Priateľ si píše s inou

sklenka
17. nov 2022

Asi pred mesiacom sa zmenilo spravanie mojho priatela, s ktorym sme spolu cca 3 roky. Prislo to so zmenou prace. Dnes som mu v telefone nasla debatu s davnou ex,(s ktorou teraz robia na jednom pracovisku), v ktorej jej pisal vselico, ale najviac ma dorazilo, ze sa mu s nou snivalo, bal sa, ci nevykrikoval jej meno a topka - ze si ju predstavuje pri sexe. Prosi ma o druhu sancu, ale neviem, co mam spravit… zazil niekto nieco podobne? Deti spolu nemame…

gabika098
17. nov 2022

@sklenka spravi to raz spravi to aj druhy krat, keď už raz ma v sebe tu "priepustku" voči tebe a dokaze toto napisat inej tak tu priepustku bude mať aj 2. 3. 4. krát. Ty za to nemôžeš

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sklenka
autor
17. nov 2022

@elizabet173 uz sa medzitym vydala a ma 3 deti. To bola ex zo skorej mladosti

sklenka
autor
17. nov 2022

@gabika098 v podstate mas pravdu. Ja dom tiez na zaciatku bola ta, s ktorou podvadzal. To bola sice uplne ina situacia, ale vlohy na to, chalan, ma…

sklenka
autor
17. nov 2022

Tvrdi mi, ze k nicomu nedoslo a tomu aj verim (viem preco). Ale toto, co jej napisal, je este horsie…preboha

sante81
17. nov 2022

@sklenka bola si tá s ktorou podvádzal? Čiže vieš, ako sa cítila jeho priateľka, keď si mu roztiahla nohy práve ty ☝️ karma je sviňa

sklenka
autor
17. nov 2022

@sante81 pisem, ze to bolo ine, tam uz to bolo ukoncene, len papier bol… takze som si vedoma, co znamena karna, ale…

marca12
17. nov 2022

@sklenka 🤣 tak ta karma dobehla,co si cakala ? Rozbijes vztah a cakas,ze ty s nevernikom budes zit navzdy,az kym nepomriete?

sklenka
autor
17. nov 2022

@marca12 asi nevies citat. Tam to bolo ine, o tom tu pisat nejdem.

sklenka
autor
17. nov 2022

@marca12 ano verili sme, ze to bude navzdy. Kazdy ma pravo na druhy pokus vo vztahu. Ja som bola ten druhy pokus o to, ze to bude navzdy. Ten prvy pokus odisiel…

sklenka
autor
17. nov 2022

Bojim sa byt sama. Nechcem byt sama. Vratit sa tam, odkial som prisla a celit otazkam… ale je mi jasne, ze odpustit a prehltnut to nebudem vediet

zmrzlinka2021
17. nov 2022

@sklenka akým otázkam? Prečo sa bojíš byť single?

marca12
17. nov 2022

@sklenka Nechaj si to prejst hlavou,ak je to cerstve,potrebujes cas. A cas ukaze,ci mu dokazes odpustit a znova verit alebo najdes v sebe silu odist. Najhorsie co moze zena urobit,ak je vo vztahu len preto,ze nechce byt sama.

sklenka
autor
17. nov 2022

@zmrzlinka2021 otazkam co sa stalo, preco som sa vratila

sklenka
autor
17. nov 2022

@marca12 ja som mu verila a skoro ma porazilo, ked som na to dnes natrafila… bojim sa, ze teraz di uz len bude davat bacha a soravy mazat. Jednoducho nemozem mu opat verit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanicka907
17. nov 2022

Ahoj, aj mne takto vypisoval zenaty kolega a viem, ze keby mohol tak ma pretiahne na mieste, manzelku by samozrejme neopustil, "ved ju lubi". Niekedy je najlepsie o takychto veciach ani nevediet...

retatka
17. nov 2022

@sklenka A keby len písať …taký chlap nemá zábrany aj reálne podvádzať keď toto je schopný vypisovať .Nebude táto ,bude inaá.Nikdy mu už nebudeš veriť .Bude si dávať veľký pozor a ty nemusiš vôbec zistiť ,čo ti za chrbtom stvára .Ruky preč od neho ,je to typ Casanovu .

hilda08
17. nov 2022

@sklenka ak ho nechces opustiť len kvoli tomu aby si sa nevrátila z kadiaľ si prisla, odíď niekam inam ak mas na to financie, tam z kade si a kde sa nechces vratit o nicom ani nemusia vediet, az ked uz budes postavená na vlastne nohy, mozno aj s inym partnerom, nezostávaj pri takomto chlapovi budes sa trapit cely život

eskop
17. nov 2022

@sklenka no asi by som mu to dala poriadne vyzrat..ak to s tebou myslí vážne tak nech o teba bojuje, nech si sype popol na hlavu atď.
Ale ak ani deti spolu nemáte, hypoteku,byt, tak možno sa aj na neho vykaslat..lebo zrejme skôr či neskôr to skonci

bambinomio99
17. nov 2022

@sklenka počkaj ale ved jemu sa len snivalo ...nepodviedol ťa??? Či???

petricka22
17. nov 2022

@sklenka tak ked sama vies, ze toto nestravis, tak jeto jasne. Nemas, co rozmyslat. Proste koniec.
Treba sa postavit na vlastne nohy, preco by si sa niekam mala vracat, to nemas prijem, aby si si nasla nejake byvanie? A druha vec je, co ta po druhych, aj ked sa vratis, moze ti byt jedno, co si myslia…

sklenka
autor
17. nov 2022

@bambinomio99 nepodviedol. Snivalo a pri sexe si ju predstavoval. Nie mna

sklenka
autor
17. nov 2022

@petricka22 ja byvanie mam. A tam sa praveze vratit nechcem. Je to komplikovane…

wildria
18. nov 2022

@sklenka prečo sa tak ľudia boja samoty? Moja zlatá, ver tomu, že samej ti bude najlepšie, na samote nič nie je, je to dobrá kamarátka, len ju musíš prijať, naučí ťa mnoho vecí 😊

bambinomio99
18. nov 2022

@sklenka tak to tak nehrot tebe sa nikdy neprisnilo s byvalym alebo si nemala moment kedy ta zaujal iny chlap preboha ved to sa stava ...nepodviedol ta a ni nic podobne

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz