Priateľ ma po 2 rokoch prestal priťahovať

13. apr 2024

Je to moj prvy partner a je to dobry, laskavy, starostlivy chalan. Zalubili sme sa, prve 2 roky bola chemia aj orgazmus a posledny rok uz z mojej strany nie je (z jeho ano). Nic zle neurobil, je mi s nim stale dobre, rozumieme si, sex mi nie je neprijemny, ale uz ma to k nemu netaha a nemam orgazmus (iba to zahram, aby som mu neublizila :( ). Spava spolu tak raz do tyzdna. Nerozumiem tomu, stava sa to? Preco? Keby sa stalo medzi nami nieco zle, tak to pochopim, ale takto? Je to dobry muz, mam ho rada, nechcem o nas vztah prist. Sex nie je pre mna najdolezitejsi na svete, viac si vazim ine veci a hodnoty, ale aj tak ma to mrzi. Proste posledne mesiace som dufala, ze je to prechodne a ze sa pritazlivost obnovi. Stalo sa vam to? Da sa s tym nieco robit? Ostali ste v takom vztahu a mate deti a funguje vam to? Znova ste nasli vzajomnu pritazlivost alebo to tak uz ostalo?

nikpa
13. apr 2024

Zostať s prvým partnerom ktorý ťa po roku prestal priťahovať a uvažovať ešte o deťoch s nim, no len to nie. Áno, sú aj dôležitejsie veci vo vzťahu ako sex a príťažlivosť ale ver, mi ze takto žiť nechceš.

sevrin
13. apr 2024

Podľa mňa je moc dobrý pre teba, zaslúži si niečo lepšie. Nájdi si nejakého grázla, pri ktorom zistíš o čo si prišla.

komplikovana
13. apr 2024

aj po sexualnej stranke treba na vztahu pracovat. Preco orgazmus predstieras? Iba sa ukracujes o zazitok s partnerom. Toto si musite vydiskutovat. Co sa vam paci, co by ste boli ochotni vyskusat. Hlavne treba komunikovat.

gribka1
13. apr 2024

Obidvaja ste v tomto chudáci. On, že to, že ťa ľúbi a ty jeho nie a ty preto, že si myslíš, že niečo sa dá hrať celý život.

autor
13. apr 2024

@sevrin ja sa k nemu tiez spravam pekne a vazim si, ze je dobry chlap. Nie som ziadna zlatokopka, vazim si, ze mame pekny vztah a netusim preco sa pritazlivost vytratila. Je mi to luto, ale nezahadzujem hned nas vztah. Dufala som, ze sa s tym da nieco robit.

slovakboy
13. apr 2024

Dá sa s tym niečo urobiť. Už to že nad tym uvažuješ je prvy krok k obnoveniu lasky. Večer napíšem.

gribka1
13. apr 2024

@slovakboy Sama som zvedavá, čo napíšeš k obnoveniu lásky. Aj koľkokrát vo vzťahu sa to dá naštartovať😅

slovakboy
13. apr 2024

@gribka1 vychadzam z toho že im to fungovalo a nemajú konflikty. Laska nezanikne len ju momentálne necíti. Stratila motiváciu ktorú mala pred tym. To sa dá obnoviť stači chcieť a niečo pre to urobiť. A chvíľu vydržať aj bez orgazmov a bez pocitov lásky. Idem von sa prejst s manželkou a potom na tréning, tak napíšem až večer.

gribka1
13. apr 2024

Možno by stačilo, keby si ju on chvíľu prestal všímať a už by bola láska späť. Srandujem😝

madeincssr
13. apr 2024

AUTORKA rozhodne nehadz flintu do zita. Jasne ze s rokmi sa to nemusi dat tak lahko (rychlo), ako v case silnej zamilovanosti. Skus sa s nim o tom (mozno po vhodnom drinku, obaja, ci prijemnom spolocnom vecere, po romantickom filme...) otvorene porozpravat. Je to aj vecou partnerovej snahy a trpezlivosti.

888elizabeth
15. apr 2024

To je problém bežný - za to by to nemalo byť výhovorkou na to, aby to tak ostalo :D Naštuduj si mužskú a ženskú energiu - vytratila sa polarita, pretože muž príliš zmäkkol a je "moc dobrý" a to prirodzene ženu prestane priťahovať a vzrušovať. Pozri napríklad knihu od Michala Drienika - ako pochopiť a zmeniť vzťahy, alebo niečo od David Deida

autor
15. apr 2024

@888elizabeth dakujem

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klotildabazarik
15. apr 2024

Je to normálne po 2 rokoch, ja by som to ukoncila je cas sa posunut

nikpa
15. apr 2024

@jozko_z_lesa je to mladé dievča, ktoré nevie co dajej so vzťahom ale nevie ako sa posunúť ďalej. Stačí keby si čítal trochu medzi riadkami ,,je to dobrý muž, mam ho rada,, Toto môže napísať žena po 10 ročnom vzťahu, kde sú deti a už ma čosi odžité a ma určité iné priority ako mladé dievča. Vzťah mladých ľudí po 2 rokoch ma vyzerat inak. A toto sa im nedeje týžden ale rok, cely rok.
Takže áno, Jožko z lesa, to vážne!

lakebabe
16. apr 2024

po dvoch rokoch u mladých ľudí nie je na mieste niekoho trpieť len preto ze je to dobrý človek a predstierať orgazmy.
Toto si neviem predstaviť ani po desiatich. Skúste sa o tom porozprávať, ale ak tam tak skoro je je chémia ani nič nevidím to ružovo