Preco ženy súhlasia s nezáväzným sexom?
Lebo si chcú užiť bez záväzkov.
pre to iste ako muzi? :D
z rovnakeho dovodu ako muzi
chcú vyskúšať aj iného partnera ako vlastného manžela...😉
@deti95060810 nesuhlasim😅
ja som si uzivala ked som bola v obdobi po rozvode a nechcela som sa viazat. aj s mojim muzom sme zacali nezavazne. az po viac ako mesiaci sme si povedali ze skusime aj vztah
Ten lepší dôvod je, že majú zo sexu pôžitok a ten horší, že dúfajú, že si cez sex získajú muzovu lásku.
Ja nechápem toto rozdeľovanie podľa pohlavia 😂 čo len muž ma právo mať rád sex a keď je mimo vzťahu môže mať aj nezáväzný?
Ktore ako a ked suhlasia je to ich vec, ostatnym do toho nic.
@jsbb ked ju doma muz zanedbava vyhladava to inde
A kvoli comu mas sex ty?
@hsara99 ked ma doma frigidnu zenu co snu?? kupi si gumenu ancu?? nafuka po akcii da do pracky a bude sneho svetec hovadina
a preco by nemali? 🤔😁
@nikpa len zeny vykrikuju ze chcu iba vztah zadny nezavezny sex ani kamaratka s vyhodami
A preco nie??? 😄😄😄😄 Kazdeho vec, nech si robi co chce.
@jsbb moja babka by ti na to povedala, nemusis si brat cele prasa pre klobasu 😉
Pretože pôžitok zo sexu vyvoláva radosť, sex uvoľňuje hormóny šťastia, rozptyľuje stres, napätie.
Prečo má človek rád čokoládu? Lebo je sladká, spúšťa pocit šťastia, komu nerobí dobre jedno aj druhé?
@jsbb Mladé kočky na škole, zvyčajne sú ovplyvnené kamoškami, potom ale príde magická hranica 30r, a narazia do steny s názvom Realita- biologické hodiny. Zistia, že normálny sú už obsadený, a keď sa niektorí uvoľní,tak predsa si nezoberie za ženu, ktorú skúsil každý v meste 😉 Ani ty by si nechcela miestneho cassanovu však?🙄 Potom to príde, tiktok / instagram vyplakávacie videá, kde sú všetci dobrí muži, ako ľutujú že sa kur...ili keď boli mladé a žiadané. Potom príde 35r, muži v ich veku ale chcú 25 ročné,nie až tak vyžité, takže nastupuje fáza Mačka 😇
@sissy27 milion bodov 🤣🤣🤣🤣
@pralinka25 horsie ked to robia zadane
@sergejj Bohužiaľ poznám vydaté/zadané a aj deti majú 😵
A nie je to potom pre muža ako neplatena prostitútka, keď ide len o sex, žiadne city.
@katkazocele
normálni, zadaní - viacerí, mäkké i
obsadený - jeden, tvrdé y
Ked uz tu grcas zasa svoje frustracie, nech to mas aspon pravopisne spravne, Johanka z Arku proti "nevere" 😂
@katkazocele tvoj zivot v kocke? 😜
@babulkomale Ospravedlňujem sa, išla som v móde - je mi to gramatika 😅
@babulkomale aký je tvoj počet partnerov, veď to nie je nič, za čo by sa mala žena hanbiť tak šup šup podeľ sa o to číslo 😉
@jsbb A on je jej neplateny gigolo 🙂 Skus sa nepozerat na sex ako na komoditu, ktoru zeny za nieco vymienaju s muzmi ... ci uz su to peniaze, socialne postavenie, financna istota, status "slusnej" vydatej zeny ... aj s manzelom si to potom clovek viac uzije ked je to vzajomne potesenie sa
lebo maju radi sex maju z neho potesenie, vedia si ho uzit a chyba im ked nemaju ziadneho partnera?