Žienky čo si myslíte o Tom keď bol môj priateľ na začiatku vzťahu ( sme spolu 2 roky) úplne pozorný ,milý stále mi hovoril ako ma miluje a teraz to nerobí vôbec na každé moje milujem ťa je najskôr 45sekund ticho a potom odpovedá formou humoru,nepovie mi že mu chybám ,alebo že mu na mne záleží,keď som sa ho spýtala či ma miluje to boli tiež odpovede nie jasne.Vela krát som mu to aj hovorila,že by som potrebovala aby mi to dával na javo viac,aby mi sem tam dal na javo že som pre neho dôležitá,pretože pre mňa sú tieto veci veľmi dôležité vo vzťahu,to on aj veľmi dobre vie.Samozrejme,že boli medzi nami na začiatku niekoľko viac hádok,pre ktoré sa urazil a stále mi vyčítal že hysterická a len vyvolávam hádky ( asi každá by keď by jej chlap bol na podpore a žena príde domov z práce a všade bordel,ani len Riad nemyty,ani z kávy..žiadna pomoc nič,.) Ale aj som dosť žiarliva,hlavne čo sa týka jeho ex,možno je to preto že na začiatku ,všetko čo zavelila on urobil (už keď bol somnou) ,keď zistila že je somnou l,mu volala stým, že ju to mrzí že bola tvrdohlava a plakala,povedal jej veci ktore o mne vedel len on,o mojom živote predtým atď.abolo toho ešte voac.Myslim ze toto všetko spôsobilo to že na ňu neskutočne ziarlim.On mi to stále vyčíta,ja viem že to nieje spravne,ale snažím sa to držať pod kontrolou,dokonca som
V tomto vzťahu nie je niečo v poriadku 🤔 usudzujem, že si mladá...poobzeraj sa inde😉
@zuzanaokasova mám síce 30 rokov a dve detičky no dosť toho odzite,čiže viem čo od života chcem
S ex
30 rokov, ešte máš život pred sebou...toto nie je chlap pre teba...nemá niekoho,?
@zuzanaokasova tak to netuším ,ale myslím že skôr,nie,ešte podotknem do teraz snou nemá vysporiadaný byť,prepis čo ona bola ochotná že nechce od neho nič,stále sa vyhováral že musí mať NATO peniaze,auto má stále napísané na jeho meno ani to jej nekazal zmeniť.Pritom vie že mi to prekáža,neviem sama či som ja už taká paranoid a vadia také veci len mne . neviem
No dobre. Tak máš doma debila, ktorý doma nič nerobí a ktorý vešal svojej ex na nos osobné informácie o tebe. Na druhej strane, to čo robíš ty, tiež nie je v poriadku. Keď si vynútiš, tak mi povie, že ma miluje? Čo máš 12 rokov, že si vynucuješ, aby ti povedal, že ťa miluje? Uvedom si, že z toho čo píšeš, už od začiatku ste nemali normálny vzťah. Normálny človek totiž nebude ex hovoriť osobné informácie o svojom novom partnerovi. Má strechu nad hlavou, navarené, upratané a má pich. Čím skôr si to uvedomíš a čím skôr sa s tým zmieriš, tým skôr urobíš s vašim vzťahom niečo prospešné. Z môjho pohľadu najprospešnejšie je nebyť v toxickom vzťahu. A následne zapracovať na svojom sebavedomí a sebaláske. To máš oboje evidentne veľmi nízke, inak by si nežiarlila a nemala potrebu si vynucovať slová lásky.
2r sú dosť dlhá doba, aby takéto veci mal poriesene... sama seba sa spýtaj, chceš takého chlapa? Nestrácaj s ním svoj čas. Keď ti nedokáže povedať a dať najavo lásku, dakedy to vo vzťahu vydržíš?
@melanta mozno som to zle napísala vynutenim,ale keď stále mu hovorím o jednej veci čo od neho chcem nič veľké a potom to povie tak mi to príde ako vynútené
No veď ono to je vynútené, keď sa ho stále pýtaš, či ťa miluje a stále o tom hovoríš. Ale to nie je normálne. Svedčí o tvojom nízkom sebavedomí. Preto píšem, do budúcna zapracuj na tom. A zároveň to svedčí o tom, že máš nevhodného partnera, ktorý nevyzerá, že by ťa miloval. Nenapísala si žiadny dôvod, prečo by si s ním mala ostať.
@melanta nenapísala ,lebo začínam mať pocit že žiadny dôvod ani nemám,sú chlapi ktorý nepovedia žene je ju milujú no v ich správaní to majú krásne dokázané,tu už to neni ani tak.
Haha, ved on s tebou nieje pre lásku,...je na podpore,kým ty v robote on v domácnosti nepohne palcom, tvojim deťom nedáva ziaden príklad,pises ze mas 30...tak deti viac ako 10 rokov nemaju, to ozaj stojis za takéto chlapa? A dva roky su sice dosť,ale zároveň málo... čiže ja by som sa nedoprosovala prejavov lásky,...asi je si Tebou istý, prestal byt pozorný ako na začiatku. A to a tou ex jeho by mi stačilo.
Ja pre svoje deti,by som toto doma netrpela...oni to vidia,aj ked si myslíš ze nie
Bývate u koho?
