Prečo sú chlapi povrchní?

14. aug 2022

Ahojte, chcela by som sa len vyrozprávať a možno prečítať si názory. Ide o to, že som sa pred dvoma rokmi na jednom festivale zoznámila s jedným spevákom (tiež sme tam hrali so skupinou). Už mal v sebe nejaký ten alkohol a povedal, že ma sleduje na IG, ale na fotkách vyzerám chudšie, tak je sklamaný... To ma vtedy ranilo (aj som ho blokla na IG) a nakoplo. Za tie dva roky som zhodila x kíl, vypracovala som sa, inak sa líčim a mám iný účes. Včera sme sa opäť stretli a celý večer za mnou chodil a snažil sa. Ja som sa však správala chladne, ale to sa mu asi páčilo lebo sa snažil viac a viac. Proste neviem čo si o tom mám myslieť...

pribinak
14. aug 2022

Však ti povedal pravdu 🤣🤣🤣🤣Vieš ako sa hovorí, že pravdu hovoria : malé deti, blázni a opití 😝😝😝😝

Ak si vďaka jeho poznámke schudla a nakopla sa, tak mu buď za jeho “povrchnosť” vďačná

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. aug 2022

@pribinak Musím teda povedať, že za toto mu vďačná som 🙂

autor
14. aug 2022

@vlcik1 Pritom on sa prejavuje inak pred svetom a súkromí. To mi vadí. Svätuškár s krížikom na krku a potom obrat...

pribinak
14. aug 2022

Tak vidíš, len ranil tvoje ego. Veď mu to vráť. Aj muži sú ješitní a niekedy viac ako ženy

andrea78
14. aug 2022

Tak UZ si sa mu asi pacila, zacitil moznost skorovat. Muzi radi lovia, za tym by som nic specialne nevidela. Vcera Ty, na najblizsom festivale ina. Je velmi pravdepodobne, ze si ani nepamata, ze Ti pred dvomi rokmi nieco take povedal.

elly23
14. aug 2022

@pribinak Možno si uvedomí, povedz mu niečo v zmysle, že prepáč, staré ja, je už preč a novému nevyhovuješ....

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
14. aug 2022

@elly23 🤣

janai1
14. aug 2022

No tak sa mu páčia štíhle neviem čo riešiš... Pochybujem, že si ťa chalan z pred 2 rokov vôbec pamätá 😉

natalienka12
14. aug 2022

A co si mas o tom mysliet? Nic. Chlapi su simplexne tvory, pokial ide o sexualnu potrebu, ja hovorim, ze maju len prvu signalnu sústavu ako zvierata. Ale pochválila si sa nam, ze si schudla a opeknela, tak gratulujeme! Jeho zaujem si si mozno iba namyslas, lebo ti stúplo sebavedomie.

elly23
14. aug 2022

@pribinak Vážne, niečo také mu povedz, on si uvedomí a zahanbí sa. Ak mu naozaj za to stojíš, bude robiť všetko preto, aby ťa získal. Ak nie, kašli na neho. Muži niekedy potrebujú príučku.

pribinak
14. aug 2022

@elly23 ja neviem kto to je, nemôžem povedať nič, čo ak je to nejaký fesi a ja budem chcieť foto a autogram

Nie nie, nech mu to povie autorka témy
😝😝😊😊😊

elly23
14. aug 2022

@pribinak prepáč 🤣

pribinak
14. aug 2022

@elly23 😊😊

gabci_gabca
14. aug 2022

Na jednej strane by som bola rada, že je otvorený, že to povedal na rovinu, aj keď si viem predstaviť, že sa ťa to dotklo, tiež by sa ma to. Sú chlapi ktorým viacej záleží proste na výzore.

natalienka12
14. aug 2022

@gabci_gabca Kazdemu chlapovi ide o to, ako zena vyzera, ak ju chce dostat do postele a nic menej a nic viac. Len kazdemu sa paci nieco ine, faktom vsak zostava, ze 90% muzov sa pacia stihle zeny. Je to proste tak. Vzdy to tak bolo aj bude. A to pisem ako zena, ktora cely zivot bojuje s kilami, takze ma o opaku nepresvedčí nikto.

zuzanita_zuzana
14. aug 2022

Podakuj mu, ze si sa kvôli nemu nakopla a mas svoje nove Ja. Co sa tyka jeho, s takym povrchnym clovekom by som nechcela mat vztah, ved zivot prinasa hocijake situacie a hned by ta psychicky utyral, keby si napr. pribrala po dietati.To nie je clovek do zivota.

lalenka33
14. aug 2022

Od začiatku si sa mu páčila ako chudá keďže ti povedal, že na IG vyzeráš chudšie, teraz si reálne schudla, tak sa mu logicky páčiš ešte viac. Každému sa páči niečo iné. Ja by som tiež nechcela chlapa, ktorý by mal na IG pomaly tehličky na bruchu a v reály pivný súdok. To je dnešná internetová doba. Ľudia pomocou retuše a filtre spravia zo seba iných ľudí a potom sú prekvapení, keď im to ľudia reálne pri stretnutí povedia. Nevravím, že je to konkrétne aj tvoj prípad. Stačí pozrieť IG Židekovej alebo Czoborovej. Úpne iné ženy, ako sú v skutočnosti.

