Priateľ nepomáha a večer vyžaduje sex

22. jún 2024

Ahojte, idem si po radu a trošku sa vyžalovať lebo poslednú dobu nevladzem s priateľom sme sa teraz presťahovali do bytu som tehotná a mám ešte aj 3 ročnú malú, a bývame tu týždeň a mám chuť sa pobaliť a ísť naspäť k mojej mame. Môj priateľ chodí stále do práce víkendy sviatky nonstop, proste na nás čas ma max večer v posteli a mal by ho aj skôr lenže to by po práci nemohli byť pc hry a potom ryby a kamarati. Nepomôže mi s ničím, absolútne s ničím keby aspoň pohárik po sebe umyl ale absolútne nič keď sme sa nasťahovali mal totálne v paži nechal ma všetko robiť samu, jedine čo ho zaujíma je len sex ale ja unavená z malej a akože naozaj nesedim na riti keď celý deň niečo robím v domácnosti navarit upratať ožehlit malej sa venovať ísť s ňou von. A za ďalšie po orgazme mám strašne bolesti a stahy maternice takže si to ani užiť nemôžem, alebo ma to štipe a páli lebo mám nonstop mykozu, a on to nechápe že ja by som aj sex chcela ale neviem si to za týchto okolnosti užiť a čo mám sexovat nasilu ? Hneď sa urazí a podozrieva ma že niekoho mám a podobne blbosti jak malý fagan, už x krát som snim o tom hovorila pomoz mi a zaujímaj sa viac možno budem mať večer náladu a chuť na sex. Ale on to nechápe nevie aké bolesti prináša tehotenstvo, už mi idu na nervy aj jeho sexuálne narážky non stop, keby mi radšej s niečím pomohol a nie stále o sexe hovoril čo som nymfomanka jak on… prepáčte su to aj hormóny ale ja už naozaj nevladzem, v podstate sa starám o dve deti o neho a malú, a mám v hlave už úplne iné veci ako len sex. Čo mám robiť už?

janinah
22. jún 2024

Tu mykozu riešiš s gynekológom? Treba vysetrit aj partnera,ak máš nonstop gyn.problemy....
Ostatné ti napisu iné ženy,ja osobne by som už bola u mamy.A nedá mi nenapisat,že pred otehetnenim to bol zrejme ideálny chlap,však?

vikisisi
22. jún 2024

Prepáč mi, ale prečo s takým debilom si opäť tehotná?

colsami
22. jún 2024

To nie su hormony, to je debil (ktoreho si si Ty dobrovolne vybrala). Nema Ti co pomahat, ma sa spolupodielat na chode domacnosti a rodiny.
Ked je nonstop v praci, isto krasne zarobi = nech Ti zaplati opatrovatelku a upratovacku a mas viac casu.

Ale to asi nie je jediny problem, si v rebricku az za PC hrami, rybami a kamaratmi - nevyspele decko.
A to co popisujes so sexom hranici so zneuzivanim.

No predpokladam ze taky nie je "zrazu". Co s tym urobis je uz len na Tebe, len si to prestan ospravedlnovat hormonmi, sprava sa ako totalny blb - a takeho si si dobrovolne vybrala a si s nim (a dokonca aktualne tehotna).

ahhola
22. jún 2024

3rocna mala je jeho? Zoberie ju von, zabavi? Zasa toho nerobi tak malo, zaraba, sexuje😅to ine nemaju. Kup umyvacku a hod sa do kludu. Sexisticke prasa neprerobis, musi z toho vyrast🍀

ivik4
22. jún 2024

Ved si to uz vyriesila, zaviazala si sa k nemu s dietatom kedze si tehotna 😐.
Kazdopadne by som po panovi nic nepratala ,neprala a podobne. Este by som mu zagebrane oblecko do postele hodila. Vsimne si ze zrazu nema servis.
Kedze si mu uz hovorila o tom a nic, ine riesenie nevidim
A k mame nechod, to co budes u nej na krku uz rovno s 2 detmi ? Uff

beata_k
22. jún 2024

@vikisisi Pochybujem, ze 3 rocna je jeho.

