Dievčatá máte nejaké špeciálne oslovenia - prezývky s partnerom? Ako sa oslovujete keď ste sami? Niečo originálne?
Nie.
zlatinko
minule to dcera zacala opakovat a tak volat na tatka
vyrozumela, ze to je on 😅😂😂
Nie nepoužívame nič také, dokonca mu ani nekomolim meno, volám ho Martin a on mňa Simi. Sme spolu dlhooooo.
My takisto nepouzivame nic podobne, nepotrebujeme sa oslovovat nejakymi specialnymi zdrobneninami a prezvykami :D Proste to nemame za potreby. Asi zalezi od paru, nam take netreba. Mame svoje mena, vieme si pekne povedat aj nimi. :D
Hroší život, prasko, Ignác, otec a mohla by som pokračovať ale to sa nedostane nikdy von z našej domácnosti. 🤣🤣 Ale to je náš humor zas 😏🤷🏻♀️
navzájom si hovoríme zlacík a zlacinko (zlatík a zlatinko, ale po trnavsky no 😀)
Nie nepoužívame nič podobné.
Áno, máme také a pre syna ešte viac. Ale prepáč, sem to písať nebudem.
Bunny 😂
Nie nič nejako špeciálne nemáme, väčšinou menom alebo zlato, inak nič.
Každému to inak proste vyhovuje, ale ja nemám rada nejaké skomoleniny, zdrobeninky a neviem čo.
Ono priateľ ma začal oslovovať Jujka a chce aby som mu vymyslela nejaké originálne meno, ale nič ma nenapadá 😔 žiadne mojko, Zlatko, miláčik ... 😔
@kvietocka33 ano, mame prezyvky, niektore pouzivame iba pri osloveni, niektore pri pisani, uz sme si tak zvykli
Daddy
@kvietocka33 mna moj muz vola mami😆 aj ked sme sami🤭 cim ma vzdy rozosmeje
My sa nevolame krstnym menom, ale ani mama/tato. Skor milacik/laska a pod. Neviem, ci niekedy prejdeme na krstne mena alebo ako 😀
@kvietocka33 Gazda 🙂
Sme spolu 18r ...a mozno 2x sme sa menom oslovili ..aj v práci, všade sa oslovujeme zlato,zlatik,miláčik,láska atď...
obaja mame svoje krstne mena. Ak ma chce "nastvat",tak mi povie "laska", lebo vie,ze sa mi z toho jezia chlpy.
Walter, Heisenberg, Kuchár, Chemik, Perníček,