Ahojte. Prosím blbé komentáre si nechajte, aj keď viem ze otázka znie divne ale nekomentujte ak nechcete poradiť. Používate niečo na prevoňanie pošvy? Napr keď idete mať orálny sex. Samozrejme sa umývam a ani nezapácham.
Ty nevies, ze chlapov vyhecuje prave ta prirodzena nicim neprehlusovana vona a mierne kyslasta chut? Ci myslis, ze by mala vonat ako mentolka, slany karamel alebo pizmo?
@viestta kto povedal že to chcem kvôli chlapovi?
Nie. Vzdy len sprcha.
Nie, iba detské mydlo alebo môj normálny sprcháč. Neviem o ničom takom ale napadol ma lubrikačný gél, bývajú aj ochutené a voňavé.
Však ty si písala, že pred orálnym sexom, tak pre inú ženu chces voňať?
Jaj, tak potom sa spytaj priatelky aku vonu a prichut ma rada
https://bewit.love/sk/produkt/intim-love?varian... myslela som niečo takéto, či nepoužívate
@personality to bol len príklad..
Vonavy stromcek si tam vesiam 🌲
@viestta teba radšej nekomentujem. Hneď ako prvé som písala že blbé komentáre nepotrebujem a keď niekto nevie poradiť tak nech nepíše..
@vanilkovazmrzka 😂😂😂😂
Autorka prepáč. Ja tiež neporadim a mám len blbý komentár. Ale ďakujem,že si mi spríjemnila večer. Šulam sa tu už 5 minút nad tým nadpisom. 😂😂😂😂 Najprv som prečítala, že Prevoňanie kabíny.
Ja som ti uplne seriozne odpovedala, je to vedecky dokazane, ze chlapi preferuju prirodzenu vonu a chut. To co preferuju zeny, to neviem, preto ti odporucam spytat sa.
Drevená mäta pokvapkaná citrónom. 👌
Jasne zvykneme dávať kečup, med, smotanu, šľahačku na čo akurát mame chuť resp čo chladnička dá
@evaachesa 🙏😘
Pouzivaj intimny gel pri sprche, to je take aj svieze a predsa nepotlaci prirodzenu vonu a chut… a budes sa citit istejsie, ak s tym mas problem…
@kyruska používam
Tak nevymyslaj, nepouzivaj umele vone, fuh ziadne tazke sladke odrby… stazoval sa partner? Ak nie, neries… ak ano, rieste spolu…
Autorka, na blbu otazku, blba odpoved 🤷
Toto som videla v reklamných novinách tejto značky, ale osobnú skúsenosť nemám.
https://www.havlikovaapoteka.cz/sk/intimni-seru...
Placem z tych komentov
@vanilkovazmrzka skoro mi cvrklo 🤣🤣🤣