Zdravím.
Možno to niektorým príde smiešne, ale bohužiaľ mňa to zožiera. Som vo vzťahu 3,5 roka. Mám pocit, že ma partner vôbec nevníma ako ženu. Málokedy mi povie, že vyzerám dobre, že som pekná atď. (starám sa o seba a okolie ma pokladá za atraktívnu ženu). Náš sexuálny život nie je na tom najlepšie, styk máme tak 1-3x do mesiaca. Jemu to vyhovuje, mne nie. Netúži po mne. Skrz toho sa v jeho prítomnosti cítim skôr ako jeho kamarát, než partnerka.
Žiadne pohľady, žiadne dotyky, žiadne pekné slová, sex minimálne. Takto to bolo od začiatku, bohužiaľ až teraz som sa spamätala.
Keď otvorím túto tému a chcem sa s ním v kľude porozprávať, nedá sa s ním. Je z toho nervózny.
V iných smeroch je úžasný, vtipný, pracovitý, spoľahlivý, úprimný...
V spoločnosti iných mužov sa cítim skvele, dávajú na javo, že sa im páčim. Je to trápne, ale veľmi si to užívam a občas aj rozmýšľam nad nevhodnými vecami s tými mužmi...
Poradte, čo robiť? Rozchod by bol veľmi komplikovaný.
A keď už ten sex máte tak je to v pohode? Sú muži ktorým sex moc nič nehovorí a vedia bez neho bez problémov žiť (je ich málo, ale sú). Takže nemusí to byť tým že by si pre neho nebola dostatočne atraktívna.
A sú tiež ženy, ktorým takáto frekvencia postačuje. V tomto si zjavne nevyhovujete a čo si budeme hovoriť, keď to neklape v sexe, skôr či neskôr sa to začne prenášať aj do iných oblastí života.
Preco by bol rozchod komplikovany?
Ak spravne chapem ste frajeri a nemate spolocne dieta...
ste každý inde, nechápem zmysel vášho vzťahu a aj keď by bol rozchod veľmi komplikovaný, skôr či neskôr k nemu príde. A je lepší komplikovaný rozchod, ako komplikovaný celý život
Nie je to ani smiešne, ani si sa podľa mňa nespamätala neskoro. Nepíšeš či máte deti, bývanie, hypotéku. Píšem to preto lebo toto je začiatok konca a ľahšie je zísť z kratšej cesty. Keď sa po 3 rokoch necítis ako žena a ani po sexuálnej stránke nie si spokojna, myslíš že koľko to takto vydržíš? Je len otázka času kedy ťa zaujme iný muž a je veľká šanca, že podľahnes. O to ťažšie sa mi to zdá riešiť, keď partner nechce o tom hovoriť. Podľa mňa toto nie je muž pre teba, v skratke.
Komplikovaný rozchod by bol po 23.rokoch (toľko som s mužom ja)...keď ti nevyhovuje vzťah po necelých 4 rokoch čo budeš robiť o ďalších 20tich? Lebo tu nepomôže rozhovor ...
Urcite rozchod. Inak to bude stale len zvacsujuca sa frustracia a v podstate bude klesat zenske sebavedomie. A prejavi sa to potom celkovo vo vztahu. Pri muzovi musi zena kvitnut. A kvitne presne preto lebo vidi, vnima, ze ten jej muz ju naozaj chce, ze sa mu paci a ze to teda aj prejavi, dotkymi, neznostkami a zaujmom o intimny zivot. Nie len z nutnosti si to odbit 1-2x za mesiac.
V sexe to zrejme lepsie uz nebude.kedze je to take od zaciatku.vo frekvencii ste kazdy uplne inde.bud to ukonci a nájdi si sebe rovneho alebo sa budes utapat dalej.a frustracia z nedostatku bude vacsia a vacsia..
Preco by bol rozchod komplikovany?nie ste svoji a deti zrejme nemate ci? Tak?
tak to s nim chceš ostať, ked uz nebudeš mat rodičov, s týmto budes stastna? podla mna nie.
spokojnosť v žiadnom smere, určite odísť..ani deti nemáte,
prečo ste spolu? Odijdi a najde si niekoho ineho, niekoho kto v tebe prebudi ženu a uvidiš, že to bude zmena k lepšiemu
Buď jedno, alebo druhé, všetko nemôžeš mať, on sa nezmení, ak chceš voľnejšie myšlienky, tak lepšie bude s ním nebyť..
Ak chceš, tak napíš súkromnú správu. Som v tak v podobnej situácii, tiež som sem pred časom pridávala podobný príspevok.
skus mu obcas dat aj ty kompliment a mozno, co das, to sa ti aj vrati, skus vytiahnut na neho aj nejake pekne spodne pradlo, ci to nebude potom castejsie 🙂