Ahojte, môj priateľ sa somnou rozišiel pretože ma nemiluje, boli sme spolu 10 mesiacov, povedal že som nič neurobila zle. Prosila som ho o vysvetlenie a snažila som sa dostať relevantnu odpoveď. Obidvaja máme 20 r. Tento týždeň som ešte bola s nim na našom výlete v zahraničí. Stredu mu prišlo zle a dostal angínu mal horúčku prišla som za ním a starala som sa o neho všetko bolo ako normálne.... včera som mu volala ci je vpohode a nedvíhal mi od rána... tak som myslela ze ma stále vysokú horúčku prišla som ku nemu a pustil ma dnu a povedal mi se ma už neľúbi:(
Počas nášho vzťahu mi často klamal no povedal ze by ma nikdy nepodviedol. Stále mi hovoril o našej budúcnosti a ze ako si ma váži a ako ma miluje. No občas fakt klamal o tom ze je doma a pritom šiel s kamaratmi von, neustále hral hry, vtedy mi ani nedvíhal, neodpisoval. Keď mi povedal narovinu ze ide niečo robiť tak som mu verila a nechala ho, no dosť často ma takto opúšťal kvázi, neviem, a ja som nevedela čo sa deje čiže mi to spustilo úzkosť. A naozaj ta frustrácia vo mne kvitla... ako sa správa. Ako keby mu vôbec nezáležalo na tom ako sa cítim.
To čo včera povedal bolo fakt hrozne a toto mi spravil na Vianoce a pred mojimi narodeninami a aj tak sa ku mne sám vrátil a ospravedlňoval sa. A ja som mu stále prepacila chcela som mu dat šancu. Nikdy takto zly nebol ale, normálne ma posielal prec z bytu, povedal ze mu nemam pisat ani volať, že je koniec.
Čo si o tom myslíte?
Myslím si o tom, že by som ho poslala do prdele hneď po prvom rozchode. Treba si vážiť seba samu.
Blokovaaaať a choď osláviť že si sa zbavila debila 🥳
@lilstar111 Aspoň konečne dostal odvahu byť úprimný, aj keď mu to trvalo. Mnohí chlapi ani takúto jednoduchú vec nedokážu.
@cosmic_origin ale ja nechápem prečo by mi do očí klamal ze ma ľúbi a ze by chcel somnou žiť... :( mala som rada jeho kamarátov aj rodinu, naozaj ma to zlomilo a nerozumiem ako to je vôbec možné, ešte som si aj myslela ze co keď sa mu niečo stalo a spanikaril preto som mu ešte aj dnes písala ci sa nechce rozprávať. Iba si pozrel moju spravu a ignoroval to
Zrejme ma inu, to je take typicke spravanie, hlavne ked ta hodi potom do friend zony🙄. Rozchody z nicoho nic vacsinou maju spolocneho menovatela -nova znamost na obzore. Takze kaslat na to, on to nikdy neprizna a casom sa pravda ukaze
@lilstar111
@jan510 tej pravdy sa veľmi bojím
Chapem, ze ta to urcite velmi trapi a ze sa necitis dobre. Je normalne, ze to v sebe stale rozoberas, nevies si niektore veci vysvetlit a aj ze popieras, ze sa to vlastne stalo. Uz ho nekontaktuj, narocne, ja viem, ale potrebne. Poplac si, pohnevaj sa, ale neutapaj sa v tom dlhsie ako je potrebne.
@lilstar111 nepatraj, mne sa osvedcilo kaslat na to a casom vzdy vysla pravda najavo, niekedy uplna nahoda tomu dopomohla..ale to uz som dotycneho nekonfrontovala, len sledovala ako robi blbosti a nici si zivot. Vzdy budu krajsie, milsie, empatickejsie zeny a sutazit so ziadnou sa neoplati. To nie je o tebe, to je o nom a on moze byt aj debil
@anonymanonym pojdem ku psychológovi, moc to nezvládam
Myslím, že tu netreba veľmi dumať nad tým, o čo mu ide. Klame ťa, nevie čo chce,... toto naozaj nie je vhodný partner na niečo vážnejšie. Nevnucuj sa mu. Vybral si, že s tebou nič nechce.
