Ahojte baby mam rok priateľa, je úžasný, starostlivý a milujúci. Ľúbim ho aj ja, jedine co mi vadí je, že sa nevie bozkávať, nevieme sa v tom absolútne zladiť, čo mám robiť?
Takého poznám 🤦🏻♀️ on si pritom myslel, že úžasne bozkáva 🤦🏻♀️ nevysvetlíš mu to, nájde si takú, ktorej to bude vyhovovať 😀
Porozprávajte sa, lebo sa môže kľudne stať, že on má rovnaký názor, a to, že sa bozkávať nevieš Ty. A môžete sa tak úplne zbytočne trápiť obaja.
naucit ho to predsa
Tak snáď to nie je životne dôležité 🙄
Mne toto pripomenulo z časopisu Bravo tie rubriky kde teenageri písali o rady. Raz aj mne to jedna oznámila. Len otázka je, ako sa to robí správne? Nikto mi to nevysvetlil.
Co ked sa ty nevies bozkavat? 🙂
no pozri cim viac sa budete bozkavat tym viac budete kompatibilni 😀
trening dela mistra a pri spolocnej aktivite sa skor ci neskor nejako zladite. nie? a ved mu povedz ako to chces vyskusat, alebo mu to rovno ukaz. 🙄
Povedz mu to, nasmeruj ho tak aby ti to vyhovovalo, veď o tom je vzťah, riešiť aj takéto veci spolu 🙂
treba vedieť hovoriť - ako sa ti to páči a naopak čo ti na tom vadí. Alebo sa zladíte (asi aj ty budeš musieť trošku ustúpiť) alebo to neprijme a vtedy počítaj s tým, že na 99% budú takéto problémy aj v ďalších oblastiach. Bozk nie je možno to najdôležitejšie, ale to, ako naloží s informáciou o tom, čo sa ti páči a čo nie, to je veľmi dôležité. Ak sa nebudete vedieť prispôsobovať a hľadať spoločné riešenie pre potešenie jedného aj druhého, problémy vás dobehnú.
Povedat mu to. To fakt rok? Ja si dodnes pamatam prve bozky mojho (uz) manzela. Tiez hroza. Ale ja som mu to povedala. A teraz bozkava fantasticky