Priateľ už nechce sex ako kedysi

olivia001
8. dec 2020

Priateľ nechce aby som sa dotýkala jeho penisu. Taktiež uz nechce sex tak ako predtým. Keď sme sa dali dokopy, sexovali sme tak 6-8x do dňa. Teraz je to ledva raz aj to ho musím nutit. Som zúfalá. Čo si o tom myslite?

babulka97
8. dec 2020

@olivia001 seriózne? ..

oli18
8. dec 2020

@olivia001 že sa ho máš opýtať, prečo je to tak.

naobedbuduspagety
8. dec 2020

Ja si myslím, že si ho len nechce nechať zodrať. 8x za deň? 😶 zvolni tempo a jeho sa na to popytaj. Popravde mať sex 8x za deň tak sa mi to rýchlo zunuje.

tabakmirka
8. dec 2020

Nepríde ti, že na neho tlačíš?

karhu
8. dec 2020

asi toho uz ma dost🙈

danusa64
8. dec 2020

8x za den🙈🙈🙈 prepana🙈 no necudujem sa mu, ze uz nechce

osky
8. dec 2020

Hm....8x denne
Vy nechodite do prace?
Alebo-v podstate nerobite nic ine?
Ja myslim...vsak uz musi byt vyzmykany ako vechet.
A ty to chces stale tak casto?
Mas tolko casu?????

babydesire
8. dec 2020

U nas naopak - muz chce 8xdenne a mne staci 8xmesacne 😂😂😂😂😂

luciannka83
9. dec 2020

Toto je bud vymyslene, abo to zavana zavislostou. Nie je normalne aexovat 8x za den kazdy deņ. Ako raz za cas sa da, ked su na to podmienky no pri beznych povinnostiach 🙈

annkajanik
9. dec 2020

Prečo tu pani hneď odsudzujete že kedy si to tak bolo vy ste neboli mladý? 17..18 ročný my z manželom sme to tiež tak mali ale výnimkou bolo ze bol 6...7 týždňov v Holandsku a týždeň 2.. Doma ale odkedy sme spolu doma už 3 roky tak tiež to je niekedy pár krát do týždňa niekedy 4..5 krat za deň všetko je Podla chuti a keď je človek unavený tak na to nemyslí, nepotrebuje to poznám to ale nenachajte to tak treba si sadnúť porozprávať sa a povedať chyba mi objatie, pusa môj kanie atď a on si to rýchlo uvedomí že na vás nemal čas a ste bola zanedbaná... O takých veciach treba rozprávať lebo je tu možnosť ze ta podvádza áno sú toho schopný....

letfenixa
9. dec 2020

Podľa mňa si mu ho zodrala.

vetva99
9. dec 2020

pri takom pocte, prepac, sa mu teda ale vobec necudujem 🙂

bluebriggs
9. dec 2020

Vacsinou ak muz nechce je to priznak milenky, alebo sa mu ina zena paci/pise si s nou

lulubka28
9. dec 2020

8 krat za den??? 😱 To si myslela asi za tyzden, nie?

babulka97
9. dec 2020

@lulubka28 to je aj za týždeň veľa, človek keď príde unavený z roboty tak chce oddych a nie sex, myslím že to bude mladá ktorej vyhovuje lockdown , či?

fatima99
9. dec 2020

aaaa toto by som veru za chybu nebrala teda pokial ho neodmieta uplne, no podla mna robis z komara somara a nechaj ho aj trocha si vydychnut

lulubka28
9. dec 2020

@babulka97 no jasne, ze je aj to vela, ale za den 8x je cisty horor, teda aspon pre mna. 😂

babulka97
9. dec 2020

@lulubka28 podobne 😀

bale1rinka
9. dec 2020

podľa psychologov je zdravý sexuálny život partnerov v spoločnej domácnosti už po dvoch rokoch spoločného súžitia tak cca 2-3x za týždeň OK, potreby sa menia tak ako sa mení vzťah vás dvoch a rozvýja sa alebo nie, tak si to vyrátaj a spávaj s ním len cez víkend a uvidíš...mať tvoje problémy...

janulka1802
9. dec 2020

Sex mám rada, ale 8x za deň, ani za nič. By sa mi znuvoval načisto a neverím, že telo dokáže reagovať na toľko podnetov.

thewitch
9. dec 2020

Keď nechce nenúť možno má iné veci na robote a nevládze len stále mať sex s tebou, keď už to tak veľmi chceš pomôž si sama 😉 a koľko len budeš chcieť