@lintu nevnucovala som sa mu by som povedala, ale mala som o neho strach ze sa mu niečo stalo, no keď už mi ani dnes od včera neodpísal tak nie je žiadne riešenie, fakt som zlomená z toho co sa stalo, nechápem a trápim sa
@lilstar111 ak ti toto spravil pred Vianocami pred narodeninami a teraz zas, tak ho už prosím ťa nechaj ísť. Sa ti nečudujem že sa tak zle cítiš, keď sa s tebou takto neustále zahráva. A naspäť by som ho už nepustila. Buď ma inú, alebo ťa už nemiluje alebo je už trochu závislý na tých hrách a prekáža mu tvoja prítomnosť. To ako koľko vkuse sa dokázal hrať že sa ti ani neozýval? Pre pokoj v duši sa môžeš porozprávať o tom s nejakým jeho kamošom, ak ti je niektorý blízky, že čo si o tom myslí. No správa sa rozhodne divne ten tvoj. Ak ti toto spravil prvýkrát, druhýkrát, tretíkrát, tak to spraví zas. Naozaj si veľmi dobre rozmysli, či chceš s týmto človekom ešte marnit svoj drahocenný čas. Si ešte mladučká, neboj, príde ti do cesty ešte aj niekto normálny. Čím dlhšie si dovolíš byť bez neho, tým skôr sa zbavis úzkosti. Skús sa venovať sama sebe, tomu čo ťa baví, tráv čas s rodinou, priateľmi. Aby si sa dokázala od neho odpútať, získať nadhľad. Potom sama uvidíš čo my tu vidíme podľa tvojho opisu asi všetci, že bez tohto človeka v živote ti bude lepšie.
@lilstar111 Ahoj, je normálne, že sa cítiš smutná a že ťa to zobralo. Ale to preto, že je to ešte veľmi čerstvé, stalo sa to len včera a nič tomu dopredu nenasvedčovalo. Tak jasné, že si v šoku. Ale ver tomu, že už o pár dní ti bude lepšie. To chce len čas. Nepíš mu, nevolaj, nečakaj, že sa ozve on. Chápem, že zablokovať ho nechceš, lebo dúfaš, že sa ozve. Ale práve zablokovať by ho bolo najlepšie. Snaž sa zamestnať sa niečím, aby si naňho nemyslela. Zavolaj kamoškám, pokojne sa im zdôver a vyplač. Vybehnite spolu niekam, zabaviť sa a rozptýliť. Bude lepšie, uvidíš. Drž sa.
Nemusíš sa cítiť zle, keď ťa niekto odmieta.Ľudia väčšinou odmietajú drahé veci, pretože si ich nemôžu dovoliť. Možno ťa chce pred niečím chrániť. V každom prípade je to pre teba výhra. A možnosť posunúť sa dalej. Zablokuj si ho a venuj sa sebe. Všetko dobré.
Všetko čo tí tu pisu j, je fajn. Momentálne si v stave, že si myslíš, že tí skončil život. Ale pravda je taká, že ten muž tí nestoji za to sa tak trápiť. Možno má nejakú poruchu osobnosti, možno je manipulátor, lebo to čo tí urobil už tolko krat, nie je v poriadku. V budúcnosti by tí to robil stále. Buď rada, že si sa ho zbavila. A jasne, možno sa tí zas ospravedlni a bude čakať, že mu odpustis. Alé ty by si mala nájsť v sebe silu a šancu mu už nedavat. Si mladá a v živote stretnes ešte niekoho, kto sa k tebe bude správat pekne a bude ta ľúbiť z celého srdca. Chce to čas a zatiaľ sa venuj sebe, kamosom, škole, koníčkom...... A fakt za takymto chlapcom nesmúť dlho, nie je pripravený pre vážny vzťah. Keby si s ním otehotnela, plakaka by si, drzim tí prsty, nech to zvladnes. Rozchodom sme si tu prešla asi každá, a Le pamätaj, " Kde sa jedny dvere zatvoria, otvoria sa iné, nové " ❤
no, je koniec, musíš sa s tým zmieriť. Proste ho láska prešla a hotovo, o čom s ním chceš ešte debatovať? Aj tak ti nič rozumné nepovie, má 20, s niektorými chalanmi v tomto veku ešte plieska oneskorená puberta, nevie, čo chce - ale určite nechce žiť nadosmrti s tebou, nebodaj zakladať rodinu a byť zodpovedný a usadený. Teba to bolí, čo je normálne, ale neblbni s psychológom a zúfalstvom, že to nedávaš - dievča, máš 20, tvoj život sa ešte len začína, navyše toto nebol zas nejaký parádny úlovok, vybehni s kamarátkami na kúpalisko, teš sa z pekného dňa, takýchto ešte stretneš...
