Priateľ je stále na mobile. Neviem či niečo tají predomnou alebo čo ale vždy keď idem okolo neho tak rýchlo vypne to čo pozeral . A keď sa ho spýtam tak povie nejakú hlúposť že bol na FB . Tak potom prečo vypne keď bol len na FB ? A keď mu poviem nech mi ukáže teda čo robil tak nedá mi mobil vôbec. Hneď odťahuje odomňa. Celý deň je len na mobile, komunikácia je fakt len minimálne . Veľmi ma to trápi že mobil mu je prednejší ako všetko ostatné. Sme spolu 3 roky a takto to funguje poslednú dobu že nemáme si čo povedať . Niekedy sa mu musím prosiť aby ma aspoň chytil . Ja ho nemôžem ani chytať keď ho chcem pohladkať alebo niečo. Tak povie že nechce. Alebo je veľa hodín , je unavený atď .
Mozno aktivny prispievatel na modrom koni? 🙂 v poslednom case je tu dost chlapov 😁
Ale ako to uz bezne byva - zrejme v tom bude zena. Nepytaj sa ho na to, lebo si bude davat viac pozor. V nestrazenej chvili mu do mobilu nahluadni a uvidus
@zorkahorka asi pomstiteľ 😀
@panelacikova ano, presne ten mi prisiel na um 😅
Píše si s inou ženou a asi aj viac ako to...
A naco si prosím tá s takýmto človekom? A ešte sa trápiš? Sa s tebou stavím o hocičo že keby si mu teraz povedala že sa chceš rozísť tak by uplne s kľudom súhlasil, ani by okom nemihol a bez dalších debát. A ty sa ešte trápiš? Nezachranuj to čo sa už dávno zachrániť nedá
Ale jeho špinavých vecí a riadov sa môžeš chytať aj naďalej, pravda?
Nuž, nevyzerá to absolútne dobre. Facebook nie je vždy "iba", o to viac keď ho pred tebou skrýva.
Ahoj,asi ma malo povinnosti,treba ho zapriahnut. Pozera nahotinky alebo si s niekym pise
S niekým si vypisuje. A vôbec, už len to chovanie k tebe. Mala by si pozbierať hrdosť a rozísť sa s ním. Už sa mu nedoprosuj, netulkaj sa ku nemu. Netlač sa tam kde ťa nechcú.
Pripajam sa, nezachranuj nieco, kde nie je zaujem…nie ste zobrati, nechaj ho odist.
@lintu hej presne tak na upravovanie som mu dobrá . Dobrá slúžka
@janetinka27 tak on je taký že on nemusí nič robiť dá sa povedať . Nepomôže mi s ničím . Čo sa týka napr. Ani kôš nevie vyniesť do smetiaka všetko robím ja . Alebo riad umyť , stále sa porovnáva s jeho otcom alebo jeho rodinou že oni to nemusia robiť prečo by on musel . Napr. S tým riadom. Stále mi to pripomína . A prečo musí byť taký istý ako niekto z jeho rodiny ? Keď to napr . Oni nerobia ale robí to žena ? Nechápem tieto porovnávacky veď keď chcem niekomu pomôcť tak sa nebudem porovnávať ale on zjavne nechce pomôcť.
Tri roky spolu a byť niekomu slúžka.... Ach. Fajn, že má také návyky z domu, ale nech si potom hľadá seberovnú.
Toto je to, čo skutočne chceš? Stojí ti vôbec za o pozastavovať sa iba nad jeho čumením do telefónu?
Myslim, ze mobil je len vrchol tych problemov. Nech si najde inu sluzku..zjavne ju uz hlada. Ty sa nanho vykasli.. lepsie to nikdy nebude.
Zvyky v jeho rodine boli dohodou jeho rodicov. Vy si spravte vlastnu dohodu. Musi opakovat po rodicoch? Jeho matka bola mozno sluzka,ale jeho otec urcite v mladosti nesedel pri mobile,ale robil nieco ine pre rodinu.alebo bol tiez povalac?
@janetinka27 jeho otec ešte doteraz robí všetko možné .tak sa zbytočne porovnava
Dnes je taká doba že ľudia sú veľa na mobiloch ,často surfujem na telefóne žena aj ja je nám fajn.Ale aby mi boli jej dotyky nepríjemné a odháňal som ju? Ten človek si ťa neváži a nezaslúži si tvoju nehu. Keď ti neukáže mobil najskôr komunikuje už z inou ženou na drzovku.
Píše si s inou a uvažuje o rozchode