Priateľ mi lezie na nervy (sex)

8. jan 2023

Baby už neviem ako dalej.

Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.

Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.

Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .

Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem

anjelicek26
8. jan 2023

Su urcite formy strachu a "ziskane" fobie, ktore by mal vidiet psycholog/psychiater... casto tu pise jedna kocka s rovnakou - diagnozou - kde aj po dvoch menstruaciach a prerusovanom sexe stale riesi, ci nie je nahodou tehotna... je za tym obrovsky strach, preco to takto vnima, ono otazka vzdy je - co by sa vlastne stalo, keby cakam dieta? Preco sa toho tak bojis? Co sa v minulosti stalo?

Neviem, ci je to partner do zivota inak... v sexe pribrzdeny, lebo stale riesi len jednu temu... co bude v bode, ked sa ty rozhodnes, ze uz chces rodinu a on nie? Ako sa vlastne stavia k tejto teme do buducna? Hlavne ma uz cez 30, nie je to, ze by nemal mat na tuto otazku odpovede...

pribinak
8. jan 2023

Šibe mu ale kvalitne. Toto by má nebavilo, aby chlap ešte aj kontroloval kedy mam kramy

autor
8. jan 2023

@anjelicek26 no to je dalsia vec zijeme dpolu mame krasny vzťah a spolocne záujmy mame sa nadstandartne dobre . A ohľadom rodiny ani rec dala som mu posledný rok aby sa rozhodol. Tiež nechcem babatko hneď ale chcem ho a on raz by aj chcel a potom zas nie baby nebavi má to proste som mu dala ultimátum.

autor
8. jan 2023

@pribinak úprimne ide má porazit rozumies beriem HAK a mame prerušovaný ani za boha ho presvedcit aby sme mali sex ako sa patri. Mavala som vždy a nikdy som nemala dôvod neveriť antikoncepcii neberiem žiadne lieky čo by ovplyvnili účinok a beriem ju tak ako mám. A on mi káže rovit si test. Takto sme mali sex jeden deň a na druhý deň mi volal do prace že či si spravím test rozumies deň po styku?! Absolutne nechape že by mi to aj tak test neukázal jebnut má ide … s prepacenim

esmeronka
8. jan 2023

Kolko ste spolu? Sadni si s ním a otvorene sa porozpravajte o tom...že ti jednoducho vadí ta jeho prehnana opatrnosť a buď sa spamäta a skludni alebo pôjdete od seba....uprimne ťa obdivujem ako toto vieš vydržať

autor
8. jan 2023

@pribinak už som aj uvažovala mu proste povedat že ju beriem a neriešiť to s ním. Ani by nemusel vediwt že ju začnem brat až začiatkom budúceho mesiaca

autor
8. jan 2023

@esmeronka sme spolu rok a pól a skoro hneď sme spolu začali byvat takze vlastne cely čas spolu zijeme. Vzťah mame otvoreny vždy sa o vsetkom bavime ale o tomto nieje s ním rec absolutne. Vôbec si nedá povedat ako to funguje mame styk a deň potom chce aby som si robila test naposledy keď mi takto vynechal cyklus tak som si pre jeho dobrý pocut robila testy tri krat za týždeň

esmeronka
8. jan 2023

Nerob to nahoda je blbec jedna zbludila spermia a ostaneš tehotna a neverim tomu že by zbabelo nezdupkal...nechcem byť hnusna ale mne pride že to nemysli s tebou vážne a je v tom aj dalšia žena preto tak vyvadza a boji sa

autor
8. jan 2023

@esmeronka akože zvazujem to že pôjdeme od seba. Aby som ja riešila kedy mame mat sex a kedy nie. Úplne z toho opadá ta spontánnosť. Aby som brala HAK koli nemu a ešte mame prerušovaný načo ju beriem.

luccija
8. jan 2023

Koľko ste spolu?a kedy plánuje dieťa?
Asi je príliš úzkostny a ma strach z dieťaťa, zodpovednosti

autor
8. jan 2023

@esmeronka on je úplne paranoidný so vsetkymi ex mal sex tak že mal kondom prerusovany a ešte brali aj HAK

mikadooo
8. jan 2023

@esmeronka on má kondóm, plus prerušovaná súlož a ešte vyžaduje aj antiku 😉. To by musela byť skôr piraňa ako zablúdená spermia.

bolarazjedna
8. jan 2023

Tak stále lepšie nadmerná opatrnosť, ako riešiť neželané tehotenstvo. Ak sa váš vzťah prehĺbi, určite opadne aj stres a zvolní bezpecnostnostne opatrenia.

