Priateľ chce neustále sex, aj keď vie, že nemám chuť kvôli tehotenstvu

9. nov 2020

Ahojte som už zúfalá ako sa správa priateľ čakáme baby som v 15 tt a nechuti mi sex neviem asi to začalo tehotenstvom nemám na neho chuť a mávam teraz aj bolesti v podbrusku aj po bokoch nakoľko sa mi naťahuje maternica a hlavne večer a to už naozaj nemám chuť a býva mi aj zle a on každý boží deň chce sex ja mam hormóny teraz strašne rozhádzané a vytáča ma keď mu poviem nechcem a on že ale ja ti chcem urobiť chuť začne ma bozkávať a podobne keď nemáme sex urazí sa je hnusný a nebaví sa somnou aj cely deň ja som mu už vysvetľovala že čakám jeho dieťa že dobre vie že to nejsom teraz ja že mi to robí tehotenstvo ale on to nechápe každý večer ma začne obchytkavat bozkávať nasilu sa ku mne cpe až ma z postele ide vytlačiť a keď nemáme sex urazí sa strašne čo už mam snim robiť veď tak ma vytáča že normálne mam chuť si zbaliť veci a ísť k našim nech ma nechá na pokoji

lejlaba
9. nov 2020

Ahoj, je veľmi sebecký a neberie na teba ohľad, samozrejeme je muž a má svoje potreby, ale pravá láska spočíva aj v prijímaní toho druhého - teda asi by si sa s ním mala porozprávať v kľude a vysvetliť mu, že najbližšie dni to bude ťažšie kvôli maternici, muži chcú počuť aj to lebo inak nepochopia čo s nami je...a možno povedať, že si ho vážia a že vieš , že by ti neublizoval, pretože ti máš bolesti a trpis..nech vie, že ho ľúbiš, len odmietanie sexu je následok toho, že si tehotná, možno ho ubezpečiť, že sa to upraví, že nech s anebini, že robíš nebudete robiť, ale ste v etape, ktorú prežíva každú pár a vyžaduje si to tvoje zdravie ...možno je fajn, ak by ste na to šli jemne, keď sa cítiš lepšie. Teda, aspoň podľa mňa, by tu pomohol úprimný a otvorený rozhovor a ak to nepochopí, že nemôžeš, a vyžadoval by, tak je zahľadení do seba ..veď láska je o Tom znášať dobre aj zle spolu...ale pozri, túži po tebe, tak je to fajn 🙂 verím, že je dotieravý ...drzim prsty 🙂

anjelicek26
9. nov 2020

No riadny sebec. Ruky ma zdrave, mal by sa vediet obcas obsluzit aj sam.

denden77
9. nov 2020

to bude isto daky zrely jedinec... 🤦‍♀️

sissy27
9. nov 2020

no asi budem za hnusnú, ale nie len on je sebec. Jasné, jeho správanie nie je ok, nátlak, vydieranie a odúvanie ešte v žiadnej žene vášeň neprebudili. Ale ty sa tiež uvedom - si len v 15tt, už ho odmietaš "lebo si tehotná". Takže ho budeš odmietať ešte ďalších cca 25 týždňov, potom príde pôrod, šestonedelie, potom budeš unavená, kojiť... neviem, čo si myslíš, koľko odmietanie znesie zdravý človek (a je jedno, či chlap alebo žena) ?
Ty mu občas vyjdi v ústrety (budem sprostá, maternica sa ti rozťahuje, ale zuby ti hádam nerastú, že? keď už nič iné), on nech občas použije ruky a dobre bude.

kubkovamama
9. nov 2020

Pokiaľ rozumný rozhovor bez nejakých výčitiek (chápem,že si smutná,nahnevaná,vytocena,ale na takéto veci potrebuješ pred rozhovorom s chlapom chladnú hlavu) nezaberá,skúsila by som sa nenervacit,to ti nerobí dobre, a jednoducho mu povedať,že na kontrole sa ukázal nejaký problém a gyn.zakazal sex.S niektorými chlapmi nepohnes,bohužiaľ,aj keď je to od neho dosť nefer,dá sa to aj pochopiť, väčšinou ich tehotné partnerky strašne priťahujú.Nemal.by sa ale urážať.Ja som už na konci a mám nejaké komplikácie,síce sex gyn.nezakazala,ale ja sa cítim už dosť zle..síce manz.povie,že prečo,načo,že on chce,ale tak riešime to inak a je to aj také oživenie v podstate.Skus mu to tak podsunut,že sú aj iné spôsoby.A si ešte len 15tt,zachvilku sa budeš cítiť oveľa lepšie

