Pomôžte mi prosím chcem vedieť čo si o tom myslite. Sme spolu 8 rokov a mame hrozne malo sexu jemu to vôbec nechýba vôbec ho nechce iba asi raz za 2 týždne. Ale sme mladi ľudia mali by sme sexovat ako králiky v našom veku. Mali sme výročie a nič nebolo😱 cely deň som čakala čakala čakala a on nič. Večer som urazena išla do postele spat on sa ma spýtal ako debil že “tebe čo je?” Ja že “hovno!!!! No čo asi mi je,už týždeň nič nebolo a dneska mame aj výročie a aj tak si sa na mna vykašľal povedz mi prečo aký je dôvod?” A on iba že proste nechce sa mi no.
A keď sex aj mame tak trvá 4-5 minút a urobi sa iba on a na mna sa vždy vykašle. On ma aj oral odomna a ja od neho nikdy. Je veľmi veľký sebec. Nikdy ho to nezaujímalo že som mala orgazmus aj ja. On sa urobi a to je koniec. A ja som pri ňom bola naposledy pred 4 rokmi asi. O čom je toto povedzte mi? Dookola mu to hovorím opakujem hádame sa a on sa aj tak nezmení ak tak je to take iste. Mimochodom teraz už 2 týždne nič nebolo a tvári sa že je všetko v poriadku. Čo by ste mu povedali na mojom mieste? Mám sa nato celé vyprdnut? Čo by mu otvorilo oči
Ty otvor oči. Trvá to roky a on sa nemení. A ty si to stále nepochopila.
@janai1 jasne že sa snažím ale keď začnem prvá on ma odsunie že nebol som ešte v sprche prestaň. A keď vás chlap takto odmietne stále tak ako sorry ale nemáte odvahu už začínať vy .
Aha a koľko rokov chces takto ešte žit
A co ta pri nom drzi?
1. Mozno ma inu
2. Mozno caka, kedy zacnes ty. Ak ma furt len chlap zacinat sex, tak ver tomu, ze ho to po case omrzi
3. Mozno ho to uz nebavi. A zapamataj si, ze ani stare obnosene topanky nie su take ako nove 😀.... cize by som sa to snazila nejak obzvlastnit a ozivit 🙂
Najdi si neho priatela.
Odporucam pomaly ale isto obzerat sa po novom objekte toto nema perspektivu ked uz teraz ho nezaujimas. Chlap nema vtedy zaujem o sex s partnerkou ked uz ma iny objekt.
Problém so sexom skôr či neskôr bude zasahovať do všetkého.
Hádky sa budú síce začínať kvôli niečomu inému ale budú končiť problém okolo sexu
Toto dobre nebude. Každý z Vás má úplne inú potrebu a nie ste kompatibilní
Ja by som to ukončila, zišla z kratšej cesty. Nie si spokojná už teraz, čo bude za pár rokov. Nie že za 10 či 15 rokov, ale o rok či 2.
On má úplne inú potrebu a sexovat nasilu? Otras
Inak, ani ten slovník nie je ok. To je už fajnova nasratost. Takze začni riešiť veci okolo rozchodu
Kravina čo tu píšu niektoré, že určite má inú (mimochodom to píšu vždy tie isté a do každej témy 😂 ako keby iná možnosť neprichádzala do úvahy len nevera 🤔) ... Proste on ma iné potreby ako ty... Keď ti nestačí, nájdi si iného
Viem sa vžiť do Tvojej situácie . Asi Ti na sebavedomí nepridáva fakt , že o Teba Tvoj partner nejaví zaujem . Nemusi to byť tak intenzívne ako na začiatku vzťahu , ale sexuálne vzrušenie by vo vzťahu malo byť - obojstranne samozrejme. Možno je to pre neho stereotyp , možno by stačilo nejake oživenie , niečo čo ho zaskočí 🙂 ale ak to trva dlho, mali by ste sa porozpravat . Lebo ak Vam to nefunguje v sexuálnom živote tak pochybujem že v tom normálnom to bude bez problemov . Ty chodis stale nervózna a rozčúlená prečo on nechce a on zase prečo ty chceš. A tiež mu povedz že nemôže byť taky sebec. Že ty to potrebuješ rovnako akp on. A inak vobec to nemusi byť preto, žeby mal inu. Proste si myslim, že opadla iskra , opadla sexuálna príťažlivosť … buď sa to pokusíte nejako obnoviť a tym zachrániť vzťah alebo sa jednoducho presteňte navzájom trápiť.
No Ty kono, je to riadny somár.
Poznám, síce sme spolu len rok a pol, ale to isté, no máme dieťa už tak mám iné starosti, ale áno štve to......nie inú môj nemá, ale napríklad, čudo je to, lebo, že sa mu protiví, keď je žena iniciatívna, on ako lovec stráca záujem, ďalej, keď je unavený a má veľa v práci, vtedy je to zlé, čo je väčšina času, proste mu beží hlava, alebo je hlavou na poľovačke alebo jelenej ruji, síce to bolí, ale uslinatný jeleň mu je prednejší, skrátka egoizmus ako vyšitý...a nie bohužiaľ oni sa nezmenia 🤷 tvoj inak funguje normálne, pomáha, chodíte niekam športovať spolu? Či inak je fajn partner, alebo radšej ísť o "dům dál" kým nemáte deti?
Já poznám pár co je spolu 7 rokov. A sex majú tak každý týždeň. Raz spolu nespali 2 mesiace. Nie je to nič neobvyklé že po dlhom vzťahu sa kvantita sexu mení.
porozpravaj sa s nim. Dovodov može byt vela. Možno ma nejaky problem. Neskušali ste na to nejake potravinove doplnky?
Možno by stačilo sa s ním porozprávať ako človek a nie sa urážať a štekať po ňom 👌
Na výročie si prečo čakala a čakala? Ty nevieš prebrať iniciatívu? Mňa by to tiež nebavilo mať sex s niekym kto len čaká...