Priateľ ma vôbec nepriťahuje

11. apr 2024

S priateľom sme spolu takmer 2 roky, je milý, trpezlivý, rodinný typ, pomáha mi s mojim 7-ročným synom, s domácnosťou a povahovo je skvelý, fyzicky ma však vôbec nepriťahuje. Žijeme spolu rok. Keď sme spolu začínali, dúfala som, že sa to časom zmení ale nie je to tak :(. Veľmi ma to mrzí kvôli nemu, pretože tým, že ma fyzicky nepriťahuje neviem mu prirodzene ani prejavovať lásku tak, ako by on chcel. On je veľmi zaľúbený a vidím na ňom, že mu chýbajú vyznania lásky a dotyky ale neviem sa k tomu nútiť. Už sme sa o tom aj otvorene rozprávali, on však chce byť naďalej so mnou, pretože dúfa, že ho časom začnem ľúbiť tak ako on mňa. Ja mám zo seba však pocit, že po mojom ťažkom rozvode som zostala zatrpknutá a nemyslím si, že ešte niekoho dokážem úprimne ľúbiť. Mám však pocit, že nám to aktuálne obom vyhovuje takto, teda že o domácnosť a platby sa delím spoločne. Neviem však, či to pre oboch takto nie je len strata času. Mám sa s ním rozísť a poslať ho preč alebo dať tomuto vzťahu ešte šancu ? Syn je na neho dosť naviazaný, preto mám z toho také zmiešané pocity. Uvedomujem si však, že dokonalý chlap neexistuje, preto neviem, či mám v sebe potlačiť to, že z mojej strany tam nie je žiadna chémia a pozerať sa na jeho pozitívne vlastnosti alebo to ukončiť a ostať radšej sama? Boli ste niektorá v podobnej situácií?

yelena159
11. apr 2024

Ukonči to.

doris11
11. apr 2024

Netráp sa ty, netráp jeho a ukončí to. Raz keď tam ta chémia neni, ani tam nebude ..

rozculena
11. apr 2024

nechápem.....akože prečo si sa s ním dala dokopy? A sex vyzerá ako? Ležíš a čakáš,kedy to skončí?

jaass
11. apr 2024

Ja ti napíšem opak čo píšu baby vyššie. Už to, že si sem napísala, tak vidno, že chceš a potrebuješ zmenu. Ak si mala ťažký rozvod tak na 99% si taká aká si. Je ti ťažko a možno aj ťažko sa prispôsobiť novému mužovi. Zrejme si veľmi dobrá ak ťa terajší priatel ma tak veľmi rad. Ja by som tomu dala určite šancu. Radšej skúsiť ako potom ľutovať. Aj prejaviť city po tak náročnom rozvode musí byť veľmi ťažké. Ale zvládneš to💪 si silná 😇

egonsk
11. apr 2024

obaja stracate drahocenny cas a tvoje dieta navyse sa kazdym dnom nanho viac navazuje, lebo je v takom veku, kedy uz zacal riadne vnimat, takze cim neskor sa rozidete, tym viac to bude prezivat. Laska sa nedostavi, ste par z rozumu, no ked jemu chybaju cjtove prejqvy a tebe chemia, tak rozpad raz nastane.

nikoleta999
11. apr 2024

Akože trápiš seba aj jeho, ale kľudne sa Ti môže stať, že síce budeš mať chlapa, ktorý ta bude pritahovat velmi, ale tie druhé veci môzu byt zle ... nemusi mat pekny vztah s tvojim dietatom, nemusi byt rodinny typ atd... cize z peknej misy sa nenajes ... Tu si poloz otazku, ake su tvoje priority, ci krasa alebo vsetko to, co pre Teba robí ... Vela báb čo by dalo za to, mať takého chlapa, ako máš ty, oni majú mozno toho pekného navonok, ale častokrát za dverami je to katastrofa ...

