Prečo sú chlapi takí?

15. okt 2023

Ahojte,budem písať anonymné,lebo sa mi téma nepáči..Prosím,čo si myslíte o tom,keď muż ženu podvádzal,no vyžaduje od nej sex,napriek tomu,že ona nechce,manipuluje a vydier rôznymi fintami..No a ona už nemá záujem o vzťah s ním,len kvôli deťom.No on sa k nej takto manipulatívne správa.

huxy
15. okt 2023

S takým debilom by som nebola a už vôbec nie kvôli tak debilnej výhovorke, že kvôli deťom.

heleninamama
15. okt 2023

Je to proste primitívny výmenný obchod - chlap chce sex, žena chce peniaze (preto s ním je tzv. kvôli deťom). Nemajú si navzájom čo vyčítať.

viestta
15. okt 2023

Prečo sú ženy také? Prečo nemajú hrdosť, prečo ostávajú s takými chlapmi? Deti sú výhovorka. Problém je ten, že bez chlapa sú stratene

lastqueen
15. okt 2023

Deti s tým nemajú nič spoločné je to medzi vami žena sa boji opustiť chlapa lebo nevie ako bude na Tom finančné plus deti na krku... Zas ten chlap o Tom veľmi dobre vie a pre to s k nej správa ako k handre " lebo vie že ho neopustí ... Tak pre to ...🤷‍♀️

maranco
15. okt 2023

Má tieto možnosti
1. neveru odpustí, nebude mu to už vyčítať a má s ním sex
2. neveru nedokáže odpustiť, nebude mať s ním sex, rozvedie sa a možno ostanú ako spolubývajúci
3. neveru nedokáže odpustiť, nebude mať s ním sex, on ju núti do sexu proti jej vôli, podá na polícii trestné oznámenie za znásilnenie

olimuc
15. okt 2023

Asi ma zena len tu pomyslenu igelitku a on to dobre vie, takze bartrovy obchod - ona ma strechu nad hlavou a € a on od nej vyzaduje, za co plati. Ona moze zbalit seba a deti a odist… ak je to jej dom, vykopnut ho. Nie je s nim kvoli detom. Ak ju podvadza, staranie sa o deti by mu znemoznovala uzivat si … a jeho nova princezna tiez nebude nadsena zo striedavky. Deti jej nezoberie, € ubudnu urcite.

mikadooo
15. okt 2023

Ako ju vydiera? Proste nie, trtkaj si s milenkou a hotovo 🤷. Načo chce od nej sex, keď ho má inde? Ak ide o vydieranie typu zlomím ti ruku, tak šup nahrať nenápadne na telefón a na políciu s tým. Ak ide o jemnejšie spôsoby vydierania, proste by som s ním "kvôli deťom" neostávala... Prečo si mám dosrať svoj vlastný život a psychiku? Aby sme sa zahrali na dokonalých rodičov a v 18 im povieme, že milé deti, vlastne ste žili v bublinke klamstiev, ale KVÔLI VÁM sme ostali spolu? No díky Broňa.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
16. okt 2023

"milujem" toto generalizovanie, princíp plošnej viny... otázka nie je, prečo sú chlapi takí (pretože sú aj iní), ale prečo je taký tamten konkrétny chlap, a odpoveď je, pretože je to hovado. A tá žena (prečo sú ženy také?) je hlúpa, že to nechá so sebou robiť

janickacrazy
16. okt 2023

No treba si ujasniť podmienky, za akých chcú spolu ostať. Lebo ak on ju podvádzal, ona nato prišla, on milenecký pomer ukončil s tým, že bude sekať dobrotu a ostane pri žene, tak je asi normálne, že chce sex. Ak ona sex s ním už nechce/nemôže mať, tak sa musia dohodnúť, že ostanú aj napriek tomu spolu a on si opäť nájde milenku. Alebo sa môžu rozviesť, to je druhá možnosť.

majada35
17. okt 2023

Myslím si, že by si tá žena mala predovšetkým ujasniť, či chce zotrvávať s mužom, len kvôli deťom...lebo je to o nej a nie o ňom.