Priateľ sa stretol s inou, kým som bola preč

15. aug 2022

Ahojte.
Stala sa mi taka vec a potrebujem triezvu radu, ako si taku situaciu spracovat.
S priatelom (28r) sme spolu takmer rok. Teraz cez leto sme sa s partiou zo strednej dohodli, ze dame chatu a nejake vylety v okoli tej chaty, mala som tam byt 5 dni. No lenze chata sa zvrhla na „chlastacku”, tak som si na treti den povedala, ze idem domov, nema to zmysel. Priatel o tom nevedel, ze som sa tak rozhodla. Volali sme spolu, ked som uz prichadzala domov. Vraj je cely cas doma pri notebooku a riesi veci do prace a je mu za mnou smutno. Tesi sa, kedy pridem… Tak som si povedala, ze pridem domov, dam sa dokopy a pojdem ho rano prekvapit, ze som uz doma skor a nieco podnikneme. No… a co sa stalo by som necakala ani v najhorsom sne. V byte mal nejaku babu. Odhadom tak 18-19r. Bola som v soku.. aj on. Zacal mi to cele vysvetlovat, vraj ma aktivny profil na pokeci a ked nie sme spolu, je mu smutno, tak si tam ide len tak pisat. Toto dievca bolo zhodou okolnosti zblizka, zo susedneho mesta, tak si vraj povedali, ze sa po hodinovom pisani stretnu, prejdu a pokecaju osobne… ze lepsie vyuzity cas. Ale ze sa zakecali, usiel jej posledny spoj domov a nemala kde prespat, tak ju ponukol k nemu.. On spal na gauci a ona v posteli, vraj nic nemali spolu…. Ja som mu na to v tom soku ani nebola schopna nieco schopne povedat. Odisla som. On stale vola, pise, no ja nemam chut sa s nim kontaktovat. Tak ma sklamal, ze by som sa s nim najradsej rovno rozisla. Nechce sa mi verit, ze toto bol on schopny urobit… Baby, co by ste robili na mojom mieste?🥺

thereisabear
15. aug 2022

Dobrá rozprávka. Podľa mňa aj sama vieš, čo máš robiť...

gabriellka
15. aug 2022

Zatiaľ sa mi potvrdilo že vždy vždy keď bola vo vzťahu nejakú pochybnosť tak vždy je to oprávnene. Aj keď sa mi niečo nezdalo a chlap ma presviedčal o opaku a ja som uverila. Vždy sa ukázalo ze to bolo klamstvo a ze som nemala veriť
A je jedno či sa to týkalo mňa alebo akejkoľvek mne blízkej osoby

rybka1985
15. aug 2022

Dobšinský junior?

lienka.7
15. aug 2022

Prosím ta🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A teraz tu o červenej ciapocke ...

S babou co si pise hodinu si ju zavola na byt??? A zhodou okolnosti jej aj ujde bus 🤣🤣🤣

oblecenie99
15. aug 2022

Vráť sa späť, ešte stíhaš tu chlastačku... Lebo ak je to pravdivé (skôr ale asi nie) tak to veru aj potrebujes.

lintu
15. aug 2022

Gauč a posteľ nasvedčovali tomu, že by to mohla byť pravda?
Akože nerozumiem, načo si niekto zadaný potrebuje písať s novými inými a už tobôž sa s nimi stretávať. Mohol radšej vymyslieť plán, ako ťa prísť pozrieť. To by viac vypovedalo o tom, ako mu chýbaš.

simik22
15. aug 2022

Si robis srandu dúfam

suge
15. aug 2022

Šikovník. Ak by si prišla ešte o pár dní neskôr, už by si možno stihol založiť aj rodinu.😄

liljana
15. aug 2022

Evitovka ...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
metuzalem
15. aug 2022

Aj keď budes v porodnici rodit jeho dieta, bude mu smutno doma tak si zavola "kamosku " z pokecu??? 😂👍
Na tvojom mieste by som to spracovala tak, ze odidem bez rozlucky...neboj nahradu za teba uz ma

jakoma
15. aug 2022

Moj sused cakal s manzelkou dieta a ked bola v porodnici, bolo mu tak strasne smutno, ze si pozval domov dve prostitutky (blbo nacasovane, stretli sme sa s nim aj slecnami v noci na chodbe, akurat ich pustal do bytu). Chcela by si byt na mieste mojej susedy? Najdi si takeho, co vie byt sam...

metuzalem
15. aug 2022

@jakoma predbehla som ta 😁

vilma7
15. aug 2022

No ja by som ho poslala do nenávratna. Keď už to malo byť také nevinné, ako vravel, asi by nebol Problem ti to oznámiť skôr.
Neverila by som mu ani nos medzi očami a nie to ešte tieto blacholy.

