Ahojte, s priateľom sme spolu 4,5 roka. Keď sme sa zoznámili staral sa o seba, sledoval si stravu, holil sa vyzeral super, mal záujmy atď...zaľubila som sa do neho aj na základe toho, že bol atraktívny, myslim si, že je to prirodzené. Momentálne mám ale pocit že sa udomacnil a na toto všetko už kašle. Stále vylihuje po práci (nie náročnej) napchava sa sladkosťami, pizze aj keď navarím zdravú stravu vyváženu, nehýbe sa, neholí sa proste ako starý chlap, pribral nie sice veľa ale dosť sa zanedbáva a vidno to. Ja na druhej strane som žena ktorá sa o seba stará, cvičim, zdrava strava, zaujmy celkovo všetko som aktívna a pohybujem s medzi takými ľudmi. Samozrejme som mu o tom hovorila, naznačovala ale aj priamo povedala že pre mna prestava byť atraktivny...on stale len že začne s tym všetkym opäť ale to tvrdí už rok. Preto ženy sa vas chcem opytať či ste si niečim takymto prešli a čo ďalej...na sex s nim už ani nepomyslim len keď mi važne chýba tak len pre ten pocit...ale inak necitim k nemu nejaku atraktivitu už a je to moj prvy vztah mam 25...normalne potrebujem nejaky iny pohlad na toto cele
Rok tvrdí, že s tým začne niečo robiť, ale nič - toto by mi vadilo obzvlásť, že vie o probléme, vníma ho, sľubuje a skutek utek... nie nejaké to kg navyše, ale tá ľahostajnosť to je niečo čo fakt nemám rada na mužoch... obávam sa, že keď sa takto zanedbáva a vyliháva už teraz, mladý chalan, tak časom bude len horšie... skúšala si ho vytiahnuť so sebou cvičiť alebo také niečo? nie s tým, že "poď ideme s tebou niečo robiť", ale skôr "poď, strávime spolu pekný čas, bude nám fajn"... ale teda v prvom rade musí chcieť on, keď je takýto ty sa môžeš aj na hlavu postaviť a nezmeníš ho, čiže ide skôr o to čo by si to bola ochotná ďalej tolerovať, za mňa je odpoveď skôr nie, už len skrz ten rozličný životný štýl a trávenie voľného času
daj mu ultimatum - mas mesiac na to,aby si sa rozhybal alebo sa rozhybem ja ... vyzor je pre cloveka dolezity .. ak zostarnete spolu casom - na cloveka to nieje taky naval a vezme to ako normalny priebeh ..ale ak sa niekto do roka komplet zmnei-tak to uz proste moze vadit a nie ze nie ...
keby mne chlap povedal, že už preňho nie som atraktívna, hoc by mal pravdu, ja sama by som bola tá, čo by ho opustila... vám chýba vo vzťahu zjavne viac vecí, keď on nemá absolútne žiadnu motiváciu. asi mu vyhovuje, že tak žije. nemá dôvod pre TEBA sa udržiavať, asi ho ten vzťah nudí, môj názor.
Aj keby dostal ultimátum, príde zas čas, keď sa mu nebude chcieť nič robiť a prejde zas nejaká doba. Taký nijaký bude prakticky celý život. A ešte podotknem, že ho až tak ho nemiluješ, nie tak ako budeš iného, uvidíš.
myslim, ze vela chlapov prejde touto nestaram sa fazou, bud sa uz citi pohodlne, alebo obdobie take.. alebo kto vie co... v kazdom pripade, myslim, ze ulitmatum nevyriesi nic, mozes skusit. Ale toto bude len spicka ladovca. Ty to mas s tou laskou take povrchne (prirodzene, jasne, musia sa ludia pritahovat...), otazne je ci mate aj nieco ine spolocne.. preco sa napr o seba nestara, vy nechodite spolu von, medzi ludi, na akcie, hobby, sport spolocny? To v klude ide spinavy, neupraveny, neoholeny s tebou niekam? :D Ak nemate spolocne aktivity ziadne, nic vas okrem "vyzoru" nedrzalo pokope, aj tak to nema velku buducnost... (to samozrejme neviem, nepises, ci nieco aj spolu robievate a tak... len si domyslam, na zaklade toho ze pises s akymi ludmi si obklopena.. a on nie (?) )
Iny pohlad pre mna je, ze asi ti proste treba zmenit vzduch. Tak skus si s nim este pohovorit, ale podla mna potrebujes viac skusenosti, zistit co je dolezite, co nie... Ale aj do vyssieho veku, je dolezite aby ste mali viac spolocneho.
Už si je tebou istý,tak nepotrebuje robiť nič.......
Kks ja sa starám o seba, dokonca voniam a netrhajú sa o mňa ženy :D Svet je nespravodlivý.
Haha, veru tak. Mal som obdobie, kedy som sa bičoval, dokonalé oblečenie, cvičil som, behával, tak že som mal žilnaté ruky, skrátka makal som na sebe všestranne a ešte z prebytku energie som onanoval ako drak. Keď som bol vyhladovaný po žene. Ale žiaľ mal som aj opačné obdobie, kedy som bol lenivý, ľahostajný, sebec, atď. Hanba, keď si na to spomeniem. Najlepšia cesta - zlatý stred.
Máš 25, žiadne záväzky, nerob kompromisy.
V manželstve ich zažiješ ešte strašne vela.