Prosím vás ako na toto reagovať? Hneď sa pýtal ze prečo som si nafarbila keďže to často nerobím. 😅 A pre koho a načo? Hovorím mu ze žena si zvykne farbiť vlasy a keď je už predošlá farba vyblednuta. Z červenej som išla na tmavú fialovú čiže zmena to je ale fakt pre seba preboha. On si myslí že idem baliť chlapov vonku pretože posledne sa dozvedel od jeho kamaráta ze sa mu páčim 🤷♀️🤦♀️ ale nič s nim nemám ani kontakt ani nič. To aj vaši muži sú takí vadní?
Asi cita prilis vela zenskych magazinov (novy uces=novy chlap).
Jejda nie, mne ešte ten môj aj tu farbu ide kúpiť 😀
Tvoj frajer nema čo riešiť, či si mozes alebo nemozes zafarbit vlasy.
Bacha - teraz este len frajerite, ale uz to je naznak niečoho nie moc dobreho. Co poznam tyrane zeny, vsetky sa museli v manzelstvach vzdat rozhodovaniu o svojom tele, o obliekani...
A to ešte len príde, ...prečo si si dala sukňu? Prečo také obtiahnuté tričko? Prečo sa usmievaš? Prečo ...a pre koho?? 🙄 Rýchlo ho uzemní, kým ťa nezačne manipulovať. 😉
@tosomja Veru, pripada to ako taka malichernost, ale keby som to nevidela na vlastnych ociach, tak tomu neuverim - pravdaze u inych vztahov. Moj manzel je poklad .
@zmrzlinka2021 tak toto nie 😅 nenechám si do toho kecať už skúšal aby som zredukovala maľovanie. 🤦♀️ Nehrozí. Chcem sa cítiť pekne a sviežo tiež mu nekecam do holenia
Toto zatrhni uz v zarodkoch, povedz mu ze si svojpravna a absolutne nebudes argumentovat ani zdovodnovat svoje rozhodnutia ohladom vyzoru, robis so svojim vzhladom ako sama uznas za vhodne, tak isto to plati aj s oblecenim a podobnymi vecami. A nenesies zodpovednost za pocity cudzich chlapov ci chalanov a ked ma s ich nazormi nejaky problem, ma si to riesit s nimi.
@tosomja obliekanie už tiež skúšal 🤦♀️ nosím aj crop topy s kratasami môžem si to dovoliť mam ploche brucho a isto to nie je nevkusne a nie som v tom natlacena ako hurka. Vadia mu výstrihy nemám veľké prsia v podstate nemám čo ukázať ale je to pre nás ženy tak a keď ten výstrih je mierny a neodhaluje viac ako treba nie je to nevhodné. Pre koho potom tie tričká sú? Nikdy som sa neobliekala vulgárne takže je to neopodstatnené z jeho strany
@jaond19 pekne napísané 💙
Praveze ta ma v tom podporit, ze budes mat krasne vlasy.Taky priatel je o nicom, je to sebec, ked Ti nedopraje ten pocit sa pacit.Teraz je to farba a co to bude nabuduce ?
@zuzanita_zuzana všetky pripomienky som mu zarazila lenže prekvapuje ma to 😃 je to pre ženu úplne normálna a štandardná vec. Na smiech mi je z toho
Fuha, a mňa muž aj občas upozorni, že by bolo načim farbu pouzit. Tak teraz neviem, posiela ma za frajerom? Alebo sa ma chce zbaviť? 🤔🤔🤔🤣🤣🤣
Poviem ti uprimne, mam pocit ze chlapom prepina, uz to nie je o tom ze su ti silni, ktori maju zenu podrzat, prave naopak, ich treba zo zeme dvihat. Zeny su tie silne stvorenia, co dokazu aj nemozne.
Ma tak trochu majetnicke prejavy, tak trochu žiarli, tak trochu skúša manipuláciu. Je otázka času kedy to prestane byť tak trochu a kedy to bude pre teba neúnosné. V každom prípade treba byť v strehu, pretože toto nie je celkom OK
@zuzanita_zuzana kto by to cakal, ze na zenskom fore budu staznosti smerovat viac na chlapov 🙄 problem nie je v pohlaviach, ale v ludoch
to co je zas za magora 😳 kde na tie individuá chodite? A arabsku šatku nemas nosit?
@malvor presne tak...vsetko je o ludoch.
S podobnými vecami mal problém môj bývalý, tomu vadilo, aj keď som ku kozmetičke išla, hneď otázky pre koho to robím. Strach a hrôza.
Môj to iste už som si zvykla ja si vlasy farbyt vôbec nemôžem lebo ze nemám ani jeden sivy vlas tak nemám prečo farbiť 😁
Zase další zakomplexovaný tlko ?Maj sa na pozore .Už to začína ,o chvíľu nebudeš vedieť ani ako sa voláš.
Moj je klasicky chlap... nevsimne si ani ze som ostrihana, ani ze si dam farbu...ale to len kvoli sedinam podobny odtien mojim 🤣 ...kebyze si dam zelenu, asi by si uz aj vsimol 🤣🤣🤣
@barborachors a budem aby som mu urobila napriek 😂 pretože nemá rád ženy so šatkami 😃🤦♀️ len humor. Ľúbim si ho doberat keď vidím ze ma nervy. On si o to doslova pýta a provokuje.
Znak žiarlivosti......vraj pre koho no pre seba si sa nafarbila aby si sa lepšie cítila....viac by som to s ním neriešila len by som si dávala pozor
@vanda323 som mu chrstla do tváre ze prečo žiarli keď sám ma nechce a nezaujíma sa o mňa. Ale keď vidí ze sa pekne upravím alebo niečo na sebe zmením hneď je v pozorne ze nedajbože si ma dakto všimne. Proste logika mužov
Nie, môj je občas vadný, ale určite nie v tomto