koniarova
22. jún 2024

Ozaj sa pýtaš, čo máš robiť? Veď ti maják musí blikať, nie kontrolka. Odísť k mame a s hentým tupelom alimenty a dohodnúť stretávanie s dieťaťom. Ani svätená voda ti nepomôže, keď s ním ostaneš.

niki35
22. jún 2024

Ty si si teda vybrala dobrého debila. To zo zúfalstva?

really8
22. jún 2024

Furt tie iste pribehy stale dokola. Mam pocit ako keby som stale citala rovnaku knihu.

beronsche
22. jún 2024

@really8 presne... A zakaždým rozmýšľam, čo tie ženy prežili, že majú sebaúctu v ťahu a rodia deti v neperspektivnych vzťahoch s debilmi..
Smutné...

stanulienkat
22. jún 2024

Prečo si s nevyzretým kamarátom robíš dieťa, keď už jedno maličké máš? Mas trojročné dieťa a už nie si s jeho otcom. Trošku trebalo počkať s ďalším dieťaťom a trebala počkať aj na lepší výber partnera. Kľudne aj päť rokov. Neskúsili ste si spoločné bývanie, ani spoločný život a na krk si závesíš žiarlivého lenivého nevyzretého psychopata. Gratulujem. Možno do tretice, alebo do stvorice všetko dobré....

beronsche
22. jún 2024

Toto nie sú hormóny, toto je úplne, ale úplne zlý výber partnera.
Takže ostáva ti jediné rozhovor. Sadni si s ním a vecne mu vysvetlí, ako sa situácia má. Povedz mu, že nechceš žiadne obvinovanie počuť, nech ti on povie, ake riešenie navrhuje.
Plus podielanie sa na dom.pracach, tam si tiež dohodnite nejaké pravidlá.
Zázraky necakaj, takyto nezrely a neempaticky somár asi nemá kapacitu to pochopiť a postaviť sa k tomu ako chlap.
Potom mas 2moznosti, obe na prd - ostane to ako to je, alebo odídeš zo vzťahu s chlapom, ktory je takto hrozný.

vikisisi
22. jún 2024

@beata_k tak vieš aj tak, ja by som si po skúsenosti, že mám dieťatko s jedným chlapom, sakra dávala pozor, aby som nebola opäť tehotná s ďalším totálnym debilom, ale to som ja

ktochytavzite
22. jún 2024

@janinah na tak si dávaj pozor qk máš makový v tehotenstve a ešte starý maternice radšej nesexujte

duunlo
22. jún 2024

Akeho zivotneho partnera si si vybrala, take problemy mas. Nauc sa s tym zit, respektive spomen si, co si na nom videla ked si si s nim spravila prve dieta a zacala s nim zit. Zjavne to bol uzasny partner🤣😂 Kde na nich chodite?

30katrusa40
22. jún 2024

Len taký odhad prvé dieťa nie je jeho ? Keďže ste sa nasťahovali teraz spolu a predtým si zrejme bývala s mamou. Moc si zrejme nerozmýšľala keď si si decko s takým voľnom spravila. Neboj nebude sex s tebou nájde inú

tenerifka
22. jún 2024

Autorka, toto sa nezlepsi.On proste isiel do spolocneho byvania s tebou zo zistnych dovodov. Co mu chyba? No nic mu nechyba. Zije si nadalej zivot slobodneho muza, s tym rozdielom, ze ma doma zadarmo navarene, upratane, ozehlene, nakupene, smeti vynesene, a ani nemusi platit stetkam za sex, ma ho tiez zadarmo. Preco by mal tuto situaciu menit? On nic nepochopi ani nezmeni, lebo je v pozicii, ze nemusi, on je ten, co urcuje pravidla, on zaraba a vsetko financuje.
Bud odides a na to nenarodene dieta ti bude platit alimenty, alebo zostanes a zmieris sa so situaciou

januska12323
22. jún 2024

Poviem si, že som videla všetko a zas napíše žena ľahšieho rozumu a ja nechápem. Sťažovať sa môžeš akurát tak sama sebe keď si si ho vybrala. Ostatné ženy by po ňom hodili bobek a nie sa nechali oplodniť a zneužívať.

