cauko,
trosku potrebujem vyventilovat ohladom takej blbosti…
aky mate nazor na to, ze ked ste s niekym uz nejaku dobu a po nejakom urcitom case vas dobehne minulost. Som s mojim priatelom vyse roka, a vsetko je v poriadku, som spokojna, stastna, mame spolu vynikajucu komunikaciu a vsetko klape tak ako ma.
Rozumieme si vo vsetkom.
Len ja som trosku obcas taka domyslava povaha. Pracujem na tom samozrejme uvedomujem si to, snazim sa davat pozor na svoje myslienky a kontrolovat sa. Mozno si namyslam a prehanam, ale ide o to, ze som pred nejakym casom ciste nahodou (nie nesliedila som) nasla nejake fotky a screenshoty od jeho byvej. Samozrejme je to minulost a obaja sa v tom nevrtame. On je zo vsetkym uz davno vysporiadany. Len moja hlava obcas sommnou hra hry a pokusa ma. Nasla som fotky a screenshoty memes ktore si posielali. Samozrejme som o tom povedala priatelovi, zabudol ze to ma v PC, pretoze to este bolo zo starych cias, a zostalo to na google drive a ani o tom netusil. ma dva emaily. jeden stary a jeden novsi. A boli tam screeny z tej cartoon rozpravky Spongebob a obaja ten cartoon milovali. On uz od detstva aj mi o tom vravel ze od detstva ma rad tuto zltu postavicku. Nasla som si ju na fb a vsade mala prispevky a popisky z toho cartoonu. A taktiez vselico ohladom toho. Ja som o tom este nevedela do tej doby a davno som mu kupila tricko s touto fiktivnou postavickou len tak zo srandy, velmi sa z toho tesil. Jak som to zistila ze aj ona mala rada ten serial, nejak sa mi to sprotivilo. A mam v hlave vsugerovane ze si urcite na nu obcas spomenie, ked nosi to tricko alebo ked vidi nieco v spojitosti s tymto serialom. Bol s nou dlho a mali toho zrejme viac spolocne… neviem asi som len paranoidna a zbytocne sa zapodievam s takymito sprostostami.
Je to uz davno za nim vyriesene. Ale stale ma velmi rad ten serial a vsetko s nim spojene. Som asi blazon ze?
(Sme dospely ludia, nie decka alebo teenageri) Len ja mam obcas blbe myslienky o sprostostiach? Mam averziu na ten serial naozaj..
- neodzudzujte ma, chcela som sa len vypisat. Ulavilo sa mi.
@reanda uz som nieco naznacila samozrejme, ale ked on ma rad to tricko a je odomna. a neviem nechcem byt hysterka ze koli takej veci vies..
ze ritualne hahah 😅😂
Veď keď si spokojná šťastná tak čo riešiš? Potrebuješ umelo vyvolávať nejaké problémy tam kde nie sú? Zrejme sa v tom vzťahu nudíš by som povedala. Prosím tá chovaj sa ako dospela zena a nerieš prkotiny ktoré sú totálne zbytocne
@gabika0825 Hej ved prave je to zbytocne riesit :D
tak teba ma asi radsej, ako tricko, nie?
ono to sice vypada ako blbost, ale az taka blbost to byt nemusi.. mna by asi tiez mrzelo, keby ma moj muz nieco take, co ho s byvalou spajalo a ja som 'mimo'.. nechces si zamilovat spongeboba? 🙂 alebo skor, nemate vy dvaja nieco take, co vas spaja a co mate radi obaja? mozno je cas na inu postavicku na tricku 😀
To chces aby on teraz prestal mat rad Spongeboba, a vobec vsetko co mali radi oni spolu? To sa asi neda. Podla mna by prrstal mat rad Spongeboba ak by ho mal rad vyslovene len koli nej, ale on ho mal rad od detstva, akurat sa zhodli na tom co maju radi a ked ona odisla jeho laska k Spongebobovi stale zostala. Ziarlis na ich minulost.
Najdi si nieco co mate teraz vy dvaja spolu radi. Spongeboba nechaj tak.
no..nemam problem, tak preco si ho nevyrobim,ze? 🙂 take poznam.
Toto je taka kravina ze mi to ani nie je smiesne.Mas problem sama so sebou vo svojej hlave.No bud citis,ze ta az tak nemiluje,ked ruesis kok....,alebo vyhladaj psychiatra.
