Priateľ sa nahneval/žiarli

27. jún 2022

Hneď na začiatku vzťahu mi predstavil svôjho najlepšieho kamaráta. On je od nás starší o 10 rokov a stretávame sa buď 3 alebo v skupine. No dosť často sa stáva, že ideme von a priateľ odbehne sem alebo tam, skočí pozdraviť iných alebo idú robiť niečo s niekym iným a tak ma nechá s tým kamarátom. Je to úplne v poriadku, našťastie sme si sadli a máme sa o čom rozumne porozprávať. Minule nás tiež nechal osamote a rozprávali sme sa na jednu tému o ktorej mi na druhý deň poslal video. Priateľ sa nahneval a začal žiarliť, že ako dobre si rozumieme , že už si aj vypisujeme a podobne. Nevidím na tom nič zle ale možno sa mýlim. Právom žiarli priateľ?

pribinak
27. jún 2022

Urob mu scénu že kde bol hodinu? A akým? A čo robili?
A potom sa ho opýtaj ako sa cíti

kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
27. jún 2022

Spytaj sa ho, ci ti nedoveruje alebo aky ma problem.

autor
27. jún 2022

Nechápem ho,..bolo by lepšie ak by sme sa vôbec nebavili a počúval by akú má nepriateľskú priateľku? Brala som to tak, že je to preňho dôležitá osoba tak si s ním vytvorím dobrý vzťah ale asi som urobila zle

ola101
27. jún 2022

hah to mi príde také dosť akože chudácke to nazvem, jednak ako teba s niekým zoznámi a zrazu keď si máte čo povedať je problém?

si_sa_6
27. jún 2022

Ak s tým má problém, že sa rozprávaš aj s niekým iným, tak nech ťa nenecháva takto o samote. No povedala by som, že ak to bude nepríčetný žiarlivec, tak čím skôr odíď

retatka
27. jún 2022

Žiarlivec sa vyfarbil.Dobrá skúška vzťahu .Ak by sa to zopakovalo,ber nohy na plecia lebo ťa čaká peklo .Ty nie si jeho majetok aby ti určoval s kým sa môžeš baviť ,písať .

cacianka
29. jún 2022

Veď ňu urob scénu divadlo, keď odbehne.
Nechá ťa samu, a čo on ako mu bolo dobre, ako si pokecali, či mu aj kamoška na kolienku sedela ? Čo ma čo vykecavat s inými babami, keď má teba, ... Chápeš ...