Ahojte mám otazku/ problém na začiatku vzťahu s priateľkou pri sexe nebol žiaden problém, pohodka napr. Aj 10-15 minút kým som sa urobil. Po asi roku a pol sa to nejak zlomilo a jednoducho pri sexe nedokážem vydrzat dlhsie ako minútu-dve 😏 keď si vypijem tak to dokážem vytiahnuť na päť minút 😅 ale alkoholik nechcem byt takze to riešenie nieje 😏😅 skusal som aj nejaké veci na znecitlivenie, tabletky na vydrz a nič 😏 vie mi niekto poradiť čo robiť? Myslite že je to dôvod na doktora? …a ešte doplním že priateľka má brutálne vzrušuje, hovorím si že proste má asi tak rajcuje že to nevydržím ale zmysel to nedáva lebo na začiatku vzťahu to bolo minimálne takto iste 😇 ďakujem za každú radu
@marseillefan a nemozes proste sexovat pomalsim tempom, aby si sa hned neurobil? Ked to bude pomalsie, mozno aj partnerka z toho nieco bude mat... 🙄
Skús vytiahnuť pred tým ako sa spravíš.
Metóda stop-start
Existuje niekoľko techník a metód, ktoré môžu muži vyskúšať a ktoré pomáhajú pri predčasnej ejakulácii. Technika stláčania pomáha fyzicky kontrolovať orgazmus. Počas tejto metódy by mal muž alebo jeho partnerka stimulovať penis, až kým sa nepriblíži k ejakulácii. Potom jeden z partnerov pevne stlačí driek penisu, aby erekcia čiastočne zmizla a blížiaci sa orgazmus ustúpil. Metóda stop-start je metóda, počas ktorej by mal muž alebo jeho partnerka stimulovať penis, až kým nebude cítiť, že prichádza vyvrcholenie. V tomto momente by mali zastaviť stimuláciu a umožniť, aby pocit nadchádzajúceho orgazmu úplne zmizol. Potom by sa mal celý proces zopakovať ešte dvakrát a na štvrtýkrát už môže muž ejakulovať.
@marseillefan samozrejme skúšali sme aj druhé kolo… je to lepšie, ale stále sa dokážem urobiť za pár minút aj po druhý krát 😏
Alebo cock ring 😂
@jakub595 ak mám povedať pravdu tiež sme mali take začiatky kratšie a pomalšie by som to neskusala , z pomalšieho sexu nemá žena naozaj nič 🙂
@simona1998 a je to už lepšie ako na začiatku? 😀
@jakub595 viesco keď sa nevidime dlhšie tak to je problém , ale nikdy to nebolo že by vydržal hodinu vkuse 😀 ma vydrž takú akurát( dakedy mi je aj dlho 😂), že stihne uspokojiť aj mna . Popripade daj s nou dlhšiu predohru nech je nadrzana ona viac tým pádom sa urobi rýchlejšie 😅
Mozno by pomohlo keby si myslel na neico ine, tym by sa to predlzilo, vacsinou to byva opacne aspon moja je taka skusenost. Ale mozno by pomohlo keby si ju pripravil, nech vam to vyjde narovnako 🙂
zaleži aj na tom, ako často mate sex. neskušal si nejaky intimny gel na dlhšiu vydrž?
Skúšal si aj druhé kolo? Alebo pred tým masturbovať?