Ako by ste reagovali, keby vám priateľ oznámi, že chce byť celý deň sam? Mne to príde čudné, myslím si, že so mnou nechce byť a som urazená. Premýšľam nad tým, že keby bývame spolu, ako by to riešil? Veď predsa rodiny čo žijú spolu nemajú luxus nebyť spolu celý deň a byt sam. To sa ešte stáva toto niekomu?
Čudné? Čudné je skôr mať niekoho 24/7 za zadkom.
Každý normálny človek potrebuje byť občas sám
Je to prirodzena potreba vacsiny jedincov a treba to respektovat.
Kazdy potrebuje byt obcas sam. Pre mna su divni ludia, co nepotrebuju byt sami, ale vzdy niekomu za zadkom.
Závisí od kontextu, ak je toto váš jediný problém, tak je to ok. Ak tých problémov máte viac, tak už má toho asi dosť.
Prečo by nemohol byť sám? Ty na neho musíš byť nalepená 24/7?
Úplne normálne je občas niekto z nás sám doma celý deň.Je nas doma 5
Tak ide o to, že keď také niečo poviem ja, že nejdem von, lebo potrebujem byt s dieťaťom, tak sa rúca a nechápe to. A potom je tu on, ktorý len proste nechce. Takže ja keď nemôžem, to je problém, ale on keď nechce a oveľa dlhšiu dobu, to je ok. O tom sa nediskutuje. Iba ja keď nemôžem, to mi trilion správ a plakajúcich smajlikov posielat, ako malé decko, preto mi to vadí. Mne nevadí byť sama, ale vadí mi toto, že on mňa nerešpektuje.
Tak a teraz nerozumiem.
Máte dieťa?Nebyvate spolu? On ťa posiela preč?
Píšeš trochu chaoticky.
@sapa20 bývame každý zvlášť. Dieťa je len moje.
Tak potom si nemáte čo vyčítať, keď obaja reagujete tým, že sa urazíte… pričom to je reakcia, ktorá ničomu nepomôže… nechaj ho, nech je sám, ty zatiaľ trochu vychladni a keď budete obaja v lepšej nálade, normálne sa o tom porozpravajte
obidvaja ste divní, ja tiež potrebujem byť niekedy sama, môj muž takísto - a to sa ľúbime ako kone... Každý normálny človek potrebuje aj priestor a čas len sám pre seba
Ak sa inak správa dobre, tak to nie je chyba, že potrebuje nejaký čas byť sám, pre veľa ľudí je to relax doma.
No normálne. Nevieme, ako intenzívne ste spolu. Kolko spolu chodite. Mozno zo zaciatku to bolo intenzivne, ale po case si priatel uvedomil, ze chce mat cas aj pre seba. Tam je vela premennych.
No každý potrebuje byť občas sám, ale nikdy mi to manžel nepovedal. Proste šiel si robiť svoje, ja taktiež. Keby mi to povedal, znelo by mi to zvláštne. A nie veľmi milo, nepadlo by mi to prijemne... Ja mu to tiež nehovorím, len si jednoducho vyhradim čas pre seba.
Nevadilo by mi, že potrebuje byť občas sám, to je normálne. Ale “trilión správ a plakajúcich smajlíkov” keď nie je podľa jeho predstáv, to by mi vadilo veľmi. Čo má 5 rokov?
Pre mna to nieje nič neobvykle. Potrebujem dni ktoré trávim sama so sebou a tak je to pre mna v poriadku. Môj chlap vie je je to moja psychohygiena.
Že ťa nerespektuje tak to už je dosť sprosté z jeho strany.
Ked ma muz dovolenku a bude doma, strasne sa tesim. A este viac, ked ide po nej do prace a ja budem sama. Aj pol hodina sama doma je pre mna nieco uzasne. Neurazaj sa. Ludia potrebuju aj cas sami pre seba. Aj keby len na gauco prdel, ale sam a v klude..
Aj Kali má pesničku, Každý chce byť chvíľu sám.
My sme spolu stále, ja pracujem len z domu , spolocne aj podnikame, bývame a ver tomu, že keby sme si obidvaja nešli od seba niekedy oddýchnuť tak sa povrazdime😄
Teraz sme boli spolu týždeň 24 hodín denne na chate a uz mam chuť ísť sama niekde do kúpeľov 😄aspoň na mesiac . Muž zajtra už ide pracovné preč tak budem mat
aspoň dva dni sama pre seba.
Nemáš sa na co urážať , každý potrebuje čas pre seba, skôr mi príde divne ze je niekto iba spolu nonstop. Keď chce byt sam nech je bud aj ty. Urob si svoj program chod s kamarátkami, alebo sama na wellnes oddýchneš si prospeje to obom
Ja oznamujem normálne mužovi ,kedy potrebujem byť sama ,nech ide do práce alebo sa idem sama prejsť