Ahojte baby, môj priateľ ma stále dáva bokom. Nechce so mnou ani pohlavný styk, stále s vyhovára na prácu. Ma toho v práci fakt veľa a veľakrát mi príde domov a iba zaspí. Mám pocit že som ho prestala vzrušovať alebo že ma prestal ľúbiť. Alebo ma toho fakt veľa v práci?
Keď nieje v práci tak ide k máme a robí tam , nášmu vzťahu sa vôbec nevenuje , možno ma berie za samozrejmosť alebo ja netuším. Veľa noci som kvôli tomu preplakala a neviem čo mám uz robiť, hádky ani diskusie snim nepomáhajú skôr to iba zhoršuje :( stále tvrdí že ma miluje len že ma toho veľa
Zdraví chlap žiaden sex neblázni.Skončila by som to dobre OK je v robote peniaze vždy treba ale nie potom sa zoberie a ide k mame prečo sa ti nevenuje lebo asi nemá záujem a nevie ako ti to povedať aby ti neubližil.Ked sa s nim rozideš ty tak aspoň mu uľahčiš situáciu a bude môcť povedať aby bol ON ten najlepši že ty si ho poslala k vode.Deti nemate nič vás nespaja tak neni o čom.Určite lepšie nebude never pišeš nevzrušujem ho na otázku máš odpoved že nech robiš čo robiš nebude to dobre.Toto je iba trápenie a nie vzťah koľko ste spolu byvate spolu alebo s alen každý deň stretavate.
@mattel chápala by som, že je unavený z práce, aj to, že chce pomôcť mame, ale vo vašom prípade mi to pripadá, že sa ti snaží vyhýbať. Neexistuje, aby si muž, ktorý má o teba záujem , nenašiel na teba čas. Nájde si ho aj pracovne vyťažený, aj ten, ktorý chce pomôcť mame. Preplakať noci nemá zmysel, skús pre neho nebyť samozrejmosťou. Nebyť doma, keď príde z práce alebo od mamy (viem hlúpy nápad, keď dnes odklepli lockdown ☹), ale možno nájdeš spôsob. Dala by som tomu ešte nejaký týždeň čas a uvidíš.
@mattel on chodí k svojej matke na celý deň, prípadne na celý víkend? S čím jej pomáha? Prečo nejdeš s ním aj ty?
@elizabet173 chodí tam na víkendy , dakedy aj na celý týždeň. No lebo jeho mama ma nemusi a ani ja ju
@mattel čo tam robí celý týždeň? Si si istá, že je od rána do večera len u nej? Keď je tam týždeň, vtedy toho nemá v práci veľa? Niečo mi tu nesedí.
@elizabet173 to neviem či je len u nej, kvôli nej je ochotný si zobrať dovolenku aj na týždeň. So mnou ani na prechádzku nechce ísť stále počúvam toto ako je zničený z prace
Tak možno ma toho naozaj veľa a mame treba pomoct. Ak spolu zijete a on ide na tyzden k mame hocikedy, tak to by mi teda prekazalo. Iste by som nerevala do vankusa, povedala by som mu ze takto fungovať nemienim, chcela by som vediet s cim tolko pomaha mame a kde mam ja miesto v tom jeho živote. A ci jeho mamu mozes/nemôžeš je fuk... Iste by som si partnera nepustila hocikedy k mame bezo mna, isla by som aj za cenu ze budem cely víkend sediet s knihou v ruke a jeho mama bude nebodaj zazerat 😁 budes vid et co tam robi... Treba to mat pod dizorom. Ak ta nebude chciet zobrať tak v tom bude este daco ine
Ak by sa to nezmenilo, nepytala by som sa ci by nebol lepsi rozchod, proste by som odišla. Skoda strácať cas.
@mattel ak nemá prestrihnutú pupočnú šnúru, tak s ním strácaš čas. k mame bude unikať stále, môžeš sa aj rozkrájať.
Tam niečo nesedí, keď kvôli nej je ochotný zobrať dovolenku a v súvislosti s vaším vzťahom nie, bud mu dala ona nejakých chrobákov do hlavy, alebo ona je len zástera, pripadne čaká, kedy ti na niečo príde a potom demonštratívne bude môcť od vzťahu odist a v očiach svojho okolia bude za pekného a dobrého on...
Ja by som to riešila skôr ako sa ukáže ze to s tými návštevami mamky nieje až tak ako sa tvári.... Véd ty fakticky vidíš len to, ze odchádza k matke a keď niekam idete spolu tak je stále pri PC s nevenuje sa ti....