7miriam77
9. nov 2020

Tymto sposobom ti to priatel len sprotivi, myslim sex. Samozrejme, ze nasilu to nejde. Skuste spolu najst nejaky kompromis...napiklad, ze nebude na teba kazdy den tlacit aby ste mali sex, ale nech necha na tvoje rozhodnutie napriklad 1 krat, 2 krat do tyzdna kedy...Proste ked sa budes citit v ten den dobre, tak skusite, ci to pojde. Drzim palce

veronika65
9. nov 2020

Trošku sebecká si aj ty... Všetko je o komunikácii, dohode, kľudne keď sa na samotný sex momentálne necítiš, tak sa s ním pomaznaj, urob ho rukou, on bude spokojný a ty budeš mať pokoj 😀 tiež som mala v prvom tehotenstve vo začiatku trošku bolesti, tak som nemala chuť a potom neskôr , keď prešli som ho naháňala vkuse, lebo som nemala dosť 😂😂😂😂😂

robin30
9. nov 2020

Si 15tyzdnov tehotna a uz teraz ho odmietas?a co bude casom?ked si najde milenku budes vyplakavat na konovi,ze ta podviedol.Mas x moznosti ako mu urobit dobre.Zdravy muz sex potrebuje a aj zena,este nie si ani matkou a chlap je uz odsunuty bokom....

natycaga
9. nov 2020

@sissy27 to co mas za nazory? 🤦🏻‍♀️ To sa ma nechat znásilňovať, lebo jej veľké decko sa správa ako zviera? Evidentne nevyzrety človek.

natycaga
9. nov 2020

@robin30 vies kolko zien zije mesiace, roky bez sexu a su tu??? Chlapi su tiez strasne lenivi a sebecki v tomto, ale zenam neveru nepovoľujete, ta musk vsetko vydrzat, však? Ked ju skutočne lubi, nahradu si hľadať nebude. A dospelý chlap by mal byt natolko rozumny, ze by mal tehotenstvo akceptovať. Navyse ked jej je zle. Nema nanho chut rozumieš??! Taky by sa mi hnusil ako priťahoval, keby takto dobiedzal v kuse..

sissy27
9. nov 2020

@natycaga aké znásilňovanie preboha? čo to trepeš? píšem o tom, že by mali nájsť kompromis. Keby on jej odmietal dva roky sex (lebo presne k tomu smerujú), tak to by tu bolo rád, ako si má nájsť milenca, lebo toto nie je normálne.
Keby si nevedela, tak sex je v partnerskom živote normálny a je dokonca zdraviu prospešný, fyzickému aj mentálnemu. Tak radšej vyskoč doma na muža a nie tu na mňa v diskusii.

sona96
9. nov 2020

@sissy27 z tohto názoru mi prišlo fyzicky zle

sissy27
9. nov 2020

@sona96 mám ti priniesť vedro alebo pridržať vlasy nad záchodom? 🙂
Mne je zle zase z názorov, že muž je žene dobrý len kým jej nespraví vytúžené dieťa, potom nech už nič nechce od nej. A nebavíme sa tu teraz o rizikovom tehotenstve, kedy žena fakt z objektívnych príčin nemôže, bavíme sa tu o normálnom tehotenstve. Mne sa tiež nie vždy chce, ale vieš čo? Aj keď som unavená, naštvaná, nechce sa mi, tak viem, že ten môj chlap vie presne čo robiť, aby som bola nakoniec rada, že som sa nechala "ukecať".

robin30
9. nov 2020

@natycaga sa skludni prosim ta lebo ta porazi.Kazdy zije tak ako sa rozhodol sam.Este je len chvilu tehotna a tvari sa ako tyzden pred porodom.O rok este stale nebudu mat sex lebo si zas nieco najde preco nie.A dospeju k milenke potom zas bude nestastna kto chce kam...

natycaga
9. nov 2020

@robin30 no a co. Snad je to jej vec. Ak sa na sex neciti, nemusi to dovoliť. Co sme v minulom storoci, ze ked chvbbbfxcgh

natycaga
9. nov 2020

@robin30 ze ked chlap chcel, zena musi ihneď sa podvolit? A roztiahnuť aj ked to nechce??

natycaga
9. nov 2020

@sissy27 ale ona ho a to nechce! Rozumies tomu?? Je iné, sk ta zena po muzovi tuzi a ine ak nie, navyše zo zdravotných dôvodov. Vacsina chlapov ani nie su dobri milenci. Odkiaľ vies, ze ju vie uspokojit? To, ze ty si v tejto oblasti spoko neznamená, ze su zj ine zeny.

