Priateľ si myslí, že som tučná

19. okt 2023

Priateľ si myslí, že som tučná. Mne do očí tvrdí, že som krásna, že sa mu páčim aká som, ale dostala sa ku mne konverzácia, kde písal so svojím kamarátom, že som tučná a vysmieval sa z toho, že mám neaktuálne fotky na internete. To, že by bolo vhodné schudnúť viem aj sama a trápi ma to.

zuzanka.zuzu
19. okt 2023

čiže za priateľa máš debila čo rozoberá váš vzťah s kamošom a ty sa mu hrabeš vo FB alebo kde si to našla ("dostala sa ku mne" 🙄 ) 😀 krásne párik, vyzerá to na dlhodobý vzťahy plný dôvery
PS: aké neaktuálne fotky? wtf? môj muž nemá ani môj FB a ja tam mám fotku z roku 2005 či z ktorého

nikpa
19. okt 2023

A ty si samu seba vobec vážis keď si ešte z neho nespravila bývalého...

dzulli1980
19. okt 2023

Vymeň partnera ... taký ten ozajstný Ťa príjme a bude Ťa ľúbiť takú, aká si ... vieš, v živote prídu kadejaké situácie, choroby atď., aj žena štíhla ako laň bude odrazu bacuľka ... okrem toho nie je Tvoj priateľ k Tebe úprimný ... Tebe tvrdí jedno, pred kamošmi Ťa zosmiešňuje ... no proste debil je to ...

barbora0308
19. okt 2023

Viac by ma znepokojovalo, ze vas vztah je zjavne velmi labilny a ci ma vobec zmysel ostavat v takomto vztahu, kde jeden ohovara a ponizuje svoju partnerku a druhy si cita potajomky konverzacie s jeho priatelmi 🤷.

olimuc
20. okt 2023

Ty schudnes on debilom ostane. Mozes si ho nechat a stracat cas alebo vymenit za normalneho.

blancheporte
20. okt 2023

Začni chudnúť a popritom ho kopni do .... Debil je,bude a aj ostane.

kubo654
20. okt 2023

Vyzera ze doteraz je to diskusia tucnych zien. Rozid sa snim, zasluzi si taku co sa o seba stara a neleze mu do mobilu

vikes
20. okt 2023

A ináč máte super vzťah plný lásky a porozumenia, však.

autor
20. okt 2023

@kubo654 👍

melanta
20. okt 2023

Niekedy je potrebné, aby niektorí ľudia jednoducho uznali, že sú tuční a že to pre väčšinu ľudí nie je estetické a nie je to sexi ani pre partnera. A je potrebné zapojiť rozum a nemať v hlave primitívne tvrdenie, že ak ťa ľúbi, tak ťa bude ľúbiť aj tučnú (hlavne ak si predtým tučná nebola). Avšak bez ohľadu na to, či ty konkrétne si alebo nie si tučná, tvoj priateľ je určite pako. Takéto veci sa v partii neriešia a tiež sa nehovorí jednej strane to a druhej niečo úplne iné. Takže bez ohľadu na tvoju postavu zváž, či potrebuješ mať po svojom boku trkvasa.

karolinakr
20. okt 2023

@kubo654 to pišeš akoby na Slovensku chodili sami manekyni.Peknych žien na ulici ti ukažem sto, ale ked chceš najst fešaka, možeš s lupou križovat cesty cely deň..Fakt muži nemaju žiadnu sebakritiku a ego až do nebies

zmrzlinka2021
20. okt 2023

@melanta Skutocna laska je aj ked si tučná. Ja som sa vydávala v beznej postave, potom som enormne pribrala. Ani v stotine sekundy moj manzel nemal hlupe reci, vzdy mi zdoraznoval, ako ma lubí, aj kebyze mam150 kg, vzdy pri mne stal. Schudla som - lebo JA SAMA som chcela a zalezalo mi na mojom zdraví a schudla som desiatky kg. Takze ano, ak muz skutocne miluje zenu, stoji pri nej bez ohladu na okolnosti, je jej oporou, najlepsim priatelom

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. okt 2023

@zmrzlinka2021 on to mne do očí nepovie.

autor
20. okt 2023

@chodec15 veď ideálne, rýchlejší priebeh.

zmrzlinka2021
20. okt 2023

Ak sa ti vysmieval v komunikacii s kamaratom, ja by som osobne nepokracovala v chodeni s nim.

autor
20. okt 2023

@zmrzlinka2021 tak je to už aj pre mňa nepríjemné, vyzliecť sa pred ním, to už nie. Neviem si to predstaviť. Ísť spolu plávať alebo do plaviek proste. Ale tak toto nie je jediný problém vzťahu, skôr len posledná bodka.

zmrzlinka2021
20. okt 2023

Pozri, ste len v zaciatkoch vztahu a uz vnimas, aky je to clovek. Co dalej, tym to bude horsie. Mnohe zeny tieto red flags ignorovali, povydavali sa, mali deti a ich zivot bol, ci je doslova peklom.

domkakvet
20. okt 2023

Este ze je to iba priatel a nie manzel a mozes ho kopnut do riti.

hankm
20. okt 2023

Problem je v tom, ze tak ako zeny onanuju nad uprimnostou vo vztahu, tak v tomto pripade ak by to aj decentne naznacil tak by ostal za necitliveho chuja... jedniducho toto e cervena ciara a vacsina zien absolutne nevie prijat konstruktivnu kritiku. Podobne, mnoho zien s problemami s vahou, bude o tom kecat a kecat ale neurobia vobec nic, max nejaku dzignutu dietu, ale hybat sa to nebude. A sebaklam parexelance "nech ma lubi taka aka som" . Treba si naliat cisteho vina. No vacsinou to skonci pri 3 poharoch...a rumazgani, ze ona pribera aj zo vzduchu. Vyhovoriek viac ako hviezd vo vesmire, kreativita ktoru zavida scenaristi v Holywoode. A vrchol, nasla som samu seba a vnutorny pokoj...
Smutne....
Ano, mlady pan za zachoval netaktne.
Hranicu na upalenie si postsvim sam, nech sa nemusite namahat, nalejte si vinko.

Ano, aj muzi sa vedia sprasit a stava sa to standard, este spolocensky tolerovany, ze jak zdravo vyzera...

Ano, uz to hovoria jasne epi, SK spolocnost je obezna, a alarmujuce je to u deti.

kristiii
20. okt 2023

@hankm no len toto, že najväčšími kritikmi sú väčšinou tí, ktorí sami zrkadlu moc času nevenujú. Ja sa bez mučenia priznám, že mne sa všeobecne páčia štíhli ľudia, či už muži alebo ženy (čisto vizuálne) a tiež nerozumiem tomuto trendu ospevovania nadváhy, ale naposledy ma napríklad zabil kolega-cca 130-140 kilový, ktorý kritizoval inú kolegyňu s miernou nadváhou, ktorá mala na sebe kraťasy 🤦. Akože to som mu fakt povedala svoje.