kiwi3
11. apr 2024

ja tiez tak celkom nesuhlasim s tym, co pisu ostatni. podla mna je to este ovela komplikovanejsie. ty musis vediet, ci ti za to stoji zostat s nim. nie je to len o tom, ci ta extremne pritahuje alebo ci je dobry rodic a pod. podla mna je uplne najdolezitejsie, ako si vy dvaja rozumiete ako ludia, ci ste dusevne spriazneni. ak nie a vies ho vymenit za dalsieho, co pojde okolo, kasli na to.

sissy27
11. apr 2024

Dat sa dokopy s niekym, kto ma nepritahuje ale plati mi polovicu uctov a stara sa mi o decko sa jednym slovom nazyva vypocitavost.

evika80
11. apr 2024

Ja som nazoru, ze ked je tvoj chlap charakterovo dobry clovek, lubi teba aj tvoju dcerku, tak veru, to je velky dar. Ale chapem aj to, ze fyzicka pritazlivost je tiez dolezita. Nebudem klamat, pre mna to je fifty fifty.. Urcite by som sa s nim porozpravala a porozmyslala, ci sa to neda zmenit, napr. chodenim do fitka, zdravou stravou, zmenou ucesu, strniska, brady, oblecenia, atd... Divili by sme sa, ako vysportovany a upraveny chlap dokaze zrazu ocarit charizmou.. Chce to trosku prace, ako vsetko v zivote..

manikova120
11. apr 2024

Nemoze to byt averzia na cele muzske pokolenie? Pisala si ze si mala tazky rozvod. Mozno mas nejaky podvedomy blok otvorit sa dalsiemu vztahu. Ja by som ti radila skusit najst psychologa a trocha sa v tom porypat. Mozno ti to pomoze pozriet sa na seba a tento vztah z inej perspektivy.

reanda
11. apr 2024

ak o tom vie a je s tym ok, ze aj tak chce byt s tebou, ja by som to nechala zatial tak a uvidis, ako sa to vyvinie.. vsak nemusis to ukoncovat nasilu za kazdu cenu.. ale ani sa do nicoho netlac a nerob nic, co ti je neprijemne.. ak budes uprimna a pravdiva, tak sa to ukonci aj same, ak to nebude fungovat

dzulli1980
11. apr 2024

A kvôli čomu si sa s ním dala dokopy, keď píšeš, že si zostala po rozvode zatrpknutá? ... ono to naozaj vyznieva tak, že si s ním preto, lebo je to pre Teba výhodné ... platí účty, stará sa o Tvoje dieťa ... chémia medzi ľuďmi buď alebo nie je, to sa nedá naučiť, natrénovať atď. ... za mňa si mala zostať chvíľu sama, vyliečiť sa, vylízať sa z rán z rozvodu a až potom začať riešiť čosi nové ... také neseriózne mi to z Tvojej strany voči nemu príde.

nifnea
11. apr 2024

Ak je to tak dobry chlap ako pises,treba ho nechat ist aby nasiel zenu, ktora ho bude skutocne lubit.

nataly420
11. apr 2024

Raz príde nikto kde sa zalubis celým srdcom a jeho pošleš do riti. Bude to bolestivejšie ako to ukončiť teraz. Ja viem, že rozum aj srdce ti hovori aby si to ukoncila len možno ľútosť nad ním a tvoja sebeckost vyhrávaju.

gribka1
12. apr 2024

On o tom, že nie si zaľúbená vie, a dobrovoľne chce ostať, takže ak ti vyslovene nevadí, možno by to mohlo fungovať. Ak to tebe vadí, že necítiš nič, tak potom ho nechaj. A možno, keby odišiel, tak by ti došlo ako to máš.

unicornlady
12. apr 2024

Nie som si istá, ako to teda máte s intímnosťami. Neviem si predstaviť dotýkať sa človeka, ktorý by ma nepriťahoval. Ste spolu 2 roky. Tá príťažlivosť (ak by aj nebola hneď) by sa časom vyvinula. (aspoň ja to tak mám, že k príťažlivosti potrebujem spoznať aj povahu toho človeka a to prehlbuje aj tú príťažlivosť).