autor
8. jan 2023

@luccija sme spolu rok a pól a cely čas spolu zijeme. Ano dam priznáva že da na to ešte neciti. Ale to teraz budeme mat dalších 5 rokov prerušovaný a ja budem jest tabletky a ešte bude otravovat s kondómom?! Ide má drbnut

autor
8. jan 2023

@bolarazjedna pochybujem oznámil mi že sa do mna spravi až keď bude chciet dieťa len raz a vredy keď budeme chciet mat dieťa. To môžem zabudnut na iný ako prerušovaný sex a hak

marca12
8. jan 2023

No pani a to chces prezit cely zivot v strese? Uzije si sex len ked bude chciet dieta a zvysok zivota sa znova stresovat? To je psycho

esmeronka
8. jan 2023

myslím že ti nestoji tento vzťah za to aby si sa takto trapila....viem že sa mi to ľahko píše ale keď si prehodim na seba tuto situaciu pride mi to strašne luto keby priatel takto vyvadza....neviem kolko máš rokov a či chceš dieťa ale fakt pri ňom len stracaš čas a ten sajrajt zvany HAK ti do buducna môže spraviť problem otehotnieť

luccija
8. jan 2023

S takouto hystériu sa na dieťa možno nebude cítiť nikdy rataj aj s takouto verziou

deti95060810
8. jan 2023

čo má nejakú zlú skúsenosť?
mám doma opačný prípad... vraj ma všetko pevne v rukách - nemám sa čoho báť...
na výsledok sa ani nepýtaj...😉

autor
8. jan 2023

No má posledný rok a som rozhodnuta dakujem zeny.

Už som fakt potrebovala vyjadrenie inych všetky kamarátky v mojom okolo kývu hlavou aký je v tomto. Niekedy si ja pripadam ako krava už fakt ale jednoducho chcem normalny sex aby som nemusela riešiť nejaké kondomy a prerušovaný aby sme si ho uzili ako dospeli ľudia ale u neho v tomto jednoducho nejde spravit konpromis. Koľko krat by som rada ten sex aj viac ako 3 krat do týždňa a on je schopný niekedy aj týždeň ho nemať lebo pracuje . Úplne má serie čo by za to iný chlap dal a to teraz nechcem znieť namyslene ale čo sa týka mužov nemám malo pozornosti staram sa o seba som aktivna športovkyňa a kdekoľvek sme na mna chlapi pokutujú a namiesto toho aby sa snazit a bal sa že o mna príde asi si je mnou až moc isty a robi takéto scény ako maly

autor
8. jan 2023

@deti95060810 nemá praveze len je strasny workoholik a akosi sa do rodiny nemá. Ja tiež nie rada by som pockat pár rokov ale to neznamená že teraz budem pouzivat všetky druhý ochrany alebo nemať sex vôbec

autor
8. jan 2023

@luccija ratam s tým. Neraz sme sa o tom bavili a sam priznal že nevie či ho bude chciet myslím si že na tom nás vzťah padne nakoľko ja by som dieťa chcela nie hneď ale chcela a on sa chová ako 14 ročný už len v tomto sexe

autor
8. jan 2023

@esmeronka poslednú hak čo som brala tak mi strašne nalievala nohy nevedela som zapnut topanky na trening som nemohla ísť čo mi úplne teplí no hrozne. Bola som ochotná na nu pristúpiť aby bol kludny a dúfala som že si aspoň sex uzijeme a nebudeme riešiť nejaké prerušovanie . Vraj keď ju brat nebudem tak nebudeme mat sex vôbec

autor
8. jan 2023

@marca12 no normálne mi narovinu dnes povedal že sa do mna spravi len keď má bude chciet oplodnit až mi zle prislo keď si pomyslim aký to bol vždy skvely sex keď sme si s ex nedavali pozor v tomto a brala som hak jasne ale ten pocit že to nemusis riešiť . Ach boze som fakt na prášky z toho :((

bolarazjedna
8. jan 2023

Aha, čítam, že ste spolu už rok a pol. No tak to myslí s tebou vážne, tak už by sa az tak nemal báť.
Ja som tiež vždy chcela okrem antiky aj inú formu ochrany, ale keď už som mala s terajším manželom vážny vzťah, dohodli sme sa, že sa budeme chrániť už iba jednou metódou, nie dvomi naraz.
Na druhej strane, ak hocičo vo vzťahu je pre jedného netolerovatelny extrém, tak z toho šťastný a doživotný vzťah nebude.

basska_b
8. jan 2023

@deti95060810 Vysledok mas priamo v nicku 😃

autor
8. jan 2023

A absolutne nerozumiem že 4 ztyzdne nemáme sex mna ide úplne porazit čo som taká nadrzana :DD a on síce pootravuje ale povie mi že vydrzime ešte dva týždne naviac kým budem brat tabletky!? No skoro má vystrelo sme sa pohadali pravdaze namiesto toho aby sa na mna vrhol tak toto..

basska_b
8. jan 2023

Pocuj, ten tvoj by si.mal nieco nastudovat o zenskom cykle, lebo si asi mysli, ze kedykolvek sa spravi, tak ta oplodni 🙆‍♀️

autor
8. jan 2023

@bolarazjedna no a práve cely čas spolu zijeme nechodíme spolu ale sme spolu ozaj stále :( okrem tohto mame vzťah naozaj skvely, rozumiem že sa boji preto som ochotne pristúpila na hak ale cítim sa že ju beriem zbytočne keď aj tak panikari keď mi meskaju MS a káže mi robit si testy ako na bežiacom páse

bolarazjedna
8. jan 2023

A prečo nemáte sex? Však dosiahnuť orgazmus u oboch sa dá aj pettingom, orálom, atď. Co je z hľadiska počatia bezpečné.