy sa o mňa ženy nezaujímali, prvá partnerka v 24 ale už som sa tešil že teraz je tá pravá navždy.

babovka2321
21. júl 2023

Vela zien prejde pri spolocnom byvani chut, ked zistia aki su ich chlapi lenive prasce :D

Ale inak, ktovie, ci je "hriech" vyhovorka, ci by to po svadbe bolo ine, nikto nevie, to si musis vykomunikovat s nou. Ak len nema chut, trpiet budete v zivote obaja, ty, ze sex nemas, ona, ze vkuse dobiedzas.

basulaak
21. júl 2023

Ak sa ona nezmeni nebude vam to fungovat. Ak nema vycitky svedomia ani po tom co sa normalne porozpravate, tak by som tomu velke sance nedavala. Sex je dolezity, toboz v takych zaciatkoch ako ste vy. A ked si jedneho dna vrznes pomimo tiez to pre nu nebude take dolezite? No, uz pri vete “je silno veriaca” a je to “hriech” by som odskocila od zmluvy. 😀

laurita285
21. júl 2023

Však sa rozíďte, ty môžeš trtošiť ako králik a ona bude mať svoj pokoj.

komplikovana
21. júl 2023

No, chytil si sa do pasce. Vo vztahu je sex dolezity. Ak pre nu nema vyznam, nie si vhodny partner pre nu, pretoze sa to nezmeni. Neodporucala by som ti rozmyslat nad svatbou. Jednoducho nemate rovnaky pohlad na tuto cast vztahu.

anonymanonym
21. júl 2023

Vobec nepises aky mate inak vztah.. Rozumiete si? Mate nejake zaluby? Travite spolu nejak aktivne cas? Zalubeny fyzicky kontakt (objatie, pusy, maznanie,..) bez sexu (a dobiedzania hned do sexu) je pravidelne? Tie povinnosti v domacnosti mate spravodlivo rozdelene? .. Nemusis mi odpovedat, skor take recnicke otazky. Lebo vela zenam "zacina sex" uz pocas dna a ked to pocas dna nefunguje (vztah v inych sferach ale napr aj ta delba povinnosti), tak ani vecer sa im do toho "naozajstneho sexu" nechce, zvlast ak napr. ten muz pocas dna ma v hlave len sex sex sex a dobiedza stale a ostatne casti vztahu a zivota dava do uzadia. Nehovorim, ze to je vas pripad, len to davam ako jednu z moznosti...
Ak by to ale bolo cisto len v tom, ze ona ma mensiu potrebu sexu ako ty, problem bude pravdepodobne pretrvavat aj nadalej a nejake velke riesenie to asi nema. Ono mat sex 1x za 2 mesiace je totiz uplne v poriadku, ale v pare, kde to vyhovuje obom, nie len jednemu. Tak ako je v poriadku mat sex kazdy den aj 2x, ale zas to musi vyhovovat obom...

vesimelonimarsista
21. júl 2023

Najdi si novu priatelku, s ktorou budete aj v tejto oblasti na jednej vlnovej dlzke.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hadecka39
21. júl 2023

Čakala som, kým tu niekto spomenie rozchod. Všetci by sa hneď automaticky najradšej rozchádzali. Veď na čo zabojovať, však je to len vzťah. Ľudia sú dnes ozaj leniví spraviť čokoľvek navyše, rozchod je proste jednoduchší. Zakaždým sa dá niečo spraviť, len musia chcieť obaja. Komunikácia je základ, porozprávaj sa, daj jej ultimátum, proste čokoľvek. Keď to nepôjde ani potom, až vtedy by som uvažovala o rozchode, ale nie to hneď vyriešiť bez akejkoľvek snahy.

autor
21. júl 2023

@anonymanonym máme spoločné veľa koníčky, veľa času trávime spolu. Tak sme sa aj spoznali. Priateľka robí viac to je pravda. Všetko musí mať doma čisté a dokonale a tak je to ťažké. Hneď keď niečo zašpinim musí sa to dať do poriadku, potom je vyčerpaná