To sa musíš premáhať do intímností? Ja neviem, aj sa ti to páči, či si pripadáš ako znásilňovaná?
Ak sa nemusíš premáhať, tak aspoň nejaká príťažlivosť tam zrejme je.

Spomínaš, že mu chýbajú tvoje vyznania a dotyky.
Len neviem, čo si pod tým predstaviť, či za tie 2 roky spolu veľmi intímne nežijete a on sa nejak s tým zmieril, alebo ako to je.

greywolf
12. apr 2024

Cize ty si si ho vybrala aby malo dieta otca? On je s Tebou a vychovava cudzie dieta ty takto. To si nemala ani zacinat. Chudak chlap, zasluzi si nieco lepsie.

retatka
12. apr 2024

Zase ďalšia ktorá ostáva s chlapom kde vzťah nefunguje len aby nejaký chlap bol?!Lebo nikto iný nemá záujem tak aj tento je lepšie ako nič Sebeckosťa ,vychcanosť.Ľúto mi je len toho chlapa .Časom budete len spolubyvajuci ,bez intímnosti ,takto si predstavuješ vzťah ?Aby sa ti to raz nevypomstilo .

reanda
12. apr 2024

@retatka luto ti je toho chlapa? on o tom vie, ako to ona ma, napriek tomu s nou ostava.. stale ti ho je luto?

retatka
12. apr 2024

@reanda Áno je mi ho ľúto ,že je tak slabý a nieje schopný to trápenie ukončiť .Ak teda autorka píše pravdu a určite mu povedala do oči ,že ju nepriťahuje .Nechce sa mi veriť ,že s chlapským egom on toto znáša .Obaja strácajú čas a vzájomne si ubližujú .za mňa ani jeden ani druhý nieje v poriadku .Komu niet rady ,tomu nieje pomocí .

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozkvet1
12. apr 2024

Máš ho len na to lebo ti finančne pomáha a stará sa ti o dieťa. Gratulujem. Chlapovi prajem aby sa zobudil a našiel ženu ktorá ho bude ľúbiť

reanda
12. apr 2024

@retatka lutostou nikomu nepomozes.. obaja vedia, v akej su situacii, nikto nikoho neklame, ani nezavadza a sami si musia prist na to, co s tym chcu urobit.. asi to nie je tak velke trapenie, ked to znasaju.. niekedy veci potrebuju cas, aby dozreli.. clovek ma robit tak, ako citi a nie ako mu niekto mudry poradi, lebo on si uz nieco zazil.. niekedy je lepsie zmudriet na vlastnych prezitkoch, ako na radach 'skusenejsich'.. lebo skusenost je totiz neprenosna.. nikdy si nemozes byt ista, ze ta tvoja sa uplne hodi aj niekomu druhemu

berta100
12. apr 2024

To si tak zufala,ze s nim ostavas ..Nechaj ho nech si najde taku ktoru bude pritahovat.Ci chces s nim zit ako s kamosom len nech ucty platí ..hm

adka176
12. apr 2024

Ja ti napíšem opak...ja by som to neriešila a zostala s ním...ako píšeš, je pozorný, milý, zaľúbený....roky bežia, už takého nemusíš stretnúť....čo z toho že by si stretla niekeho s kým by ti bol dobrý sex ale nerozumeli by ste si v iných životne dôležitých veciach....je to o prioritach o Tom čo ty aj on samozrejme považujete za dôležité.... takýchto milých a starostlivych je málo... taký ti znesie aj modré z neba....ak sa on nesťažuje na nedostatok sexu a vyhovuje mu to takto, tak to nerieš....ak je ale aj on nespokojný, tak treba nejakú dohodu, čo ďalej ...

hankm
13. apr 2024

Ach…. Ma fascinuje, ze aj po istych ziv skusenostiach (rozvod) nie je jedinec schopny pochopit iste zivotne procesy. Dobry chlapci este nikdy nevysukali mozog z hlavy.