No áno, nemáš dôvod prečo s ním byť. A súhlasím s @mariejenka pre svoje deti by si to mala skončiť. Deti tieto veci vnímajú, vnímajú oveľa viac ako si myslíme. A odnesú si to do života.
Tak ono je normalne, ze partneri maju rozne jazyky lasky. Ty potrebujes slova uistenia a je dobre, ze si to partnerovi povedala. Velakrat vztah upadne, lebo sice sa partneri miluju, ale nevedia si davat lasku najavo tym jazykom, ktorym "hovori" ten druhy. Takze si spravila velmi dobre, ze si mu povedala, co a ako od neho potrebujes.
A ostatne .. to uz ty musis vediet, ako sa s nim citis a ako to medzi vami je. Zaklad je komunikacia.
Je naivne si mysliet, ze chlap bude plnit tvoje predstavy bez toho, aby si mu to povedala. Treba sa o vsetkom rozpravat. Bez toho kazdy vztah zakape.
@mariejenka už pracuje ,
mala by si sa s nim o tom porozpravat, ze uz proste takto dalej nevladzes. ono je pravda, kazdy svoje city prejavuje inak, no ty zjavne necitis a ni naznak lasky a hlavne by som povedala, ze ta trapi jeho ex, ze to tak nejak nemaju medzi sebou vsetko vysporiadane
Priateľ už pracuje,spomenula som to preto že ,len vtedy boli nieake hádky a potom pre moju žiarlivosť a samozrejme keď s ničím nepomôže ,alebo mu niečo kázem a aj tak to neurobí....
Ja mám s ex striedavu starostlivosť,pred nimi sa snažíme neriešiť nás
vies co niektori chlapi su taki ze neradi davaju najavo svoje city, tiez som mala takeho no jasne ze teraz uz ex, ktory mi nic pekne nechcel povedat, lebo ze to sa casto hovorit ani nema, no reku ,,kamosko" pokial nevies zene prejavit city a naklonnost tak si nemame co povedat.
Tak to je fajn,ze pred detmi sa viete kontrolovať.
Moja rada je ze sa viac zameraj.na seba,a k nemu buď úprimná. Nie žiarlivo neprijema..to dokáže otráviť velmi vzťahy.
@mariejenka bola som miestami hnusná,ale som to kôli nemu zmenila,teraz už vôbec nerobim scény ani nič podobné,aj ten psychológ mi dosť pomohol možno aj uvedomenie sa,preto mu stále hovorím že ja sa snažím robím všetko a je rad na ňom ,nechcem zahodiť vzťah len tak,preto stále ma trápi že ak má naozaj miluje prečo mu to robí taký problém,keď naozaj potom môžme mať dobrý vzťah ,on bude lepší a ja ešte lepšia ...
Trápi ta to, a chapem ta. A robi aspon nieco také milé,z čoho cítiš lásku? Ranná kava,alebo poobeda v sobotu,nedelu. Uvarí niečo?
@mariejenka tak ako chytí má za zadok aj mi povie že som pekná alebo také lichôtky,len ja už to beriem,akoby to bolo len vtedy keď niečo odomna chce,isté chápeme čo.Sama neviem,ja viem proste aký bol a to je mega rozdiel čo bolo predtým a teraz.
@mariejenka a nevaril ani raz ani sa nesnažil,kávu urobí ten kto vstane skôr,
Ťažko je niekomu dat najavo city pokiaľ sú už fuč. Nemôže to byť aj jeho prípad?
@katarinka89 tiez si skôr myslím to,pretože na toľké rozprávanie sa o Tom a žiadna zmena tak myslím že už to je naozaj jasne
Mas 30 rokov, dve deti, nieco odzite, pises, ze vies co od zivota chces, ale do tej svojej predstavy si dosadila absolutne nevhodneho muza
@elizabet173 keby sme všetky ženy alebo aj muži vedeli hneď aký sú a budú naši partneri asi by žiadne rozchody a rozvody neboli.
Ze nepracoval a hadali ste sa preto, lebo doma nic za cely den neurobil, to ti nestacilo na to, aby ti blikala kontrolka? Mne by uz hukala sirena
On iný nebude. Bude takýto chladný, a bude aj horšie. Mám podobnú povahu doma už dvanásť rokov. Studený odchov, bez citu. Na Tvojom mieste to s týmto studeným čumákom skončím, lebo tým chladom budeš psychicky trpieť. Nie ste manželia, tak treba zísť z kratšej cesty. Žena potrebuje byť milovaná a cítiť oporu aj záujem...
tiež som mala takeho chladneho sobca. Bol ako kus ladu, nevedel objat, nič pekne mi nikdy nepovedal, sex nebol pekny, pretože kedže vo vztahu chybali nežnosti, chybali aj v sexe. Po čase som to nevydržala a zo vztahu odišla. teraz som spokojna
Vyhľadala psychológa,zmenila som všetko a on nedokáže tak jednoduchú vec dať mi najavo svoje city,pritom podľa mňa by to bolo asi aj najlepšia možna pomoc na moju neistotu a žiarenie,keby viem že som pre neho dôležitá,ale on ani skutky ani slova proste nič.Este povie keby nič ku mne necítil tak somnou nieje ,iba v takom znení.A občas keď si to doslova vynútim mi povie že ma miluje ,ale ja nechcem aby to bolo ako nasilu.