nice202
15. aug 2022

Nieee 🤣🤣🤣

autor
15. aug 2022

Ako to bolo naozaj ja ani zdaleka netusim. Toto mi povedal. Neviem skutocne ako dlho sa poznaju a samej sa mi to zda ako vymyslena bachorka. Je mi z neho strasne zle. Este mi napisal v jednej sprave k tomu pokecu, ze a co ma on robit, ked ja som cez rok na VS (v inom meste), on sam doma, ze ako sa ma zabavit a rozptylit, aby mu nebolo smutno.. ze ci mne by sa pacilo, keby som taka osamotena, ze mam mat viac pochopenia v tomto prenho. Vraj nerobil nic zle, len si tam pisal a toto bolo prvykrat, co sa stretol. A ze to lutuje a viac neurobi. Ja premyslam, ze sa s nim rozidem cez sms.. pre mna nema zmysel sa ani stretnut a rozpravat sa o tom.

martul
15. aug 2022

@lienka.7 aký bol on slachetny, že?

nominativ
15. aug 2022

Kriste pane, ti chlapi si vážne myslia, že sme jednobunkovce.

lienka.7
15. aug 2022

@martul urcite aj pyžamo jej pozical🙈🤣
Alebo to dali na Adama a Evu?

@autorka ja nechápem, co vobec riešiš. Ešte hádže svoje k...nie na teba??? To co ma byt??? Ze ho chudacika zanedbavas???
To ked budeš tehotná a nebudeš môcť sexovať, to bude tvoja vina ze bude nakladať inu??? Kks, nenam slov 👎👎👎
Týmto prerazil aj ten povestný suteren👌👌👌

nikpa
15. aug 2022

Chceš radu ako túto situáciu spracovat, pri tom to sama veľmi dobre vieš. Ten blud čo ti porozprával mu snáď neveríš?! Skonči to s ním, je to klamár a sukničkár, iný nebude. Rok čo si s ním stratila, nie je až tak veľa. Horšie keby si mu toto zožrala a dáš mu šancu, stratila by si pri ňom najkrajšie roky a ešte len potom budeš banovat.

0silvia0
15. aug 2022

Debil a manipulator

lienka.7
15. aug 2022

Ešte ma napadlo, priatel ma auto? Ze ju nemohol náhodou odviesť. Ci museli kecať pri vinku a nedalo sa?

eva233
15. aug 2022

... Že chudák, ktorému je smutno keď je baba v inom meste na vš.... 🤦‍♀️🙈... A ešte pýta ja pochopenie.... Práve som odpadla... Tak prosím pekne s mojím už teraz mužom sme boli od seba prvý rok 180km, ďalšie roky som ja bola cca 80km v inom meste na vš, medzi tým som šla na 4m do Londýna.... A aj jemu bolo smutno... Tak mi zavolal, napísal správu, písali sme si listy skypeovali.... Ja chápem nie každý vzťah je takýto,. Len chcem povedať, že by som mu poslala správu na pokeci, že aj tebe je smutno z neho tak nech to pochopí a ide kade ľahšie hľadať si takú ktorá rada počúva rozprávky.

dzulli1980
15. aug 2022

Strašne sprostí sú niektorí chlapi ... hej, hej, určite to tak bolo ... mnohí muži si myslia, že ženy sú v košíku vysedené ... no debil ... ukonči to čo najskôr, nič dobré Ťa s ním nečaká ... len takéto "rozprávky" ... fakt debil, normálne mi je smiešne z neho.

zazrak1991
15. aug 2022

No ráno v byte mladá baba ...neverila by som mu ani slovo . Len vytiahnes päty na stretávku a už mu je smutno ...dobrý rozpravkar

aurora33
15. aug 2022

Že ako sa má zabaviť a rozptýliť? Môže pozerať filmy, čítať knihy, športovať, môže sa ísť prejsť, môže robiť ČOKOĽVEK a nie písať cudzim babám na pokeci. Bez debaty sa s ním rozíd. Ako už niekto písal, je to čistý manipulátor.

autor
15. aug 2022

@lienka.7 praveze ma auto.. ja si teraz tak uvedomujem aki si vymysla a je mi z toho celeho strasne zle🥺.. ocividne velmi skaredo klame, lebo niektore veci, co hovori, vobec nedavaju zmysel. Len toto by som od neho nikdy necskala.. mal predtym dlhodoby vztah, bol podvedeny. Ked sme sa spoznavali, tak mi hovoril, ake je to zle, ako sa z toho dostaval, ze to by on nikdy neurobil a ani nedal dovod na ziarlenie.. a aka je prenho dolezita uprimnost, dovera a budovat spolocnu buducnost, rodinu s niekym.. Proste presne taky typ, id ktoreho by som nic podobne necakala. Ale ako vidim, verit sa neda nikomu a radsej budem sama aki s tqkym kretenom.

katyav
15. aug 2022

Normálne by som to nenapísala, ale v tomto prípade súhlasím s tým, že by som sa s ním rozišla cez sms. Keď si tak ľúbi vypisovať, tak nech číta.. Blbeček nahopkaný...

chances
15. aug 2022

Ano, radsej byt sama ako v zlej spoločnosti. Dôležité nie je to, co priatel hovori, ale to, co robi... No a svojimi činmi sa už diskvalifikoval...

anita6666
15. aug 2022

Autorka,žiadne rozchadzanie sa cez sms....tvoja jediná možnosť je vymazať psychopata zo zivota bez slova...nič...no kontakt...akoby nikdy ani neexistoval