Priateľ ma nepriťahuje

9. mar 2022

Zdravím s priateľom máme dieťa a už zo začiatku som nepociťovala motýle v bruchu atď..Nebola som z neho až taká paff..Neviem ale nežijeme si zle, žiadne hádky atď.. Problém je ten že akosi už dlhú dobu nemám libido, priateľ má pravdepodobne nepriťahuje a ani neviem čo presné si mám pod tým predstavovať.. Priateľ je , tučný, trošku plešatunky,
Ja 32 a on 46
V mojich predošlých krátkych vzťahov som taktiež nebola až tak paff z chlapov,pretože boli taktiež rozvedeny a taktiež starší o 14-15 ..Až na jedného ktorý bol asi najkrajší muž v mojom živote 😄 tam bol len 10 ročný rozdiel(nerozvedeny s 3 deťmi )
Moja otázka ale znie čo je to u vás príťažlivosť?

a_alexandra_a
9. mar 2022

Moja otázka znie, zamyslela si sa niekedy nad tým, že možno ťa nepriťahujú takto výrazne starší muži? Problém by som začala hľadať tam 🙂

annamarin
9. mar 2022

Ved si skus najst niekoho v tvojom veku alebo niekoho kto ta bude priťahovať.😄 Preco si vlastne vyberas takých, co ta nepritahuju? Iní ta nechcu alebo sa bojis nieco take k niekomu citit?

danica2711
9. mar 2022

omg, "plešatunký", to čo je? No a inak, čo si čakala, keď ťa bohvieako nepriťahoval ani predtým, než si si s ním (bohvie, prečo) spravila dieťa?

zdenkastanka
9. mar 2022

A naco si si s takym zacala ked ta od zaciatku nepritahoval?tucny plesaty... ked to nie je na zaciatku tak potom je to len trapenie a strateny cas s nim... ci uz kleslo aj jeho konto tak zrazu spekulujes?🤔

adrestia
9. mar 2022

Problém bude inde. Kým mal priateľ peniaze, tak jeho tučnota a plešntunkosť nevadili.

autor
9. mar 2022

@adrestia 🤣 Bodaj by mal aj toľko peňazí ako píšete 😄Je to obyčajný človek s priemerným platom 1000€ s ktorých platí inkaso,alimenty na dvojičky atď 😄No začnem tým že ešte som nestretla takého dobráka, ktorý je pozorný, dobrosrdečný.. Dúfala som v to že po čase sa to zlepší nechcela som ho hneď odpísať na začiatku za jeho zovňajšok 😀

autor
9. mar 2022

@a_alexandra_a Hneď zo začiatku sme si povedali že budeme len kamaráti na výlety a nič viac.. Dieťa absolútne plánované nebolo..

zdenkastanka
9. mar 2022

Nechcela si ho hned odpisat ale dieta si si s nim radsej urobila,ja neviem no... 😃bud ma pritahuje po vsetkych strankach (ano aj u mna je sice vyzor na 2.mieste ale ked uz s niekym planujem rodinu tak ma musi pritahovat,nech vyzera akokolvek) alebo nie a nezakladam s nim rodinu ked tusim niekde v kutiku duse ze to fungovat zrejme aj tak nikdy nebude na 100%.co teraz radit ?odist od neho ked nie si stastna?rozbit tym rodinu... lebo ty si si myslela ze to pride👏✌

a_alexandra_a
9. mar 2022

Dieťa absolútne plánované nebolo... viete ako sa chrániť? Ak ste si teda povedali, že budete len kamaráti, na čo ste spolu spávali bez ochrany? Nerozumiem... zabíjať s niekým čas, spávať s človekom ktorý ma nepriťahuje... a teraz riešiť čo máš robiť 🙄

autor
9. mar 2022

@zdenkastanka Nuž to smola keď človek otehotnie aj cez Danu ..

larazivago
9. mar 2022

Chudák plesatucky, aj alimenty platí, aj mladá ho už nechce. Presne viem, aký typ chlapa to je, aj aký typ ženy si ty.

ateh
9. mar 2022

Mna moj manzel pritahuje od zakladnej skoly 🤣 bila som ho ako hada ked ma tapol po zadku, pritahoval ma aj na strednej ked sme sa stretavali v buse, pritahoval ma aj ked som bola vydata za ineho(plesatuckeho😉 a tucneho klamara) .. az raz som si povedala ze neprezijem ak ho dostane ina 😆 rozviedla som sa a ziadny iny chlap ma nezaujima, moj ma v sebe nieco co ziadny iny. Stretla som uz roznych fesakov, ale nie je to krasou ale vyzarovanim toho cloveka.
Minule sa mi snivalo, ze lezim na hrudi muza, som stastna a zamilovana, otvorila som v sne oci a tam moj manzel.. a potom prisla moja mama😳 vraj mame vstavat lebo je 15:30. Pozrela som cez okno a obloha bola čierna. Neviem co to znamena ale este aj v sne musi byt moj 😉

ujaju
9. mar 2022

Aaa neviem, čo si nám tým teraz chcela povedať? Aj keď teda máte spolu dieťa, nie je to predsa dôvod na to, aby ste spolu museli ostať. Takto budete nešťastní obaja

autor
9. mar 2022

@ateh No ak je toto pravda tak to musíš byť asi osudová láska 🙂..O mňa mali vždy záujem iba rozvedeny s 3-4-5 deťmi atď žiaden rovesník slobodný , žiaden a to som chodila po zábavách po koncertoch všade možne a nič🙂

ateh
9. mar 2022

Zjavne vysielas nespravne signaly 😅 vraj zena si ma vybrat muza, ktoremu dovoli aby si ju vybral. Na mna sa isty cas lepilo zopar nestasti(alkoholik a pod.), ale rychlo som ich uviedla do reality, ze tadialto cesta nevedie.

zdenkastanka
9. mar 2022

No neviem ako ine ale ja s kamaratmi bezne neotehotniem😳😳ci s hak alebo bez...