Prestala som ľúbiť manžela

12. nov 2022

Prestala som ľúbiť muža, ani neviem ako. Všetko mi už na ňom ide na nervy. Vadí mi aj keď zakašle. Som z neho vynervovaná a podráždená. Nevie riešiť problémy, do toho pije. Hnusí sa mi, že opitý sa ma ide dotýkať.
Neviem ako situáciu riešiť. Spolu sme 8 rokov, len rok manželia.

stellarstar
12. nov 2022

Odísť od neho?

marca12
12. nov 2022

Riesi sa to rozvodom. Ak ti uz nezalezi na zachrane vztahu a pokaslal to natolko,ze uz nie je co zachranovat,tak naco sa zbytocne trapit a cakat ma zazrak. Keby bol normalny,stoji za to. Ale ak pije a je to s nim tazke,takeho muza nepotrebujes.

iwesska
12. nov 2022

Ak sa nechce dat liecit ani inak pracovat na obnoveni vztahu,tak len rozvodom🤷‍♀️ A aky ma vlastne dovod pitia? To za rok sa tak zmenil na nepoznanie,ci si len dufala,ze ho manzelstvo zmeni?🤔

autor
12. nov 2022

@iwesska Po nočnej si kúpi pivo, vraj aby zaspal. Dnes sme sa chytili a išiel si kúpiť vodku, už ju celú stiahol. Pivo pije takmer každý deň. Hnusí sa mi.

w123
12. nov 2022

odid to sa bude len stupnovat

nnnuuunnn
12. nov 2022

Máte deti? Ak nie, tak si gratuluj 🙂

autor
12. nov 2022

@nnnuuunnn Deti nemáme.

filipka250
12. nov 2022

Deti nemate. Co ta pri nom drzi?

autor
12. nov 2022

Sadne si v kuchyni, pusti smutnú hudbu, pije a na stoličke sa hojdá 🤦‍♀️

autor
12. nov 2022

@filipka250 Neviem, bojím sa jeho reakcie na rozvod.

pribinak
12. nov 2022

Toto začal robiť až po svadbe?

autor
12. nov 2022

@pribinak Už predtým.

filipka250
12. nov 2022

Mozno sa aj on chce rozviest, len nevie, ako ti to povedat. Porozpravaj sa s nim o tom, ked bude triezvy. Ver mi, ze lahsie sa odchadza z kratsej cesty.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenusiatko
12. nov 2022

Vyhrala si, ze nemas s nim deti, to by este len bola tragedia. Zvolil si cestu do pekla. Ja by som najskor riesila, ako od neho odist a potom rychlo rozvod. Davala by som si pozor, aby mi neublizil, v dakom alko amoku mu prepne a si v nemocnici. Mas zivot pred sebou, nenechaj si ho znicit predcasne.

rachelkk
12. nov 2022

Prečo neodides ? Keď nemáte deti .choď do Talianska na víkend . Užívaj si ze si od blbca mohla odísť .

menojejedno
12. nov 2022

Ahoj ja riešim to isté . Môj nepije každý deň ale každý víkend a celý víkend je zavretý v izbe a vypije za tie dva dni dve fľaše vodky . Niekedy je "normálny" a zaspí a niekedy vyvádza a odíde si von akurát je potom problém s tým aby sa vrátil . Kedze ledva stojí na nohách . Lenže my máme aj dieťa a tiež rozmýšľam už intenzívne nad tým že odídem ale čakám naivne na zmenu ako debil . Ľutujem že som od neho neodišla keď sme nemali záväzky. Ale nikdy nie je neskoro na zmenu . Ak sa dá odíď, vždy to bude len o falošných sľuboch ako prestane a bude sa to opakovať a možno aj zhoršovať postupnou agresiou, alebo vyhrážkami že si niečo spraví keď o teba príde . Porozprávaj sa s ním v kľude ak je taký typ chlapa čo je ochotný počúvať a porozprávať sa, mňa môj vždy nejak odbije typu ale dobre ja to nebudem počúvať . A keď sa ti hnusi a máš pocit že ho už nemilujes tak ťa pri ňom vlastne fakt nič nedrží ani city , ani žiadne deti a záväzky . Myslí na seba a ver že tebe bude lepšie bez neho . Lebo s ním to už lepšie nebude . Lásku človek nevynuti a keď už to vyprchlo tak skôr či neskôr budeš na neho len podráždená a toto je už začiatok vášho konca

mikadooo
12. nov 2022

No, ak to chceš zachrániť, tak poradňa. Ak to nechceš už zachranovať, tak rozvod🤷. Keď sa bojíš jeho reakcie, tak sa najskôr odsťahuj, alebo si nájdi bývanie a až potom mu to povedz... Hádam nebudeš s ním teraz celý život, lebo sa bojíš jeho reakcie...

54tinka54
12. nov 2022

Nepochopím načo sa konala svadba keď bol taký už predtým.. dokážeš to nejak racionálne vysvetliť? Sľúbil ti že bude svoj problém s alkoholom riešiť alebo?
A ak od toho čakáš že zázračne prestane piť a bude z neho iný človek, asi ťa sklamem.. skôr sa to bude len zhoršovať.. jedine že by pristúpil na liečenie a potom to aj tak bude chcieť veľké sebazaprenie aby si dal s alkoholom pokoj.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foterlotor
12. nov 2022

@menojejedno 2 flase vodky?? a ja som si myslel ze pijem vela a to dam tak par piv za tyzden... flasa vodky by ma zabila. To je cisty alkoholizmus.

bluka2
12. nov 2022

Ako by zareagoval na rozvod? No kúpi si ďalšiu fľašu. Ultimatum-liecba alebo rozvod.

vler
12. nov 2022

Dala by som mu ultimatum a zaroven by som sa zacala pripravovat na vsetky aspekty rozvodu: byvanie, financie, rozdelenie majetku

cukricek12
13. nov 2022

Ja som sa rozviedla a začala novy život.

mimka2019
13. nov 2022

Ja zase nepochopím tie ženy, ktoré sa vyhovárajú na deti. Áno neodídu, lebo majú detí? Trpia psychicky, poniektoré aj fyzicky. Autorka detí nemá, má to ľahšie. Ale tie čo máte detí, tak si nemyslíte, že tie detí trpia s vami??? V toxickom prostredí. Myslíte si, že detí to nevidia, necítia? Nerozná, smutná, zronená matka = nervózne, smutné, zronené dieťa. Dieťa prežíva to isté ako matka. Takže ostanem s mužom v toxicom vzťahu len pre to, lebo s ním mám dieťa/detí? 🤦‍♀️ za mňa dosť čudné a áno dieťa potrebuje aj otca, ale nie otca alkoholika, tyrana a agresora.

zdenkastanka
13. nov 2022

A preco si si ho pre boha brala?????

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stateopera
13. nov 2022

Oddeliť sa na istý čas a uvidíte mne to teraz radia všetci tak sme od seba a keď odchádzala povedala nedavaj my zbohom daj tomu čas

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
15. nov 2022

@athom nie, chyba je v nej lebo si uz takeho trula vzala... autorka, ale len este pockaj, po dietati sa zmeni... ked nie po prvom, po druhom urcite😏🥴