heleninamama
14. aug 2022

@natalienka12 Konečne to niekto napísal. Nejde o žiadnu povrchnosť. Vzhľad ženy je pre muža prvoradý - aj pri sexe, aj pri vážnom vzťahu - tu dokonca ešte viac. Štíhla znamená v mužskom zdravá, atraktívna, reprezentačná, hodná snaženia sa a prebúdzajúca lovecké inštinkty. Prestaňte si nahovárať, že tučná žena zaujme a očarí niekoho svojim charakterom.
A rovnako, zdravá žena sa zas rada pozrie na chlapa s pekným telom. Ak chlap ženu neočarí vzhľadom, len z jeho dobrej povahy orgazmus mať nebude. Výnimkou je veľmi, veľmi veľmi tučné konto dotyčného.

autor
14. aug 2022

@lalenka33 Ja som si fotky na IG neupravovala...

zmrzlinka2021
14. aug 2022

Muzi nie su povrchni, ked sa bavime o muzoch, nie trtkoch, co evidentne ten spevak je.

Inak, skutocny muz ta bude lubit bez potreby, aby si "šaškovala" 😉

dadis
14. aug 2022

@heleninamama To je hlupost. Poznam aj obezne zeny a nasli svoje polovicky. Ja som tiez nikdy nebola stihla, mam peknu postavu, ale stihla niesom a ani som nikdy nebola a nemala som nikdy nudzu o priazen muzov. Kazdemu sa nastastie paci nieco ine a pritazlivost vychadza z vnutra. Tomuto chlapikovi sa pacila autorka na zaklade fotiek z IG a v skutocnosti bol sklamany. Ale jemu islo cisto o fyzicku pritazlivost k nej, bol hulvat, autorka spravila spravne, ze ho blokla a poslala do minulosti. Nech ho este trosku vytrapi, povrti ritkou, nech je chalanovi luto a nabuduce nech si radsej kusne do jazyka 🙂

amiaja
14. aug 2022

@heleninamama tiez az tak nesuhlasim.. ja sama som stihla a len tak zo srandy som sa zaregistrovala na jednu zoznamku.. kazdy druhy prispevok je ze hladaju baculku, normalne som mala komplexy 🤣

sszuzu8
14. aug 2022

Nie nešla by som do toho ale povedala by som mu ze sa mi páčia tuční chlapci a keď sa vypapka tak ho budeš chcieť 😃 on priberie a ty ho odkopni.

heleninamama
14. aug 2022

@dadis Ja mám od mladosti odskúšané, že 9 z 10 chlapov ide po peknom štíhlom tele. Mladí aj starí. A čím krajší a úspešnejší je chlap, tým má vyššie nároky na vizual ženskej polovičky. Občas len ziram, s akými modelkovskými kusmi žijú/chodia chlapi, s ktorými sa stretáme - všetko úspešní a za vodou. Ani jeden nemá nízku, tučnú, s hrubými nohami... Jasné, že aj tučné ženy si muža nájdu. A často skôr, ako tie štíhle, lebo sú menej prieberčivé, ale tie štíhle majú proste záujemcov viac.
Aj tu na MK - najobdivovanejšie ženy sú vždy štíhle a pestované. A chlap je fešák. Asi to nebude náhoda.
@amiaja Čo tu čítam o Pokeci a počúvam od kamošky, sú tam samí uchyláci. Hľadajú neplnoleté dievčatá, transky, tehotné, tučné - toto by som určite nebrala ako dôkaz niečoho. Chcú si proste vrznúť s nejakým extrémom.alebo aspoň vidieť fotky. Určite s tými ženami neplánujú vážny vzťah.

petricka22
14. aug 2022

@heleninamama totalna blbost… stihla som nikdy nebola, ale omotala som si kolo prsta hocjakeho chlapa, ci sportovca, ci doktora, ci mladsieho… je to o sebavedomi, o tom, co zena vyzaruje. Ano vseobecne sa asi muzom pacia stihlejsie zeny, ale nie je to rozhodujuce. Samozrejme nejake percento takych je, ktore idu vyslovene len po stihlych.

karolinakr
14. aug 2022

Zena ma byt muzovi vdacna, ked jej povie; ze je tlsta, lebo na IG vyzera lepsie.Preco muzi nie su vdacni, ked im povies, ze ma maleho a necitila si nič v posteli ? Zeny su hrozne precitlive, laskave, ohladuplne čo sa mužskeho ega tyka a netaktne, hrube, hulvatske, čo sa ženskeho ega tyka..Neviem, nechapem..A tiez som si vsimla, ze hokejisti, futbalisti su len s miss ženati..co je sice v poriadku, ze chcu peknu zenu, ale ked len taketo ženy lovia, to tiez svedci o ich duševnej vybave, ktora nemusi byt zrovna top

dadis
14. aug 2022

@karolinakr Je to aj vec socialneho tlaku a ocakavania okolia...krasne IG modelky tiez nerandia s pupkatymi instalatermi 😂😂😂

karolinakr
14. aug 2022

@dadis hehe pupkatý inštalater...Aktualne Alena Šeredova, kedysi miss Česka, si ide brat nejakeho multimilionara