Asi pred mesiacom sa zmenilo spravanie mojho priatela, s ktorym sme spolu cca 3 roky. Prislo to so zmenou prace. Dnes som mu v telefone nasla debatu s davnou ex,(s ktorou teraz robia na jednom pracovisku), v ktorej jej pisal vselico, ale najviac ma dorazilo, ze sa mu s nou snivalo, bal sa, ci nevykrikoval jej meno a topka - ze si ju predstavuje pri sexe. Prosi ma o druhu sancu, ale neviem, co mam spravit… zazil niekto nieco podobne? Deti spolu nemame…
@elizabet173 uz sa medzitym vydala a ma 3 deti. To bola ex zo skorej mladosti
Tvrdi mi, ze k nicomu nedoslo a tomu aj verim (viem preco). Ale toto, co jej napisal, je este horsie…preboha
Bojim sa byt sama. Nechcem byt sama. Vratit sa tam, odkial som prisla a celit otazkam… ale je mi jasne, ze odpustit a prehltnut to nebudem vediet
@sklenka akým otázkam? Prečo sa bojíš byť single?
@zmrzlinka2021 otazkam co sa stalo, preco som sa vratila
Ahoj, aj mne takto vypisoval zenaty kolega a viem, ze keby mohol tak ma pretiahne na mieste, manzelku by samozrejme neopustil, "ved ju lubi". Niekedy je najlepsie o takychto veciach ani nevediet...
@sklenka ak ho nechces opustiť len kvoli tomu aby si sa nevrátila z kadiaľ si prisla, odíď niekam inam ak mas na to financie, tam z kade si a kde sa nechces vratit o nicom ani nemusia vediet, az ked uz budes postavená na vlastne nohy, mozno aj s inym partnerom, nezostávaj pri takomto chlapovi budes sa trapit cely život
@sklenka počkaj ale ved jemu sa len snivalo ...nepodviedol ťa??? Či???
@sklenka tak ked sama vies, ze toto nestravis, tak jeto jasne. Nemas, co rozmyslat. Proste koniec.
Treba sa postavit na vlastne nohy, preco by si sa niekam mala vracat, to nemas prijem, aby si si nasla nejake byvanie? A druha vec je, co ta po druhych, aj ked sa vratis, moze ti byt jedno, co si myslia…
@bambinomio99 nepodviedol. Snivalo a pri sexe si ju predstavoval. Nie mna
@petricka22 ja byvanie mam. A tam sa praveze vratit nechcem. Je to komplikovane…
@sklenka tak to tak nehrot tebe sa nikdy neprisnilo s byvalym alebo si nemala moment kedy ta zaujal iny chlap preboha ved to sa stava ...nepodviedol ta a ni nic podobne
@sklenka spravi to raz spravi to aj druhy krat, keď už raz ma v sebe tu "priepustku" voči tebe a dokaze toto napisat inej tak tu priepustku bude mať aj 2. 3. 4. krát. Ty za to nemôžeš