anketkarka
21. júl 2023

A už si jej toto povedal, čo si napísal tu? Ako sa cítiš, keď Ťa odmieta, že by si sa potešil iniciatíve aspoň niekedy a že čo je podľa nej dôvod, že na začiatku nemala problém častejšie mať "hriech" a teraz má nejaký problém 🤷 Povedala by som jej aj to, že Ti na nej veľmi záleží a mali by ste hľadať spoločnú frekvenciu. A na vašom mieste by som skúsila popracovať na kvalite a možno v tom nájdeš viac uspokojenia a nebudeš potrebovať takú kvantitu. A možno v tom nájde viac uspokojenia aj ona a bude iniciativnejšia. Ja viem, že klasicky veriacemu človeku pojem duchovná sexualita asi nezapasuje, ale skúsila by som bádať v týchto vodách a možno vám to dá dokonca iný rozmer viery a rovnako aj iný rozmer sexuality. Ak by by si mal záujem o zdroje na vzdelávanie v tejto téme, tak kľudne napíš. Držím palce, lebo sa zdá, že ju fakt lúbiš a milovanie z lásky môže byť to najkrajšie na svete. Len mu treba dať hĺbku (nemyslím fyzického prieniku 😉. To bol pokus o odľahčenie) Potom to nebude mať veľa spoločné s posteľnou gymnastikou a mohlo by to zaujať aj partnerku.

tyaja5
21. júl 2023

@hadecka39 presne. naco sa snazit, ked netreba. ked sa dvaja lubia, tak si myslim, ze nejaka ta snaha je jednoducho na mieste.

yoxinka
21. júl 2023

A … rozprával si sa s ňou o tom? Povedal si jej, ako sa cítiš? Pýtal sa si, čo sa teda zmenilo, keď so sexom problém nemala a zrazu má? Ono je to tak, keď sex medzi partnermi funguje, je to 30% vzťahu, ak nefunguje je to 90%. Treba nornálne otvorene komunikovať. Inak to neporiešite.

rebrambora
21. júl 2023

Vo vztahu je sex dolezity. Hlavne kvoli tomuto. Ona ho nepotrebuje, ty ano. Tiez som bola na tvojom mieste a nezmeni sa to, budes len viac frustrovany. Radsej sa porozhliadaj po niekom, s kym toto aspon na 95% pasuje.

goodidea
21. júl 2023
maranta_leuconeura
21. júl 2023

@anketkarka bez urazky, to co su za zvasty, aj pri nadhernom milovani z lasky a vrchole uspokojenia to chcem o par dni znova a necitim sa naplnena na dva mesiace dopredu. Zrejme aj autor to bude mat oodobne

komplikovana
21. júl 2023

Podla toho co pises- bola tak vychovana. Dobra partnerka = vyluxovana domacnost. Aj ty sa podielas v domacnost? Mozno kebyze prilozis ruku k dielu, bude menej unavena. Pozri, keby bola super veriaca, tak ani spolu nebyvate. Vieru vyuziva tak ako sa jej to hodi. Spytaj sa jej, co konkretne by jej pomohlo, aby mala viac casu a energie na vas vztah. Uvidis co povie.

stanulienkat
21. júl 2023

Dúfas, že sa zmení po sobáši. 😁 Ja si tiez myslím, že sa určite zmení -bohužiaľ k horšiemu. Ste spolu veľmi krátko nato, aby ste sa v tejto oblasti obmedzovali. Keby sa vám to stalo po 15. -20. rokoch, tak nepoviem. Sex vo vzťahu veľmi dôležitý. Keď to nefunguje, tak aj vzťah býva väčšinou naprd a môžete mať zážitkov, koníčkov a neviemčovšetko možné spoločneho....
Chce to vazny pokec. A ak sa to dievcatu nebude pozdavat, tak ju nechaj pre nejakeho veriaceho, co bude sukat len pri plodeni.
Nechápem, že môže niekto odmietať takú príjemnú činnosť.😁

rebrambora
21. júl 2023

@hadecka39
@tyaja5

Ale sex je fyzicka potreba, kt musi byt u oboch priblizne rovnaka, inak to stale bude boj.
U oboch. A po rokoch, pripade detoch. Nie.

ivangeline
21. júl 2023

Daj jej prsten a bud muzom,kt chce kazdy den v posteli a aj mimo nej. ;)

adka176
21. júl 2023

Nezmení sa to... buď sa s tým vyrovnáš alebo odídeš...po rokoch to už nebude ani raz za dva mesiace.... poznám také ženy....viera je prednejšia.... všetko ostatné je hriech...no je mi ťa úprimne ľúto... je to zúfalstvo....neviem či si nejako poradíš, ale ju nezmeníš... neverím tomu, že zrazu bude chcieť... určite nie.... budú to len neustále odmietania...ty budeš čím ďalej viac zúfalý....prestane ti to fungovať....nooo neviem či chceš taký život....nie je posledná žena na zemi.....

