Dobrý večer, mám takú otázku...
Mám priateľa, ten môj priateľ má najlepšieho kamaráta.
V poslednom čase je s ním častejšie ako somnou.
Mal problémy, tak ten kamarát prišiel bývať k nemu. Samozrejme že je tam aj keď ja tam nie som.
A mám podozrenie že majú k sebe veľmi blízko.
Pýtala som sa toho môjho priateľa, či ho ma radšej ako mňa a povedal mi že on je iba jeho kamarát a že ja som jeho frajerka. No sem tam ho predomnou aj tlapne po zadku, čo si o tom myslíte? Hovorí o ňom stále aj v možnosťou čísle, keď mu ja napíšem že co robí, odpise že idú spolu pozerať film a spinkať..
Myslíte si že môžu byť niečo viac? Lebo v poslednom čase sa vyhovára ale som si istá ze v tom nie je žena, je za tým tento kamarát ďakujem za odpoveď
mozno je bi
@zuziiiii mám podozrenie nato ze sú, ale ako to mam zistiť? Aby som si bola istá
Vymyslené.😉😉
@koniarova prečo by to bolo vymyslené? Veď toto sú skutočné problémy, a ja neviem čo ďalej je to človek s ktorým si viem naozaj predstaviť celý život, a takéto zistenie zabolí
@veronika284 no tak je teplej co už 🤷♀️
@veronika284 tak asi len prísť na neohlásenú návštevu po tom ako ti napíše že idú pozerať film a spinkať.
@ruzovakrava ďakujem to je celkom rozumný nápad
@veronika284 pravdepodobne je podľa toho čo píšeš len ti nechce ublížiť tak to tají
@veronika284 a prečo si potrebuješ byt ista a mat nejaký dôkaz? Máš právo sa zariadiť podľa seba, ak Ti vzťah (z akéhokoľvek dôvodu) nevyhovuje… a nepotrebuješ to nikde dokazovat že si mala padn dovod…
Každopádne drz sa. ✊✊
Však sa k nim pridaj do trojky🤣
Co chces, sadu na odhalovanie gayov? Ked nechce tak sa ti neprizna. A ked sa citis zle tak odid.
ja fakt nechápem tieto problémy, ako zistím, ako naznačím atď... no spýtam sa! Je to háklivá téma, ale aj tá sa dá zvládnuť slušne a na úrovni, a s jasným výsledkom. A len tak na okraj, fakt ti dospelý chlap napísal, že ide SPINKAŤ?!
Akože chlap chlapa tlapne po zadku? 🤦♀️
Tak keby po pleci ok ale po zadku? Sú buzeranti potom?