Dnes sa mi priatel priznal s neverou… o tom akonsa cítim nebudem ani hovoriť, kto prezil vie…
Robi v zahranici. Ako mam postupovat ked mame dieta a pyta sa na malickeho? Momentalne som vo faze, ze ho ignorujem, neodpisujem, nezdviham, nechcem ho ani len pocut, je mi z neho zle. Zatial sa na maleho nepytal dnes, ale ak sa opýta zajtra? Čo mám robiť?
No takto, treba poriešiť veci okolo dieťaťa, zverenie a výživné + nejaké sporenie
Aké veľké je to dieťa ?
@rebekeaa no.... tu by som sa trošku pristavila. najprv:
1. Aký turnus má priateľ? Tzn. Ako dlho robí von a potom aký dlhý čas je s tebou?
2. Toto jeho priznanie, prešľap, prišlo len tak? Z ničoho nič? Nič neobvyklé tomu nepredchádzalo?
3. Ak ste boli spolu často a nič nenasvedčovalo tomu, žeby ste mohli mať vzťahové problémy, potom je to hnusné neovládajúce sa prasa, v tom prípade sa prikláňam k
@domkakvet a
@pribinak čiže vyriešiť dieťa a financie s ním spojené. Prípadne stretávanie sa s dieťaťom.
Ak ste však mali problémy aj predtým, zváž, čoho sa týkali, či má alebo nemá význam nejaká poradňa... atď... už len to, že sa ti priznal, má dve východiská. buď chcel, aby sa jemu uľavilo na duši - v tom prípade je to hajzel... alebo chcel, aby mal pred tebou čistý štít a myslí to úprimne, ľutuje to a keby mohol vrátiť čas, neurobí to.... je na tebe/alebo na psychoterapeutovi, ako toto posúdiš a pôjdeš/pôjdete alebo nie ďalej...
Držím palce, aby si to vyriešila k svojej spokojnosti. nedá mi však na záver nedodať, že ak šlo o neveru v zahraničí (o ktorej si sa teoreticky nemusela nikdy dozvedieť), tak asi mal výčitky svedomia a myslí to s tebou vážne. v tom prípade, ak vieš odpustiť a skúsiť to s ním, možno by si mohla trvať okrem nejakej psychoterapie aj na tom, aby zmenil pracovné miesto, prípadne krajinu. uviedla si veľmi málo konkrétností, ťažko je vyjadriť sa k danej problematike.
@pribinak ja ešte neviem či sa sním chcem rozísť. Je to čerstvé, neviem čo mám robiť. Z časti je to aj moja chyba, pretože som mu nedávala dostatok sexu, mali sme problémy všelijaké, s hocicom sme si uz preskakali, ale vzdy sa ohanal ze by ma nikdy nepodviedol, a urobil tak. S mojou najblizsou kamaratkou…
Takže kamarátka to popiera? A on ťa presviedča, že to urobil?
Ty ešte nevieš, či sa chceš rozísť?
On by bol asi rád, kebyže sa rozídete .Hoci tvrdí opak.
@rebekeaa vrátiť... povedz, že si si to tiež užila, keď nebol doma 😂👍
cudne ona popiera on to priznal, chce to cas aby si prisla na koren veci kto klame a preco tak robi...nerob zavery, nechaj vsetky moznosti otvorene...ked chlap robi vonku da sa preslap casom cakat...no ked ste mali problemy ked bol tu a nemal sex...ako dlho to chlap vydrzi...v dnesnej dobe uz sa stetavam aj s manzelkami, ktore si manzelov strazia myslim v zmysle pravidelnemu sexu...volne zeny vedia byt tiez zakerne, idu si za svojim...ked muz od nich neuteka, neodola...tazko sa nam zenam hodnotia muzske pudy, ak je pravidelny sex a podvedie, tak tam je uz co zvazovat ze preco to urobil, ak nie je...darmo davne porekadlo muz ma mat plne brucho a prazdne ....
Urobil raz urobí znova. Takého človeka by som v živote nechcela, či s nim mam dieta alebo nie. Ženy žijeme len raz, toto je neprípustne človek ktorý to urobí svojej žene tak ju nemiluje. Fuj. Držím palce zaslúžiš si niekoho lepšieho!💗 Veľa štastia a neobvinuj sa…
Ja by som nemohol mať niečo s frajerkou nejakého môjho kamaráta. Neviem, taký divný pocit. Ale správny.
Wau....konečne chlap cos a aspoň priznal a nezatlka
nemam slov...cize to cele nebola nahoda v zahranici... prajem ti nech sa rozhodnes akokoľvek, prihliadaj aj na seba, nielen na dieta. Hoci chapem ze dietatu brat otca nechces
@rebekeaa komunikovat vyhradne len o tom co sa tyka dietata.