Samozrejme, že si na svoju bývalú spomenie ... každý človek to tak má ... ja neviem, ešte chvíľku takto funguj a nechá Ťa ... keby som bola chlap, nechcela by som Ťa ... riešiť takéto sprostosti, zbytočná záťaž, zbytočná strata energie vo vzťahu.
Áno, preháňaš. To, že mali radi rovnaký seriál im nevytvára nekonečné puto. A že pri tričku myslí na bývalú by mi ani nenapadlo. Hlavne, keď ho k tomu nepriviedla ona.
OMG!!! Môj chlap má s bývalou dve deti a som s tým v pohode. Tvoj má s bývalou blbého SpongeBoba (to fakt dospelý chlap na tomto fičí?!) a si z toho na nervy. 🤦🏻♀️Nechceš pre istotu aj hubky na riad vyhodiť?
Muzom sa nenaznacuje, muzom sa hovori priamo, co chces, co ti vadi, co od neho ocakavas.
Ale po pravde, robit si tazku hlavu a este k tomu aj vyrabat big problem vo vztahu z nejakeho blbeho animaku len preto, ze sa pacil aj jeho byvalej je chore. To je rovnake akoby uz mal prestat mat rad nejaku konkretnu hudobnu skupinu, lebo ju mala rada jeho byvala a v zivote by uz nesmel zjest svieckovu, ktoru miluje len preto, ze ju mala rada jeho byvala.
Ja mam tiez averziu na Spongeboba a to jeho byvalu ani nepoznam 😂
Ty riesis hluposti. Ale asi ste este mladucki, neviemz co ti napisat, tiez som taka bola. Asi to pride len casom. Ked si zacnes samu seba naozaj vazit, cenit a mat rada. Ziskas sebavedomie, budes sa viac zaujimat o seba ako o inych a potom ta uz taketo veci trapit nebudu
Chápem že si sa chcela vypísať.. ale keď sa zamyslis nad tým, tak uznaj že preháňas.. stavím sa že tvoj muž nie je len fanda SpongeBoba, ale cojaviem má rád aj guličky v paradajkovej omáčke.. možno mu ich varila aj bývalá, myslíš, že vždy keď si dá obľúbené jedlo tak si spomenie na nejaku konkrétnu osobu? Pochybujem že to tak je.. ale nech je to akokoľvek, ľudia majú radi rôzne veci a niektoré ich spájajú s minulosťou, to ale neznamená, že dospelý muž romantický premýšľa nad bývalou keď uvidí žltú kreslenu špongiu.. to sú romantické predstavy žien, ale muži podľa mňa takto neuvažujú..
Majú proste niečo obľúbené a je to.. ja teda neviem koľko môže mať rokov chlap čo nosi tričko SpongeBob, ale tak ľudia sú rôzni..
Nechápem niektoré ženy fakt ako. Teraz čo, keď ide v telke žlta postavička, tak nemôže ani pozerať, či čo? Ty asi až tak dospelá nie si.
A inak môj mm mal od bývalej trenky so Simpsonovcami a zbožňoval v nich spať a nikdy mi nenapadlo mu povedať, nech ich vyhodí, alebo nenosí.
@lindusss2016 Ja ho zase milujem 😅, nechapem, ze niekto ten serial nema rad, mna to sice v mladosti obislo, ale s detmi sme ho stale pozerali. Je to super vtipne 😀
A preco by si nemohol spomenut na byvalu.mam tiez veci co mam spolocne s byvalym a vzdy ked na ne narazim, tak si na neho spomeniem...a to uz je 30 rokov..radi si aj o starych casoch poklebetime, ked sa stretneme... Ja som vydata, mam deti..on je zenaty, ma deti...nic zle v tom nie je... Nemas problem, tak si ho vyrobis? Ved aj ty mas svoju minulost...tak ako aj on... Keby si bola moj partner, tak sa zblaznis..ja mam este aj fotky mojich byvalych v albume je to moja minulost, moje spomienky...nevzdam sa ich...
Pozri si ten serial, aspon nejake diely, a skus, ako to na teba posobi. Nie je problem v tom, ze tebe sa ten serial nepaci a nie si z neho taka ocarena? Tvoja ziarlivost ti vravi cosi taketo? Nenechaj sa tym prevalcovat. Mozete mat kopec inych veci spolocnych. Hladajte tie spolocne veci, kludne tiez nejaky serial, co vas oboch chyti 🙂 Ale aj hocico ine - sporty, kino, knihy, vylety... postupne budete mat mnoho spolocnych spomienok.
