Predčasná ejakulácia

andrea400
29. okt 2020

Ahojte manžel má problém s predčasnom ejakulaciou, to znamená ze sex u nás je len o vsunuti spraveni možno pár tvrdých pohybov a koniec. Nehľadám ani radu ze co s tým lebo s tým sa asi ani nedá veľmi nič robiť len nejakú skúsenosť ako to zvládate ed keď sa dvaja ľúbia všetko musia prekonať rozchod to nerieši...

kavickarka27
29. okt 2020

@andrea400 aj u nas to tak je. Trva to od 1-5minut. Tu ale nastupuje chlapova ochota skusat ine sposoby tvojho uspokojenia. A stoji za zmienku ze zo zdravotneho hladiska to nemusi byt ok,mal by skocit s tym k lekarovi ak to pretrvava dlhodobo. Dalsia vec je ci sa snazi s tym nieco urobit- Vydrzat dlhsie,alebo mu to je jedno..

ayanamirei
29. okt 2020

preco si si vzala niekoho s kym trva sex minutu a nic s tym ani nerobi ani nechce zjavne robit ??? nechapem...

malinoismum
29. okt 2020

Je taky gel ktory trosku "znecitlivie" a partner vydrzi dlhsie... Skúšali ste? Inak veľmi nepríjemné, mrzí ma, že máte taký problém... :(

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulka1802
29. okt 2020

Kamoška mala takého manžela a boli spolu pár rokov a nikdy sa to nezlepšilo. Nakoniec sa rozviedli, síce nie kvoli sexu, ale teraz má priateľa a ten s tým nemá žiadny problém. Kamoška je celá happy, že a teraz vie, ako má vyzerať dobrý sex a ten rozhodne netrvá pár zasunutí dnu a von...

miiriaam
29. okt 2020

@andrea400 su take kondomy ze long action, znama mala takeho, ze to trvalo 15min,on bol medzirym asi 3x a ona sa ani nezacala tesit😆.. Zacali tieto kondomy pouzivat a zlepsilo sa to dokonca spolu spali hodinu az ju to bolelo😆

andrea400
autor
29. okt 2020

@ayanamirei netvrdím ze s tým nechce nič robiť chce

limetka69
29. okt 2020

@andrea400 castejsie sex, a mozno nejaky alkohol by mohol pomoct to predlzit. Mm sa urobi rychlo ked dlho nebol sex, ked je casto je sex dlhsi, ked si dame do nosa, je to ako z filmu 😁 ale o tom nie.... 😂 Proste som chcela povedat, ze pravdielnost, alebo aj 2x za sebou ako bolo spomenute.

pininka1
29. okt 2020

Zijem takto uz 18 rokov, skusila som rozne veci, manzel odmieta lekara. Nastavili sme sa tak aby bolo obom dobre a po jeho 40 a mojej sterilizacii sa to dost zlepsilo . Urcite to pre mna nebol dovod nechat ho, aj ked to bolo casto narocne.

kotulicek
29. okt 2020

@andrea400 vyskúšajte rôzne sexuálne pomôcky na tvoje uspokojenie ...existuju aj vseliake hru do postele môže ti to vynadrazdat inak alebo treba niečo zmeniť .. aby to stále nebolo o Tom istom ale ísť NATO aj inak... Veľa úspechov prajem

dominikafr
3. aug 2022

Ahoj. Ak problém ešte stále pretrváva, napíš mi. Mám niečo, čo určite pomôže. 😊

dominikafr
3. aug 2022

@pininka1 kľudne mi napíšte, mám jeden produkt, ktorý by mužovi vedel pomôcť.

dominikafr
3. aug 2022

@kavickarka27 ak chcete, mám produkt, ktorý by pomohol. 😊

tamaraa27
Odpoveď bola odstránená
Zobraz