Prerušovaný styk - paranoja

29. nov 2020

Prosím o názor,alebo mám len paranoju. Pubertálny problém,hoci mám veľa rokov.vysadila som HAK takže si neviem akosi zvyknúť na "chaoticky sex" a stalo sa nám,že prvý styk bol prerušený dostatočne včas,no druhý na to, bol chvílu bez kondomu,kým sme sa zbadali a partner sa medzi stykmi nevymocil.mam 27 dňový cyklus a styk bol na 20 deň cyklu. Ďakujem za názory a pardon za primitívny problém, hold stalo sa.

malicka_mysicka
29. nov 2020

Moja skusenoat je taka, ze cely zivot fungujem bez antikoncepcie na prerusovanom styku. Moj muz kondomy neznasa a mne antikoncepciu neodporucala lekarka. Ked sme sa rozhodli mat dieta, tak dvakrat po sebe som otehotnela na prvykrat.. takze myslim ze s partnerom sme dost plodni..Take veci aby sa parter isiel vymocit sme tiez nikdy neriesili a neotehotnela som nikdy. Podla mna je to unreal, ale hold, vraj je plno zien ktore tak otehotneli 🤷‍♀️

autor
29. nov 2020

@malicka_mysicka ďakujem za názor...ja by som bola celkom kľudná,len som si uvedomila tie "nevymocene spermie" a už mi hrabe...čiže aj ty si zažila druhé kolo bez vymocenia muža?

20erika07
29. nov 2020

@malicka_mysicka my takisto, 14rokov ,2 planovane deticky 🙂

daniela1911
29. nov 2020

U nás tak isto, rokmi odskúšané... jedno baby po 2-3mes “nepozornosti” 🙂