A uplne zrela bytost asi ani nechce, aby sa jej partner zbavil minulosti a absolutne na nu zabudol. Vzdy sa na to pozri aj cez svoju vlastnu minulost. Mozno si tiez v srdci skryvas svoju byvalu lasku. A vies, ze je koniec, a obcas ti ju nieco pripomenie a citis sa preto bohatou a sirsou osobnostou. No neznamena to, ze by si utekala a ruisla sucasny vztah...
Pozeram, ze u vas je vztahovy trojuholnik ty on a ten Spongebob 😁
To je take zlate, ze ma zo zivora vymazat Spongeboba 😂
Musíš mať asi dosť nízke sebavedomie keď riešiš také somariny.
A čo keď chodili do reštaurácie na spoločné obľúbené jedlo? 😉
Preto nikdy nestalkovat byvale 🤷♀️
Ja som bola s byvalim 3 roky a v kuse sme pozerali simpsonovcov. Obaja sme to zboznovali. Ked to ide v telke rada si to pozriem znova, a v zivote som si na neho pri tom nespomenula.ak to pomoze
Ja by som zásadne chodila spávať v nočnej košeli s týmto motívom ...bude mať väčšiu chuť 😛
@dadis nie, pred kazdym vztahom vykonat u chlapa lobotomiu, ritualne spalenie fotiek, doslednu kontrolu ulozisk kde by mohol mat co i len drobnu spomienku na byvalu, vyhadzat z domu nabytok na ktorom, lezala, sedela, vyhadzat vsetky pribory, lebo ich mala v ustach, vyhadzat mu vsetky handry, lebo co ak mu prave jeho oblubene fusakle kupila byvala. Pre istotu aj vydymit jeho dom salviou a pozvat nejakych vyhanacov diabla, jeden nikdy nevie, kde sa povaluje jej vlas...
Ja si vždy spomeniem na bývalého keď vidím Manchester United v telke keďže to bol jeho obľúbený futbalový tím 😀🤣
Toto skutočne je nezmysel, čo riesis, myslím ze aj ty sama to vieš 🙂.
Proste mal rád toho žltého pajka, a náhodou ho mala rada aj ona to je všetko. Pochybujem, ze by tetaz si pri každom zhliadnutí tej rozprávky spomínal na bývalú, to je úplná somarina.
Mne by toto ani nenapadlo, ja žasnem, ako niektoré ženy dokážu mat asociácie - bývalá a Sponge bob 🙈🙈 a co keď si tetaz pri tom chlap spomenie. A aj keby, tak si spomenie, no a? Veď to je minulosť, proste voľakedy s nou bol, sexoval, chodil na výlety... Proste bol s ňou, a nie s tebou. Ty máš svoju minulosť, on ma svoju a spomienky k tomu zákonite patria.
Niečo celkom iné by bolo, keby ti opisoval a ospeboval, ako pozerali s byvalkou celé doobeda tu žltú somarinu, ale takto...
Pusť to z hlavy a nerieš, čo fakt nemá zmysel
Mozno si aj na nu v suvislosti s tym spomenie, to predsa nic neznamena. Mne tiez par veci evokuje byvaleho a spomeniem si a vzdy si poviem ze je dobre ze sme sa rozisli, skoda ze nie skor..a tiez sme boli roky spolu a mali vela spolocneho. Ale aj vela rozdielneho a vlastne to bol strateny cas. Ale teraz mam nastastie za manzela mojho muza a nie byvaleho. Mozno len zbytocne dramatizujes..
Vieš, že s ňou aj suložil. To si ma teraz odrezať penis alebo čo? Áno, páčila sa im rozprávka, možno aj filmy aj hudba, knihy čokoľvek. Trošku sa o priateľa zaujímaj a aj o to čo má rád, na čom sa smeje. Možno ťa to chytí tiež a budete sa baviť spolu. A nie je to nič nenormálne mať pár foto či meme v PC z minulosti, je ok. ( Pokiaľ to nie sú nahé foto)
tak ked mate spolu vynikajucu komunikaciu, preco mu nepovies, ze ta spongebob irituje kvoli byvalej a nech to tricko radsej ritualne spali? 😀