Hovoris ze ta klamal, hraval, vyhanal. Prosim, si velmi cenny clovek, nenechaj sa vtiahnut spat do toxickeho vztahu. Pracuj na sebapoznani, teda skus hladat, preco ta pritahuje chlap, ktory ti robi zle a nevazi si ta.. s najv. pravdepodbnostou taky vztah mali tvoji rodicia... Hladaj samu seba, co v zivote chces, budes potom aj vyzarovat a pritiahnes si lepsieho, ktory nebude s tebou takto zabchadzat. V tejto chvili pezivas stratu, ta vzdy boli a treba ju oplakat. Oplac to, ulavi sa ti. Vzdy si nastav stopku: teraz idem pol hodinu premyslat nad tym vztahom, ale potom sa pojdem okupat, umyt riad, do obchodu... cokolovek si naplanuj, dalsi krok. V tej polhodinke si to odsmut, ale daj tomu stop a potom sa pusti do tej naplanovanej cinnosti. Casom pochopis, ze neoplakvas len strateny vztah, ale aj to, ako v nom s tebou bolo zaobchadzane. A ked to pochopis, uz nikdy to nedopustis. Tvoj partner musi tiez dozriet. Neber si to osobne, on by sa takto spraval ku vsetkym babam, nielen k tebe. Proste je to jeho povaha a stav sebapoznania aky ma. Aj ine si este zaziju jeho klamstva, gamblerstvo, vyhananie... sposobi im rovnaku bolest. Ak si ho takto do svtela postavis, ako kohosi cudzieho, a predstavis si, ci by si si takeho s takymi vlastnostami chcela vybrat, ak by si ich dopredu poznala, tak myslim, ze odpoved kazdej zeny by mala byt NIE. NIE preto, aky je, je jasne, ze je nezrely a schpny ublizovat, nemysli na druheho. Je dobre, ze sa rozchadzate relativne skoro. Ludia sa nemenia, ked sa snazime len my, nedaj na sluby, ze sa zmeni, nedufaj v to ze sa zo dna na den zmeni. Musi to chciet on sam. A to nechce, on si bohuzial zatial nie je svojej nezrelosti a chyb vedomy. Zriet moze 20 rokov, keby chcel na sebe pracovat.Ale on ani
nechce, nevidi svoje chyby. Nechci byt ta, ktora si to vsetko ma odtrpiet. Zartom - predstav si vyklad s muzmi, a tento ma v popise ze je fesak bla bla bla a ako negativa: klame, vyhana partnerku, gambleri. Chces si z vykladu vybrat prave tohto, preco preboha?
@podmostom ďakujem:/
@kakawah 😞❤️❤️
@jumama budem sa snažiť sa posunúť a ano oplakavam aj to ako ma zahodil, práve teraz a čo som mu prepacila cez náš vzťah
Vztahy sa zacinaju,vztahy sa koncia.Bol k tebe uprimny,akoninak to mal irobit ak ta uz nelubi.Chod dalej.Za chvilu preboli.
@podmostom niekedy hral cele poobede do večera... alebo kludne aj cely deň. Taktiez ak siel niekde s kamarátmi odpisoval velmi divne nedal mi vediet ci je vporiadku. Nehovorim ved mal sa im venovať, ale tak zmenil sa na tinedzera, niekedy som sa az zamyslala nad tým, ze veci ktore on berie ako "zabavu" pre mna absolutne zabava niesu. Chodili sme na vylety, robili nase záujmy atd.. ale sediet za hrou a počítačom dlhe hodiny, chodenie neustale na pivo, aj ked povedal ze uz nepije, aj tak chodil na oslavy bezomna- nezavolal ma, povedal ze tym kamaratov nepoznám ( dotklo sa ma ze ma s nimi ani nechcel zoznámiť), s nimi bol aj v kine napriklad, velakrat ma takto odstrtil a ja som sa citila velmi menejcenna a nerespektovana ze existujem a ze ma vlastne ani nema rad asi.
@lilstar111 poznala som jeho najbližších ale nejakych takých vzdialených uz nie..
@lilstar111 ked sa tak spraval ty si sa s nim mala rozist uz davno, ak sa este ozve, urcite mu uz sancu nedavaj.
@domkakvet moja otazka je- je schopny sa vratit vobec? Ja si neviem predstavit takto niekomu ublížiť. Este z neho vysla taka veta " iba keď zmenim nazor na TEBA tak sa vrátim" ??? Ako keby nezáležalo na tom ako keby si myslel ze som samozrejmosť, absolútne si ma neváži
@lilstar111 odstrihni ho kašli naňho, chceš takého ešte dobre že sa ukázal teraz. Ma nejakú už vo výhľade a preto to s tebou skončil. A veta iba ked zmením názor na teba sa vrátim u mňa je že si 2 v poradí. Ak by mu to nevyšlo s tým novým objavom chce mať u teba otvorene zadne dvierka. Neblázni nájdeš si takého pre ktorého budeš prvá .ON si ťa necháva ako zadne vrátka preto TI povedal tuto vetu uživaj si život jedným chlapom to nekonči .Máš super vek určite niekoho stretneš .A toho somára si zablokuj a nepíš mu nič.
@lilstar111 jezkovi zraky dievca, buchaj sampanske ze si sa ho zbavila.. 3x ta odkopol a ty vzdy pribehnes jak hlupa hus 🤦♀️ jedine co ta ospravedlnuje je ze si mladucka
Zablokuj debilka nech si robi srandu z inej. Ten ta ozaj nelubi
Už tu asi všetko napísali. Stačí mi vedieť, že veľa hráva. Je ešte zrejme decko. Ty si to brala vážne. Jasné,že ti je smutno,ale si mladá, bude dobre a určite lepšie. Máš na to a na lepšieho. Drž sa🤗💪
@lilstar111 je koniec. Nekontaktuj ho a dalsiu sancu nedavaj-ak Ta kontaktuje on, neodpis a zablokuj.