Priateľ pozerá iné ženy na instagrame

hm43
10. máj 2022

Dobrý deň zistila som že priateľ si pozerá cudzie ženy na instagrame a predtým som videla že im posielal aj reakcie na príbeh či fotku ktorú pridali, kebyže sú to nejaké modelky tak to až tak neriešim ale sú to cudzie ženy.. Neviem či to mám nechať tak alebo to nejak riešiť ? Teraz poslednu dobu už nepise ale pozerá .. Ide napr. Na wc a tam si pozrie alebo hocikde kde je bezomna si vyhlada profil a pozrie.. neviem či to mám nejak riešiť alebo ako? priateľ nieje typ ktorý by podvádzal a ani nikam nebeha keď nieje v práci je somnou doma no neviem či mu mám o tom povedať a riešiť to alebo nie, nepáči sa mi to a ubližuje mi to istým spôsobom pretože som tehotná .. A zakaždým vždy aj vymaže všetko neviem či mu mám povedať o tom že viem to alebo to nechať tak že každý chlap si pozrie?

melanta
10. máj 2022

Mňa by zaujímalo, ako vieš, že čo konkrétne si pozrie na záchode alebo niekde inde. A ako to vieš, kedy a čo si pozerá, ak to vždy vymaže. Chápem, si tehotná, hormóny robia svoje, väčšina z nás bola počas tehotenstva precitlivejšia. Ale ak všetko ostatné funguje, tak neviem, či nepreháňaš príliš a či sa na to príliš neupínaš a robíš to horšie, ako to v skutočnosti je.

lalenka33
10. máj 2022

A načo podľa teba slúži instagram? Na pozeranie fotiek iných ľudí... Ty mu sliediš v jeho mobile, keď vieš čo si prezerá? Alebo pozrieš zoznam ľudí, ktorých sleduje a sliediš v ich profiloch a hľadáš na ktorú fotku klikne, že sa mu páči lebo teda IG nefunguje ako fb, že ti ukáže čo likol. To, čo robíš je choré.

danyelia
10. máj 2022

Ahoj, a ako to chceš ,,riešiť,,? Prikážeš mu vymazať si Instagram, zakážeš mu pozrieť sa na modelku aj v časopise alebo na ženu na ulici? A potom mu budeš každé ráno kontrolovať mobil, či si tam náhodou nenainštaloval ten Instagram zase? Alebo nejakú inú sociálnu sieť, stránku...Ja by som to nechala tak, ak je inak všetko ok, podľa mňa si každý muž prebehne Instagram v rámci voľnej chvíle, ale nič strašné by som v tom nasilu nehľadala...

andrea_82
10. máj 2022

Ja napríklad mám Instagram tiež len na pozeranie fotiek. Mám tam hercov, spevákov a iných pekných chlapov (aj žien), ktorých fotky si rada pozriem. To neznamená, že idem hneď podvádzať muža.

ankare
10. máj 2022

Aj mne by to vadilo. Záujem má sústrediť na svoju ženu, nie na retusovane pseudokrasky.

mimusha3
10. máj 2022

Mne to tiež vadí, ale skôr kvôli tomu, že nemám potrebu niekomu lustrovať IG, FB, TT,alebo iné soc.siete,či média.. Mňa to proste nezaujíma. Hľadám len inšpirácie na nejaké kreatívne tvorenia, preto mi nejde do hlavy ako môže niekto sedieť na sieťach a pozerať si foto iných mužov/žien,najmä keď muža/ženu mám..
Viem, že môj číta bulvár, pozrie si nejaké "sexi" ženy, soc.siete nemá ale viac kam chodí alebo nechodí netuším 🤷‍♀️
Mobil mu nelustrujem, to len keď mi dá vyhľadať niečo na nete, tak na mňa vyskočia tie najčítanejšie články..

banderaska29
10. máj 2022

pred vstupom do vzťahu by sa mnohým ľudom zišlo skočiť si na psychotesty a hlavne pri takýchto nezmysloch mi to vždy príde na um...
autorka tak instagram funguje, o tom celý instagram aj je. tam nemáš tv Markízu ani Jojku, tam su fotky. iba fotky. ja sledujem aj mužov a moj zasa ženy, ale to neznamená že to je vstupenka do ich spálne... ak vieš že Ťa nepodvedie, tak ho nechaj trochu dýchať.. bože vy ste tu niektoré hrozne žiarlivé a majetnícke.

papulienka48
10. máj 2022

Ako toto vieš? Po pravde ja netuším, čo si môj muž pozerá alebo nepozerá, na telefón mu nesiaham je to jeho a proste tam to pre mňa hasne. V živote by mi nenapadlo pozerať s kým si píše alebo čo. Ale keď ti toto vadí a vieš o tom, tak jediná cesta je sa o tom porozrpávať.

