Prečo takto reagoval?

25. sep 2022

Ahojte idem riešiť s jedným mužom milenecký vzťah. On sa často stretáva so svojou ex aj keď vie ze to nie je dobre. Podľa mňa tam sú nejaké city ešte. Ja so svojím ex ešte spolu žijeme keďže sa nám nedá inak. Pred chvíľou sme sa pochytili očividne mu vadí ze s exom žijem pod jednou strechou ze to nie je takto dobre. Opatovala som mu to tým ze ci je ok keď sa stretáva so svojou ex stovky kilometrov je vzdialená a chodí za ňou. My dvaja sme ešte spolu nemali nič. Neviem ci žiarli ci prečo mu to vadí keď robí v podstate to isté. Vraj spolu nič nemajú. My tiež nemáme aj keď sme pod jednou strechou. Prečo podľa vás takto reagoval? Co cíti? Nechce sa k tomu vyjadriť

autor
25. sep 2022

Dodám len že sme sa videli asi 4x osobne (nič sme neriešili len čisto ako kamaráti) a mali sme sa veľmi dobre. Bavili sme sa smiali sme sa bolo pekne.

matullienka
25. sep 2022

Myslím, ze kým budete pokračovať tak si dajte vzťahy so svojimi ex na poriadok tak aby vám nijak nezasahovali do nových vzťahov inak to nebude dobré nikdy.

bosorka2302
25. sep 2022

Skryty narcizmus? Skuste si pozriet clanky o tej problematike ci nahodou to nepasuje

januska12323
25. sep 2022

Buďte kamaráti nie milenci keď si neviete upratať ani bývalé vzťahy.

doriiis
25. sep 2022

Obaja ste nevyzreli,hladate vztah a este nemate ukoncene predosle.Kolko mate rokov? 20?

pribinak
25. sep 2022

Obom odporúčam najskôr doriešiť svoje bývalé vzťahy a potom začať nove
Ty si rovnako čudná ako on, nemáte si čo vyčítať

ukulela
25. sep 2022

Vitaj opat. Pred par dnami diskusia, kde:
Spavam a byvam s byvalym, on ma uz ale inu a som s tym ok.
Chcem riesit exovho kamosa, co spava s byvalou.
Aky posun cakas? Nemate pouzatvarane vztahy s minulosti. V Beverly hills spal kazdy s kazdym preto, lebo nemohlo byt 300 hlavnych pistav. V realnom zivote to tak nefunguje.

pribinak
25. sep 2022

@ukulela jeziiiis presne !!

elizabet173
25. sep 2022

@ukulela ty si macherka, keď sa v tom ešte orientuješ, ja sa už strácam

beata_k
25. sep 2022

@ukulela Ze Beverly Hills 🤣👍

matullienka
25. sep 2022

@ukulela to nie len v beverly hills, stačilo pozrieť oteckov 🤣

ukulela
25. sep 2022

@matullienka tak to uz je generacný rozdiel 😁😁😁 oteckov kuka neter, my uz tak 13 rokov nemame telku a teda ani mi nechyba 😆

danica2711
25. sep 2022

no veď ste obidvaja rovnakí, čo si vyčítate?

moonlight1210
25. sep 2022

@ukulela tiez som si presne na tuto zenu spomenula.

No ale ak chlapec reaguje stylom: “existuju dva druhy nevery: ta moja, nevinna, mila, pochopitelna a ta tvoja, hnusna, zakerna, spinava zrada”, tak ruky od neho prec.

Videl ta dokopy 4x a uz ma dvojaky meter. On si da tu namahu za exkou cestovat velke vzdialenosti, ale to je ok, pochopitelne a je z toho “predsa zjavne”, ze nic spolu nemaju.
Ty pre zmenu s exom este zijes pod jednou strechou, tak je “predsa zjavne” s nim nieco musis este mat.

Taketo ziarlenie a po kratkom case. Tu cosi smrdi v state Danskom.

Minimalne by som mu po niecom takom dala stopku (prv ako v tom budem az po usi). Bud sa uvedomi a prestane ma skryto obvinovat (lebo teoreticky jeho vylety za exkou nie su o pokece v kaviarni a spolocenskej prechadzke vecernym mestom a podla seba teda sudi mna), alebo moze ist.

Taketo veci bud stopnes na zaciatku, alebo tvrdo narazis. So ziarlivcom sa zit neda. A ziarlivostne diktovanie, co smies a co nie, nie je ospravedlnitelne v ziadnom pripade.

svetlanka111
25. sep 2022

Zena,na co s takto komplikujes zivot? Z tohto bude akurat pohlavna choroba nic ine.zaklad vztahu zly to bide vsetko zle potom.