Ahojte chcem sa spýtať, že či si Vaši chlapi prezliekaju do pyžama alebo spia v tom čo celý deň sú?
@veronika19895 fuj, to si neviem predstavit, ist spat v tom istom v com som cely den, aj keby len doma. Ani mat takeho partnera, ktory toto robi :D humusak
@veronika19895 nie spi v trenkach v lete alebo v.trickach v zime s dlhym. Pyžamá somu kupila a stoji v skrini.
Áno. Prezlieka sa, nie vždy do pyžama, ale berie čisté. Veď sa sprchuje. Tak isto aj ja a deti. Radšej budem spať holá, ako v spotenom tričku po celom dni.
Prezlieka, ak by siel spat v to, v com bol cely den, to by som ho hnala! Ale ci do pyzama, zalezi od viacerych faktorov. Napriklad od toho, ci vie, kde si dal pyzamo, ci som mu ho oprala a ci si musi ist do satnika hladat nove. Tam ma totiz taky nesystem, ze najst daco je umenie. Takze casto vezme ciste tricko a trenky a vybavene. V zime je to prenho horsie, to skor vyvinie usilie pyzamo najst.
V tomto teple? Spim ja v gatiach a on v boxerkach😆 a malý len v plienke v pyžame by sme sa uvarili.
Ja sama pytama neznasam spim v mazových starých roztiahnutych trickach🤣
Ale veď pyžamo nemusí byt dlhé a flanelove. Veď to môžu byt kratase s tieklo, ale proste určené výhradne na spanie
V tom, v com je cely den? To snad nie 🙈 Moj sa osprchuje a ide spat v cistych trenkach, pyzama nenosi. V zime, ale to mu musi byt velka zima alebo je chory, tak si da tricko s kratkym rukavom (ciste) 😃
@veronika19895 áno prezlieka, vždy sprcha a pyžamo bavlnené.
Spí v čom chce ale určite nie v tom dopotenom v čom bol celý deň.
Nahy, ked je chladno tak trenky a tielko.
Ano prezlieka
Neprezkieka sa do pyzama
no fuj...
V tielku a voľných trencloch🙂v zime vymení za bavlnené tričko, ale spodok má krátke vzdy
Prezlieka sa, ale nie do pyžama, to už na sebe nemal, ani nepamätám. Má nejaké tričká a tielka, ktoré nosí už len na spanie, k tomu trenky. Alebo spí nahý. 😍
spí v tom, v čom bol celý deň?! To si kde stretla, takého humusáka?
🤢
@veronika19895 neviem si predstavit, ze by manzel zalahol v koseli a nohaviciach v ktorych bol v praci cely den 😱😅. To sa ten tvoj osprchuje a oblecie si spat to, co mal cely den na sebe? Alebo aj sprcha je tabu?
Moj spi v trenkach alebo nahy, jemu je furt teplo 😁.
to by som nedovolila... prezlieka sa .
@barbora0308 si myslím že nie v košeli , to asi nie, ale autorka myslí že v tom tričku čo bol celý deň.. tiež si to neviem predstaviť.
Spi v boxerkach
Kazdy vecer sprcha a spi nahy 🙂
samozrejme, ze sa prezlieka. Najskor sa osprchuje/okupe a potom si da pyzamo. To uz by bol aky humusak, keby spal v tom, v com je cely den a este v tychto horucavach, co boli.
V trenkách spí a keď mu je zima dá si obyčajne tricko ktoré ma na spanie.
spi stale len v boxerkach, ci je zima alebo leto 🙂
Co myslis tym, ze spi v tom, v com bol cely den? Tie iste teplaky a trenky? Sprchuje sa pred spanim a da si na seba to iste? Alebo sa nesprchuje? Moj si da sprchu a ciste trenky
Dobrá téma na rozprúdenie debaty 😁👍
@veronika19895 asi si to zle podala, urcite si nemyslela, ze chlap je cely den v pracovnom alebo v rifliach a vecer v tom zalahne do postele.
Predpokladam, ze tvoj chlap pride z prace, osprchuje sa, hodi na seba nejake domace kratke gate a v tom ide spat?
Na tvoju otazku, moj muz sa prezlieka stale kvoli kazdej cinosti. Na spanie ma trenky a tricko, na vencenie psa ma ine oblecenie, atd.
Pyzamo nenosi,osprchuje sa a spi v trenkach
@veronika19895 do pyžama. To dá sprchu a navlečie na seba zas montérky?