robin30
9. nov 2020

@natycaga nemusi nic nasledky svojich cinov si ponesie kazdy sam.moc to prezivas 😉🙂

natycaga
9. nov 2020

@robin30 ty zas moc zlahcujes

sissy27
9. nov 2020

@natycaga keď ho nechce tak si s ním nemala robiť dieťa. Ak s ním nie je spokojná v posteli, tak tiež by s ním nemala žiť a zakladať rodinu, sex je totižto dôležitý prvok v partnerskom živote.
A teda mrzí ma, že máš také skúsenosti s chlapmi, ale podľa toho ako sa tu prezentuješ, tak si dovolím tvrdiť, že v tvojom prípade bude problém úplne inde ako v chlapoch 😀

an0nymm
9. nov 2020

Niektoré komentáre ma dostali! Naozaj nechápem ako niektoré ženy tu komentujúce môžu mať fungujúci vzťah aj pri takýchto radách, teda ak sa nimi naozaj samé riadia.

Moja rada je následovná:
Verím, že nikomu nie je príjemné byť odmietnutý, obzlvášť prhkejšie povahy. Muži nepremýšľajú a nevidia do nás, a aj keď im rozprávame, tak nám nerozumejú.
Najlepšie by bolo, keby ste si spoločne sadli, chytila by si ho za ruku a vysvetlila mu to ako sa cítiš, aké máš zdravotné problémy, pretože keď mu to povieš spoločne aj s odmienutím, keď od teba chce sex, tak ťa pravdepodobne ani nepočuje cez to veľké ubolené ego, ktoré ho núti hnevať sa na teba. Muži sú v tomto ako malé deti, radi sa hrajú a počúvajú len keď im horí pod zadkom alebo keď na nich hovoríme pokojne.
Snažila by som sa o kompromis, aby bolo jeho libido spokojné a tvoje tiež. Nemusí dochadzať k penetrácii, no k nejakému menšiemu dobrodrústvu, ktoré by ti nevadilo a ktoré by si bola schopná spraviť pre jeho uspokojenie, tak to by vám obom pomohlo uvolniť atmosféru.

Ja ti píšem ako žena, ktorá stojí v podobnej situácii ako tvoj muž, ja mám ďaleko väčšie libido ako môj muž, mám neustále chuť na sex a každé odmietnutie ma veľmi bolelo a dôvody ma nezaujímali, až po rokoch sme sa naučili spoločne kráčať a pomáhať si, uspokojovať vzájomné potreby tak ako nám to obom vyhovuje.

Je v poriadku ak nemáš záujem o sex, je v poriadku ak on je z toho nešťastný, no bez vzájomnej komunikácie bez servítky sa nikam nedostanete. Držím palce a hlavne bezproblémové tehotenstvo.

shee11
9. nov 2020

@sissy27
@robin30 akoze to myslite vazne? Ona neberie na nho chudacika ohlad? Ona, tehotna, bolesti, hormony, mozno aj strach a vsetko mozne dokopy... A on berie na nu ohlad? Kolko zien ma dlhodobe zdravotne velmi vazne problemy a vtedy by co spravil chudak chlap? Taky muz, ktorý myslí len na svoje uspokojenie nema v mojich ociach cenu. A vobec to nemusí skončit tak, že ho začne dlhodobo odmietať a on chudačik si bude musieť nájsť milenku. Práve naopak, môže to skončiť aj násilným vynucovaním sexu,áno aj v manželseve existuje znásilnenie. Samozrejme, dúfam, že v tomto prípade to nehrozí a že si to predebatujú a nejako sa zosúladia. To im prajem.

sasa1983
9. nov 2020

Mal by si nájsť milenku, všetci budete mať svätý pokoj. Skôr či neskôr to tak dopadne.

klip0
9. nov 2020

A nornalny rozbovor a nejaky kompromis ste neskúšali? Ved nemusi ist len o klasický sex, ale ide aj vseobecne o ten "sexualne straveny cas". Ved su aj ine možnosti ak samotny pohlavny styk nieje prijemny. Chlapom sa tiez vela krat nieco nechce a spravia to pre nasu radost (nemyslim len v sexe).

natycaga
9. nov 2020

@sissy27 a ty sa ako prezentujes? Myslíš, ze lepsie? To uz nic ine ti v tom mozocku nenapadlo, len kopnut si do inej osoby? Ty sa staraj hlavne o seba a hodnot najprv seba. Evidentne ani ten tvoj nema o teba zaujem, ked si cele dni zavesena na konovina vypisujes svoje nazory na vsetko, riaditelka vesmiru. Autorka nema chuť na sex teraz, kedze ma tazkosti, neznamená, ze ho n bude mať neskor. A ty hned odsudis človeka. Ty si iste z tych dokonalych...🤦🏻‍♀️

dee01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hopsadobrandejsa
9. nov 2020

Kazdy to berie inak, ale ja osobne by som zo seba mal asi velmi zly pocit, mozno az do bodu, ze by som mal dojem, ze zene akosi ublizujem.

