Ahojte máme s manželom 3 deti.
3,5 - 1,7r a 4 mes ( chalani )
Poraďte mi napadlo mi pre neho urobiť prekvapenie .. sexy spodné prádlo večera ktorú si želá , napadlo ma žeby prišiel zaviazala by som mu oci .. posadila na stoličku , s tým že mám spodné prádlo na sebe..
urobila niečo previedla 🤣🤣🤣 len tak ho potešiť , predtým alebo potom by si dal večeru to by sme sa dohodli 🤣🤣🤣 sviečky , len som chcela nech to ma hlavu pätu a nejaký názor že čo poviete na toto 🤣🤣🤣
Chcela som že dáme napríklad deti spať a pojdeme na západ slnka keď viem že spinkajú pekne a tam zbytok večera jedlo domáce len stoličku sa mi tam nechce brat a ani sviečky 🤣🤣🤣🤣 názor ? Pripadne rady ? ;) príklad fotku pradla🤭🤭
Bod 1. Dajte deti k babkovcom. Bod dva. Robte čo sa vám páči.
Úplne mimo, ale takého prádlo máš na sheine, za pár drobných a vyzerá, že to čo si poslala je to isté aké majú tam. 😀
Neporadim,ale klobuk dolu,ze pri 3 detoch a este tak malych ti take cosi vobec napadne 🙂 akokolvek to urobis,bude to prenho krasne 🙂 aj vecera na balkone/terase pri zapade slnka isto potesi
Názor je, že si dobra manželka.
Rada je, že toto rob častejšie.🤣
hlavne mu nezavazuj oči, muži sa radi pozerajú 😉 skôr ho rovno pri večeri obsluz v tomto prádle 😉 po večeri nech ho strhne 😀
No tak take male deti by som nenechala doma same ani na 15 minut to ako moze niekoho napadnut po prve a po druhe nepozname tvojho muza
Zmazala som svoj predošlý komentár o tom, že by som deti samé nenechala, ani keď pekne spinkajú, lebo som si uvedomila, že večera v sexi bielizni asi nebude niekde mimo, ale zrejme u vás doma, na dvore, alebo na terase. V tom prípade je to v pohode, zrejme máš nejakú videopestúnku, takže deti budeš mať stále pod dozorom. Užite si to, krásny večer želám. 😍
@domka222 možno sú na samote u lesa 😁
@domkakvet nechcem názor či ho poznám a či sa mu ro páči chcem názor či je to super nápad 😍🥰🥰
@galganka to je asi problém keďže rodičia majú nad 76🙂 rokov takže sama by ste také malé deti nedala im led ledva chodia a sú radi že prejdú par krokov a majú klud 😍😍
@lienkazuzu cute 🥰❤️❤️❤️
@h2 veď niekde na kopci 🤣🤣🤣🤣 nie v lese samozrejme 🤣🤣🤣🤣ale myslím vonku 🤭
@zuzanka.zuzu myslím to keď ma uvidí v tom spodnom prádle ;) len chcem názor či doma na stoličke a že wauuu večera hento , poznám si ho .. len oto mi ide vás názor že či doma keď deti zaspia a viem že budú spať či vonku 🙂
@janickacrazy nebývame ešte sami🙂 bývame na dedine u mojich rodičov 🙂 sťahujeme sa pred vianocami ;))
No, tak niekoho iného poprosiť. Jedno z detí nemá ani pol roka. Také dieťa som nenechávala samé ani na zbehnutie ku kuriérovi v byte. Dupľom v noci. Vstane jedno, zobudí ďalšie, vy nimde, zachvátia paniku a nešťastie je na svete... miesto erotiky.
Fuha mas teda odvahu nechat deti same. Ja som prvykrat nechala ked som mala poradnu. Na pol hodky. Ale to maju 6 a 9 rokov. A boli na telefone. Z tu pol hodku som im 3x volala. Spia ci nie ja by som sa ani na muza nevedela sustredit.
Veď deti neostanú samé doma keď bývate u rodičov
@michelle567 máme kameru 🙂 ktorá ma veľký dosah 🙂
@michelle567 rodičia vždy spia 🤣🤣🤣
Tak teda to bude doma ❤️❤️
Palec hore za pradlo. Mne by sa pacilo toto ako muzovi: jemne namalovana, pekne spodne pradlo, pekna vona, spolocna vecera v meste, laskovanie, zvadzanie, pripadne mu posepkat v meste, ze nemas nohavicky... roztrhne mu trenky 😀 niekde ho zatiahni do tmavej ulicky a daj mu ruku do gati, daj mu ochutnat broskynku prstami.. toooolko napadov existuje.
@foterlotor Joj ďakujem ❤️❤️ keďže máme tri deti 🤣🤣🤣 občas som rada že máme čas pre seba a môžem sa mu povenovat 🤣🤣 a preto chystám nie o lebo chodí na 3 týždne od nás preč 🥹🩵
Ano je to super napad, len to este nejako dories s detmi, same byt nemozu.
@domkakvet veď ja neutekam nikde 🤣🤣🤣 budeme doma už to nejako vymyslím😍
Tak zalezi aky ma tvoj muz vkus, za tie roky ho lepsie poznas ale deti by som same doma nenechavala.