Mne príde len ze faka, kedy mu budeš neverná alebo odídeš a on bude hovoriť, ze si ho nechala, keď toho mal veľa a jeho mamička ho len utvdi v tom, ze si nebola ta pravá pre neho.
Každopádne nech je to tak ci onak ty máš príležitosť rozhodnúť sa, ci chceš takto zit dalej. Pokiaľ to nechce riešiť tak to musíš vyriešiť ty. Čierny Peter je v tvojich rukách. Chceš takýto zivot? Vo vašom vzťahu je nedôvera a nefunguje komunikácia a on pred vzťah a tebou stavia cas naoko strávený s matkou.
Co urobíš je na tebe ale kým vás nedrzoa spoločne majetky ani deti môžeš vzťah ukončiť alebo poslušne cakat kým si on nájde zámienku, aby ho ukončil s tým, ze ty budeš ta zla.... V očiach jeho mamky nech urobíš cokolvek
Vezme si dovolenku týždeň a je u mamy??? Tu niečo nehrá...buď je prepojený s pupocnou šnúrou ešte alebo u tej mamy nie je celý týždeň, ale niekde inde..
@mattel no už keď teraz ťa svokra nemusí a on to akceptuje tak je to zle. Ani moja svokra mňa nemusí no môj muž jej dal jasne najavo že my sme rodina. A ten tvoj nechce sex lebo je unavený??? A čo bude robiť keď bude mať viac rokov. ??? Mne to príde že ťa berie ako spolubývajúcu a tu lachsiu možnosť s niekým byť. Nechcela by som takýto vzťah.
@mattel Výhovorky,výhovorky,výhovorky !!!!!!!!!On je zničený z práce,ale doma u matky funguje ako robot? A chodí vobec k nej,overila si si to? S kým má akože vztah,s tebou či s matkou. Keby mal o Teba zaujem,tak by to bolo trochu inak. Na čo ho jeho matka stále potrebuje ? Na nu má čas,na teba už nie. Dievča pozhováraj sa s ním,podla možnosti kludne,dohovor mu,povedz čo ta trápi. Ked sa nespamatá,tak rozchod,toto nemá význam ani pre teba, ani pre jeho. Vyberie dovolenku,ktoru trávi u matky,to je choré.
@mattel Rozchod nechce a ked pride s práce beži ku matke ty ku svojej rodine čo je to za vzťah a spoločné bývanie je to o ničom. Nepoviem dajme tomu že raz idete spolu k tvojim a na dalši krát k jeho ale spolu nie osobitné. Ale aby prišiel domov vzal sa a šiel ku mame sám to je divne otázka je či ide naozaj len k mame a dalšia vec je prečo s tebou nechce traviť čas ved koho milujem tak snažim sa s nim straviť čo najviac času.Sú to výhovorky kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod a zrejme ON nechce.A zdraví chlap a sex nič no asi to ma niekde inde sama neveriš tej rozprávke že má toho veľa.Ty si zrejme snažiš prikrašliť realitu ktorá ani neni a stále ho musiš ospravedlňovať ale načo ked ON ťa zrejme ani nechce. A možno si mysli že na to prideš sama a bachorky typu že rozisť sa nechce že ma toho veľa to snád nemysliš vážne koľko ľudi či žien či mužov je veľmi pracovne vyťažených a majú čas aj na rodiny.Odstup s kratšej cesty ušetriš si kopec problémov a starosti ked budete mať deti odchod s dieťatom bude už ťažky nič vás nespaja a už ako pišeš nepriťahuješ ho takže tu by mi už blikala kontrolka na hakabarkavo že STOP.Pekné si spolu sadnite a povedz mu čo ťa ťaži aj argumenty pre a proti a nech ti vysvetli svoje chovanie a žiadne mám toho veľa všetko a na rovinu a potom sa zariadiš.Mňe to pride take účelove z jeho strany že ON chce docieliť aby si ty vzťah skončila aby ON bol ten lepši že by vravel že ty si jemu dala zbohom never mu že nechce sa rozisť v podmedomi to chce ver mi.Porozpravaj sa s nim veľmi vážne a uvidiš.Držim ti veľmi🙏
toto je tažke, lebo do hlavy mu nikto nevidi, ale skus si s nim o tom pohovorit a zistit čo sa deje. Daj si pekny parfem,pekne sa obleče, pekne pradlo, romantika a možno to pomože
@mattel možno to chce len čas, a zase bude lepsie