To, ze ma kazdy den chut alebo velmi aktivny sex drive dokazem pochopit, ale vyzadovat od zeny sex ktora nan nema chut kvoli tehotenstvu je podla mna cez ciaru.

Nie je nic lepsie nez nadrzana zena ktora ta chce v posteli tak velmi ako aj ty ju. Jednostranny zaujem o sex mi pride velmi nezaujimavy a skor s myslim, ze jedine co tym dosiahne bude, ze ten sex partnerke sprotivi pretoze ked bude po porode a sestonedeli a bolestiach hlavy a neviem co, zakazdy raz ked bude chciet sex, mozu sa jej vraciat spomienky ako ho pocas tehotenstva odmietala a nakoniec sa jej sex s nim sprotivi.

Nehnevaj sa, ale ak sa tvoj partner uraza ako male decko pretoze s nim nechces mat sex skrz toho, ze si tehotna a nemas chut tak niet ine co dodat nez konstatovat, ze asi male decko aj bude.

Sorry, ale trucovat vlastnej partnerke pretoze prave teraz nema chut na sex je prinajmensom detinske.

Sex nie je povinnost ani by nemal byt pouzivany ako odmena. Ak priatelka nema chut na sex so mnou, nechapem ako sex s jednostrannym zaujmom vyriesi moju situaciu. Ja osobne si sex neuzijem ak si to partnerka neuziva a v tom zmysle je pre mna sex s priatelkou ktora nema nan chut absolutne nezaujimavy.

goodidea
9. nov 2020

@sissy27 "Tak radšej vyskoč doma na muža a nie tu na mňa v diskusii."

goodidea
9. nov 2020

Jaj ženy zas si idete vlasy vytrhať a oči vyškrabat

an0nymm
9. nov 2020

@hopsadobrandejsa Ja úplne zdieľam tvoj názor, ale myslím, že situáciu medzi nimi tvoj komentár nijako nerieši. Každý je svojom spôsobom "sebec" a "decko", možno vždy to na jeho priateľku platilo, keď ju začal chytať, možno si to vtedy rozmyslela. Hormóny sú hrozné ja som si tiež prešla tehotenstvom, aj nechutenstvom, ale podľa tvojho názoru je v poriadku, keď ten jeden trpí. Osobne si myslím, že by nemal trpieť nikto. Podľa mňa je sebecké nespraviť nič pre muža, ktorého priťahujem. Netvrdím z krátkodobého hľadiska, ale ak z dlhodobého a zasahuje nám to do rodinnej pohody, tak určite by som spravila "niečo" preto aby sme boli spolu šťastní. To, že ty nemáš chuť na sex hneď ako zistíš, že tvoja priateľka nechce sex, je úplne v poriadku. Máš tým pádom len menšie libido a vyšší EQ. 🙂 Nikto by nemal byť vo vzťahu nešťastný a neuspokojený. 🙂

sissy27
9. nov 2020

@natycaga prosím ťa prestaň, lebo ti rupne cievka v mozgu a budeš mať trvalé následky 🙄 už to ani vtipné nie je.
Ja som do nikoho "nekopala", neútočila, to ty tu skáčeš ako nepríčetná a nie len do mňa. Takže aký požičaj taký vráť.
@shee11 ja z neho nerobím chudáčika. Ale zase ani tehotné ženy nie sú pre mňa na nejakom piedestáli len preto, že sú tehotné. Žiaľ, po pôrode (a často už po oplodnení) niektoré prestávajú byť ženami, už pre nich neexistuje nič iné ako dieťa a muž zostáva darcom spermií (a zrazu sa aj hnusí) a chodiacim bankomatom. Vzťah je o kompromise, nie o tom, že jeden má zrazu potlačiť všetky svoje potreby (ak na to samozrejme nie je objektívny dôvod). Hneď v prvom príspevku a v prvej vete som jasne napísala, že jeho správanie nie je ok. Ale ani to jej. Treba hľadať kompromis a snahu to riešiť, nie len odmietať "lebo sa mi rozťahuje maternica". Kupodivu na takéto bolesti, aj na bolesti hlavy je sex veľmi dobrým liekom 😉 On sa jej teraz hnusí, a väčšine vám to príde v poriadku "lebo hormóny, lebo tehotenstvo". Ak by sa tu chlap vyjadril, že sa mu tehotná žena hnusí, to by ste si tu servítku pred ústa nedávali. Nie len žena, aj chlap má svoje potreby a svoje miesto v partnerskom vzťahu.