sszuzu8
10. máj 2022

U mňa prv požiadanie aby prestal ak neprestane tak ultimátum a keď nepomôže tak dovidenia tam sú dvere toto vo vzťahu nemá čo robiť.. Ako tu možno budovať dôveru?

fannynka
10. máj 2022

@sszuzu8 🙏🙉

andrea_82
10. máj 2022

@sszuzu8 "milujem" tieto rady o tom, ako sa čo najrýchlejšie rozísť. Veď ona s ním čaká dieťa, tak mu asi kvôli každej kravine nebude ukazovať dvere, nie?

mrva
10. máj 2022

@hm43 ked ti to vadi, ries.

mistymay33
10. máj 2022

Ženy sorry, ale podľa vašich rád, by sa polovica slovenska musela dať rozviesť. V dnešnej dobe má skoro každý, kto ma smartfon, instagram alebo facebook. Funguju na princípe, pridám fotky, nejaký ten koment k tomu, nech sa ludia na moje fotky porzerajú, nech ich lajkuju a komentuju. Takže ked si nainsťalujem instagram, tak automaticky budem cumieť na cudzie fotky.
A zaujímalo by ma, ako autorka vie, že čo si jej muž mozerá na telefóne ked je na wc. Lustruje mu telefón?
Ja mám taki isto instagram, tiež pozerám na cudzích ludí, na ich fotky, niekedy sú to fotky cuzdích mužov, pekných hercov, spevákov, sportovcov. Ano dobrovolne sa priznám pozerám si fotky cudzích chlapov! Inak som dobrá manželka, všetko nám doma klape, fungujeme v domacnosti, lubime sa, muža nepodvádzam. Je to dôvod na rozvod???

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nairia
10. máj 2022

lahka pomoc,treba si tie fotky cudzich zien pozerat s nim 😉 moj sleduje tiez vselijake profily barsjakych zien alebo profilov pre chlapov, ktori zdielaju kadejake pipiny, my si to pozerame spolu, sem tam aj pozrieme tu-ktoru snazivu instatrapku, poohovarame, pochvalime, pobavime sa a zivot ide dalej...

danyelia
10. máj 2022

@sszuzu8 ...a ešte by ho trebalo vyfackať, škaredníka jedného, že si on vôbec dovolil pozrieť nejakú sociálnu sieť 😃 Chudák muži poniektorí...

mandzula
10. máj 2022

Pozeranie mi nevadi, vypisovanie by mi vadilo. Obzeranie na socialnych sietach je pre mna podobne ako obzeranie na ulici, missiek v telke, cize mi nevadi, je mi jasne, ze nie je slepy. Nasralo by mi, keby ma zacal porovnavat. Ale inak mi je jasne, ze ma urcite aj myslienky, ze by daku prekotil, zas naivna nie som. 😀

hm43
autor
10. máj 2022

Ano pozrie si, až tak by som to neriešila ale vadí mi keď posiela normálnym ženám (žiadne modelky insta. a pod.) reakcie na fotky do správ.. Načo? Nestačí mu si pozrieť musí aj napísať ?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
10. máj 2022

@hm43 Nevidim na tom nic zle. Ked sa mi nieco paci,tiez poslem reakciu alebo napisem. Dokonca aj oar znamym muzom z obrazoviek a vacsinou aj odpisu na reakciu. V zivote by mi nenapadlo riesit nieco viac. Ved je to len mile komentovanie,tak funguju socialne siete. Nevyrabaj si problemy,pestuj v sebe zdrave sebavedomie,pozri si nejakych fesakov a budes kludnejsia.

retatka
10. máj 2022

Autorka IG je take iste očumovanie ako očumovanie žien na ulici .Momentalne nieje na ulici ,tak očumuje ženy na IG.Aspoň ho máš doma.90% mužov očumuje ženy ,či na sociálnych sieťach ,ulici pointa je tá istá .Ten zvyšok chlapov sú gayovia alebo s testosteronom na bode mrazu .Takže áno je to v poriadku pokial s nimi neudržiava kontakty a nevypisuje s nimi.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
13. máj 2022

@andrea_82 je šťastná? Asi nie čiže tolerovať sa to nenaučí len preto ze on jej povie alebo my ze je to normálne

sszuzu8
13. máj 2022

@retatka keď ocumuje na sociálnej sieti je to preto ze chce sam od seba nikto ho nenúti. Na ulici sa prirodzene človek pozrie vyhnúť sa tomu nedá. To je dosť rozdiel

retatka
13. máj 2022

@sszuzu8 Aj na ulici môže očumovať.Pozrieť a ocumovať je riadny rozdiel .Tu hovoríme o očumovani a nie bežné pozretie…Ci očumuje na nete či na ulici až mu sliny tečú je jedno a to isté 😉
Ešte na ulici môže s nimi i koketovať v priamom prenose ..oboje je pod úroveň .