autor
21. júl 2023

@ivangeline prsteň už má

pragmaticka
21. júl 2023

Nezmení sa to. Kašli na ňu. Nechodíte sa k sebe...

alickapusinka
21. júl 2023

Nezmení sa, to čosi myslíš si že aj sa zoberiete situácia sa zmení nie nezmení never. Skonči tento vzťah a nájdi si normálnu ženu s ktorou budeš mať aj sex. To je tiež dôležite vo vzťahu. A prosíkať sa o sex čosi malo žien je na Slovensku odstup s kratšej cesty. Potom aj ked je prísna katolíčka vo vzťahu bude čo sex len kvôli deťom aby ste mali a potom to iste. Výhovorky jej idú. Skonči to budeš len trpieť potom aj keby bolo zlé už potom že čo sa chceš rozviesť a podobne dristy o Bohu že to tak nechcel rozviesť sa je hriech tie katolícke dristy.

1gramofon
21. júl 2023

Poznám silno veriace a tie sa do svadby nevyspali s priateľom, ani ho nespravili ručne, ani ústne, ani bez ochrany pretože to všetko je len pôžitok pri ktorom sa vyhýbajú otehotneniu a vraj to je zmysel sexu.
Tvoja taka pobozna nie je, tak nech neklame!!!

Unavená môže byť pokiaľ maká, ale čo tak sa niečoho zriecť? Nemusí mať 3 koníčky, ale 2 a možno stihne tráviť čas aj s partnerom. Inak, koľko času ti asi tak venuje, keď už budete mať deti? Ja si nemyslím, že toľko koľko je pre vzťah treba.

1gramofon
21. júl 2023

Jej sa môže ľahko stať, že ak ti bude takto odopierať základnú potrebu, tak v zúfalstve podlahnes a pôjdeš s inou. Ja by som sa ti nedivila. Ma si ta všímať a dat ti najavo, že ju priťahujes, lebo ty už tu o sebe píšeš, že o teba záujem medzi ženami nie je... Nemáš sebavedomie možno aj kvôli takejto

domkakvet
21. júl 2023

Ano moze byt viera skutocne dovod, po svadbe by uz nemala mat dovod ta odmietat, ale ci to tak bude o tom sa musis porozpravat s nou, otvorene si s nou sadni a porozpravajte sa.

ivangeline
21. júl 2023

Tak ma nejaky problem so sebou alebo s tebou. Skuste to riesit. Lepsie to byt nemusi. Hlavne ked pridu deti.

1gramofon
21. júl 2023

A šla by som na vašom mieste do poradne, možno tam bude úprimnejsia a dozvieš sa prečo spolu tak málo spíte. Možno máš veľký penis a boli ju to, možno ti to veľmi nejde a ona je z foto zdeptana, boji sa ďalšieho neúspechu v posteli

huginko
21. júl 2023

@babovka2321 sorry, to co je za odpoveď? 🙊

ajusa12
21. júl 2023

Skutočne je silno veriaca? Nakoľko ak je katolíčka a chce sa riadiť tými pravidlami striktne, nesmiete ani bývať spolu, hoci nemáte sex a dokonca ani v jednej posteli nesmiete spať spolu, ani bez sexu. Lebo je to pohoršenie a hriech. Seriózne, nevymyslam si. Naozaj to katolici takto maju. Pre mňa je jej viera pokrytecka. Bud budem dodržiavať veci striktne od začiatku, alebo potom je to pokrytectvo a nie viera. Vy ste už sex mali a veľa. Vtedy to nebol hriech? A dúfam ze nechodí na prijímanie, nesmie, lebo spolu žijete aj napriek tomu ze sex nemáte. Môžeš jej to kľudne aj dat prečítať a nech sa spýta kňaza na spovedi ak nebude chcieť veriť, ten jej to vytmavi hneď.
Áno je pravda ze veľa katolíkov sexuje a zije nadivoko. Ale aspoň sa nerobia svatuskarmi, nechodia na prijímanie, lebo vedia, že nesmu, a žiadna schizofrénia, že jeden deň sex je, a zrazu druhý deň nie, lebo je to hriech. Na hlavu prístup tvojej priateľky.
A po 2 rokoch je 90 percent striktne veriacich dávno zosobasenych, aby ten sex mohli mať. 🙂