karolinakr
22. jún 2024

niektori muži sa aj priznaju, že sa ženili, aby im mal kto varit a prať

karolinakr
22. jún 2024

dostala si tu nálož riadnu, ale budes musiet mu vysvetlit, že chut nie je, lebo si unavena, prepracovana, ked sa ti bude aj inak venovat, ako hrami na pc, budeš aj ty mat chut a ako pokazeny verklik si trvat na svojom ....
ist k mame na tyžden, povedz, čo ta trapi, možno sa spamätá, proste kompromis, aby to bolo výhodne pre oboch..

tenerifka
22. jún 2024

@karolinakr no a u tych, co sa nahlas nepriznaju, to je povacsine rovnako. Chlap sa zeni s vidinou lacneho a stale dostupneho sexu, a este aj ten full servis je ako bonus. No nekup to....je len na zene, ako mu rychlo a hned na zaciatku ukaze, kde je sever, neskor uz stareho psa novym kuskom nenaucis.

iwesska
22. jún 2024

Prepac mi za uprimnost,ja by som ho od sexu odstihla uplne. A co si ty rohoz,ze sa pride len povytierat do teba,lebo inak si mu cela ukradnuta este aj tehotna? Co ocakavas,ze sa narodenim dietata zmeni? Ze prestane nonstop pracovat? Chodit za kamaratmi? Na ryby?
Na rovinu by som mu povedala,ze ked sa nezacne zapajat do domacnosti,na sex moze zabudnut a nech sa ide vytriast za kamaratmi🤷‍♀️

nikpa
22. jún 2024

Takto si to asi predstavuje veľa mužov, záleží potom od toho ako sa k tomu žena postaví. Buď budeš robiť slúžku a matrac alebo si samu seba vážiš na toľko, že to mužovi nedovolís a nebudeš tolerovať. Ak dohováranie nepomaha, treba mu dat pocítiť dôsledky toho ako sa správa. Nepomáhas, večer nič nebude, je to úplne jednoduche. A keď je blb, ktorý to nepochopí, tak to budeš mať v živote s ním ťažké... Len sa mi nechce veriť, že takýto nebol aj predtým.

adka176
22. jún 2024

No veľa šťastia prajem s takýmto tuto... len dúfam, že aspoň dobre zarobí....

egonsk
22. jún 2024

takze byvate spolu len tyzden, mas 3r babatko a on stale maka cez vikendy aj sviatky a stale chce s tebou sexovat, no ty si tehotna a mas mykozy a musis sa starat o domacnost... no nejakosi ked trollujes, zosulad si cas a skus doplnit trosku schopnejsie ten pribeh, takto z toho nebude bestseller.

vali_44
22. jún 2024

Noo..máš toho naozaj veľa. Skús mu povedať, že ak nezačne pomáhať, začneš používať jeho hernú konzolu na odkladanie neumytého riadu. 😅 Ale vážne, možno by mu prospelo, keby na jeden deň prebral tvoje povinnosti a zistil, že tehotenstvo a starostlivosť o malú nie sú prechádzka ružovou záhradou. A ak to nezaberie, možno ho presvedčí fakt, že tvoje heslo na sex sa zmenilo na 'umytý riad a uprataný byt'

vikiki29
22. jún 2024

Tehotná s kamarátom s výhodami. Vlastne ani kamarát nie je, pretože jediný čas ktorý s tebou mieni tráviť je sexovanie. No nemám pre teba radu, len mi povedz, si tak zúfalá, alebo máš len kritéria na výber chlapov tak úboho nízke?

foterlotor
8. júl 2024

Opat sa mi to len potvrdzuje - zeny maju radi debilov. Cim vacsi tym lepsie.